ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Μέτρια εικόνα για την Γαλλία μέχρι τώρα στην διοργάνωση, δεν έπεισε σε κανένα από τα τρία ματς, είναι άστοχη στην επίθεση όπου πέτυχε μόλις δύο γκολ ένα με πέναλτι και ένα με αυτογκόλ. Ο Ντεσάμπ δεν αλλάζει την τακτική του, σταθερότητα στην άμυνα χωρίς πολλά ρίσκα ούτε πίεση ψηλά και τρέχουμε στην κόντρα ή περιμένουμε μια ενέργεια από τους παικταράδες που έχουμε μπροστά. Έχει λειτουργήσει αυτό στα περισσότερα μεγάλα τουρνουά και μάλιστα σπάνια εντυπωσιάζει από την φάση των ομίλων. Έχει κατοχή μπάλας, έχει τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, είναι η ομάδα με τις περισσότερες επαφές στην αντίπαλη περιοχή, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα με μόλις 2,40 xgoals εναντίον της. Η αμυντική της γραμμή και ο Μενιάν τα έχουν πάει καλά με εξαίρεση την ανοησία του Ουπαμεκανό να κάνει πέναλτι στον Σβιντέρφσκι στο ματς με την Πολωνία, αλλά ο Γάλλος αμυντικός είναι επιρρεπής σε τέτοια λάθη. Απίθανος ο Καντέ στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά του λείπει η τελική πάσα όταν κλέβει την μπάλα και βγάζει γρήγορη μετάβαση, συνήθως κάνει τσαπατσούλικη ενέργεια. Ραμπιό και Τσουαμενί δεν έδειξαν κάτι φοβερό, ενώ σε κακή κατάσταση είναι ο Γκριεζμάν και φάνηκε και όταν αγωνίστηκε στην επίθεση αλλά και στην τριάδα των χαφ. Είναι σημαντικός ο επιθετικός της Ατλέτικο στο παιχνίδι της Γαλλικής ομάδας, είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση. Ο Εμπαμπέ σε δύο ματς έχει 8 σουτ, προσπαθεί αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος η μάσκα τον δυσκολεύει. Ανούσιος τόσο που δεν πάει ο Ντεμπελέ που μπορεί να παίρνει ενέργειες αλλά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει πραγματικό κίνδυνο. Ο Τουράμ έδειξε μπερδεμένος σε αυτή την ρευστότητα που έχουν οι θέσεις στην επίθεση και την αλλαγή από φορ σε εξτρέμ.
Το Βέλγιο πήρε μια περιπετειώδη πρόκριση αφού ισοβάθμησαν και οι τέσσερις με 4 βαθμούς. Δεν ρίσκαρε στο τελευταίο ματς με την Ουκρανία για να πάρει την πρωτιά και να αποφύγει την Γαλλία και γενικότερα το δύσκολο μονοπάτι. Έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και φάνερώθηκαν από το πρώτο ματς και την ήττα από την Σλοβακία. Βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση με τον Βερτόγκεν στην ενδεκάδα, το δύο μηδέν παθητικό με Ρουμανία και Ουκρανία δεν το δείχνουν...αλλά υπάρχει θέμα. Ο Τεάτ είναι στόπερ που παίζει αριστερό μπακ, ο Φαές δεν έχει αυτοπεποίθηση και κάνει παιδικά λάθη, ενώ ο Βερτόγκεν είναι πλέον 37. Μόνο ο Καστάνιε στα δεξιά έχει σταθεί στο ύψος του αλλά και αυτός δεν είναι παίκτης top επιπέδου. Στο κέντρο ο Τίλεμανς στα δύο τελευταία έδωσε μια πιο δημιουργική νότα, γιατί στο πρώτο ματς με Ονανά και Μανγκαλά ο Ντε Μπρούινε αναγκαζόταν να κατέβει χαμηλά για να πάρει την μπάλα. Ο αρχηγός είναι καλός παρότι δεν έχει δυνάμεις να βγάλει όλο το ματς στα κόκκινα, κάνει διαχείριση. Ο Λουκάκου εκτός μοιραίος είναι και άτυχος με τα τρία ακυρωθέν γκολ, αλλά σίγουρα έχει πέσει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Καλύτερος όλως ο Ντοκού που παίρνει πολλές ενέργειες τρέχει με την μπάλα και είναι ο πιο απειλητικός. Σε κακή κατάσταση ο Τροσάρντ. Υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο στην κερκίδα μετά το 0-0 με την Ουκρανία και ο Ντε Μπρούινε τα πήρε στο κρανίο και δεν άφησε τους συμπαίκτες του να πάνε στην κερκίδα να χαιρετήσουν. Τους μάζεψε στον χώρο του κέντρο και τους έβγαλε λόγο. Γενικά ο κόουτς Τεντέσκο πειραματίζεται αρκετά και δεν έχει βρει την κατάλληλε ενδεκάδα. Δεν δείχνει ικανή να παίξει κυριαρχικά, το πλάνο είναι να πηγαίνει η μπάλα στον Ντοκού να παίρνει κούρσες και να ψάχνει τον Ντε Μπρουινε ή τον Λουκάκου αλλά όχι με σέντρες με χαμηλές πάσες μέσα στην περιοχή.
Προβληματικές και οι δύο μέχρι τώρα, αλλά το πρόβλημα στο Βέλγιο είναι μεγαλύτερο, δεν έχουν πολλές εναλλακτικές στον τρόπο ανάπτυξης και ποντάρουν κυρίως στην τριπλέτα Ντοκού, Ντε Μπρούινε και Λουκάκου. O τελευταίος είναι απελπιστικά άστοχος, ο Καντέ μπορεί να αναλάβει τον Ντε Μπρούινε, ο Ντοκού ας φάει καμιά κλωτσιά από τον Κουντέ(κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο 8,00) Η Γαλλία έχει σούπερ ρόστερ, ο Εμπαμπέ θα συνηθίσει την μάσκα, θα δημιουργήσει φάσεις κόντρα σε αυτήν την άμυνα(εδώ έκαναν οι Σλοβάκοι, οι Ρουμάνοι και Ουκρανοί) το θέμα είναι να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα γιατί 5,88 Xgoals έχει βρει δίχτυα δύο φορές...Αμυντικά ο Ντεσάμπ έχει δέσει καλά την ομάδα με 2,40 Xgoals μόνο. Θα δώσουμε προβάδισμα στους Γάλλους και θα πάμε με τον άσο στην κανονική διάρκεια στο 1,90.Εκτός από τον Κουντέ καλή επιλογή για κάρτα είναι και ο Καστάνιε των Βέλγων.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Δεν μας έκανε σοφότερους η φάση των ομίλων για τους Πορτογάλους, ότι έχουν τρομερό ρόστερ το ξέραμε, ότι ο Μαρτίνεθ παίζει φουλ επίθεση, δεν μπορεί να βρει σταθερό σχήμα, κάνει συνέχεια πειράματα και γενικά είναι ένας μέτριος προπονητής επίσης το ξέραμε. Ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν περισσότερο τροχοπέδη και όχι αυτός που θα έδινε ώθηση το υποψιαζόμασταν...παίρνει προσπάθειες, γκολ δεν βάζει, έχει βγει 5 φορές οφσάιντ οι περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στην διοργάνωση...έδωσε φυσικά την ασίστ στο ματς με την Τουρκία. Τι θα σκαρφιστεί σήμερα ο Μαρτίνεθ; 3-4-2-1 , 4-3-3 δεν μπορούμε να βρούμε άκρη. Λόγω Ρονάλντο ξέρουμε ότι σεντράρουν πολύ είχαν τις περισσότερες με 85(ακόμα και από τις ομάδες που έχουν 4 ματς) τα βρήκαν σκούρα με την Τσεχία που έπαιξε άμυνα χαμηλά. Αντίθετα με τους ανοιχτούς Τούρκους έκαναν πάρτι. Στο τρίτο ματς οι αναπλωρηματικοί δεν τράβηξαν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε 5 φορές πέναλτι, πήρε κάρτα για διαμαρτυρία, έγινε αλλαγή και φώναζε έξαλλος προς τον πάγκο των Γεωργιανών. Μπερνάντο Σίλβα, Βιτίνια και Μπρούνο Φερνάντες οι πιο φορμαρισμένοι.
Η Σλοβενία εντυπωσίασε, μπορεί να μην πήρε νίκη αλλά με 3 ισοπαλίες βρήκε τον τρόπο να πάρει μια επική πρόκριση στους 16, τρομερό επίτευγμα για το ποδόσφαιρο της χώρας. Δεν είναι εντυπωσιακή, παίζει με εκπληκτική αρμονία το κλασικό 4-4-2, παίζει άμυνα αρκετά χαμηλά, τρέχει όμως πολύ και βγαίνει οργανωμένα στην επίθεση όπου συμμετέχουν όλοι, δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο γκολ της τα βρήκε από τους δύο ακραίους μπακ. Είναι η ομάδα που δεν διστάζει να κάνει τάκλιν (με 50 είχε την δεύτερη επίδοση στην φάση των ομίλων,51 είχαν οι Ούγγροι) και στα φάουλ ήταν στην πρώτη πεντάδα. Τσέριν με 9 φάουλ και 7 τάκλιν είναι πρώτος στην λίστα, από κοντά σε τάκλιν οι Έλσινκ, Μπιγιόλ, Ντρούκσιτς...Τρίτος στα κλεψίματα με 23 ήταν στην φάση των ομίλων ο δεξίος μπακ Κάρντισκ.
Η Πορτογαλία θα βρει μπροστά της μια ομάδα με παρόμοια αμυντική λειτουργία με την Τσεχία που δυσκολεύτηκε αφάνταστα να την κερδίσει, υπάρχει φυσικά η διαφορά ότι η Σλοβενία έχει πολύ καλύτερο επιθετική ανάπτυξη, έχει τον Σέσκο που παρότι άσφαιρος ακόμα, με 35,9 είναι ο πιο γρήγορος παίκτης της διοργάνωσης, ενώ είναι μια ομάδα που πριν το 0-0 με την Αγγλία είχε σκοράρει σε 14 ματς σερί, ενώ στις 26 Μαρτίου υποχρέωσε τον Μαρτίνεθ στην πρώτη του ήττα στον πάγκο της Πορτογαλίας με 2-0 σκορ έστω και σε φιλική αναμέτρηση. Σε αυτό το ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε έξαλλος βρίζοντας τους διαιτητές ζητώντας δύο πέναλτι... Δείτε εδώ την αντίδραση του.
Θα στηρίξουμε την Σλοβενία, ελπίζουμε να σκαρφιστεί πάλι κάποιο πείραμα ο Ισπανός τεχνικός να μπουρδουκλώσει την ομάδα του...ο Κριστιάνο θα παίζει βρέξει χιονίσει και αυτό είναι υπέρ μας. Να πάρει κάρτα δίνει 7,00. Πρόκριση Σλοβενία στο 5,00, Χ2 στο 3,25 και under στο 2,00 oι βασικές επιλογές. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ένα betbuider με τα τάκλιν και τα φάουλ των Σλοβένων, ενώ αν την θέση του τιμωρημένου αριστερού μπακ Γιάνζα πάρει ο Μπάλκοβετς είναι υποψήφιος για κάρτα. Στο 5,5 το γκολ του Σέσκο...
Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 1
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ UNDER 2,5
ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ 5,00
Μονό
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2 9,50
Να σκοράρει
ΣΕΣΚΟ(ΣΛΟΒΕΝΙΑ) 5,50
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
ΚΟΥΝΤΕ(ΓΑΛΛΙΑ) 8,50
Κ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ) 7,00
TO BET BUILDER ME TΟΥΣ ΣΛΟΒΕΝΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ Χ2 3,25
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1Χ 2,75
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ OVER 3,5 3,40
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου