Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΜΠΙΕΡΖ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ

Με Mπαουμγκάρντερ...σκόρερ η Αυστρία


Είναι φοβερό το πόσο κακή είναι η Αγγλία με τον Σάουθγκεϊτ να είναι φανερό πως έχει λυγίσει από την πίεση και δεν έχει καθαρό μυαλό. Ένα τέτοιο ρόστερ θα έπρεπε να έχει το θάρρος να το διαχειριστεί και να παίζει όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Άγγλος τεχνικός βγάζει εκτός θέσης τους Φόντεν, Άρλοντ για να τους χωρέσει με αποτέλεσμα να είναι έξω από τα νερά τους και να τους ακυρώνει.Θα περάσουν οι Άγγλοι και ως πρώτοι...αλλά με αυτήν την εικόνα δεν θα πάνε μακριά. Μας φόβισε η Ισπανία με την εμφάνιση της, σαρωτική επί 90 λεπτά δεν άφησε την Ιταλία να πάρει ανάσα, τρεξίματα, πίεση και πολύ ταλέντο επιθετικά...αλλά το πρόβλημα του εύκολου γκολ είναι ακόμα εδώ, πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Από την άλλη ηΙταλία προβλημάτισε γιατί έδειξε να μην έχει τρόπο να αντεπεξέλθει στην πίεση των Ισπανών και ήταν φανερό πως ήταν μια ταχύτητα κάτω. Για το Σλοβενία-Σερβία...δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, είναι κάτι που θα μας πονάει για καιρό γιατί ήταν παλικαρίσιο σημείο. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς. 


 ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Με αρκετή δόση τύχης αλλά και αρκετά στοχευμένο πλάνο οι Σλοβάκοι πήραν σπουδαία νίκη επί του Βελγίου. Χτύπησαν στα αμυντικά κενά των Βέλγων πιέζοντας ψηλά για να τους χαλάσουν το buid up, έτσι βρήκαν το γκολ με πίεση στο τρίτο μισό και λάθος πάσα του αντίπαλου. Με κορυφαίο τον Λομπότκα που ακόμα τρέχει, αλλά και τον Σκρίνιαρ με τον Χάντσο έδωσαν πολλές μάχες στάθηκαν τυχεροί φυσικά με τα δύο γκολ του Λουκάκου που ακυρώθηκαν. Συγκινητικοί οι 37άρηδες Πέκαρικ και Κούτσκα. Η Ουκρανία αιφνιαδιάστηκε και δεν έδειξε χαρακτήρα για να σηκώσει κεφάλι ποτέ στο ματς μετά το λάθος για το 1-0. Είχε 65% κατοχή μπάλας αλλά ήταν τελείως ανούσια, μόνο στα τελευταία λεπτά απείλησε κάπως. Μοιραίος ο τερματοφύλακας Λούνιν που έχει τεράστια ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ. Υπήρχαν έντονες συζητήσεις στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών που ζήτησαν από τον προπονητή Ρεμπρόφ να τους αφήσει μόνους να δώσουν εξηγήσεις μεταξύ τους. Στις δηλώσεις τους έδειξαν αποφασισμένοι να αντιδράσουν με τον προπονητή να προαναγγέλλει αλλαγές και αλλαγή νοοτροπίας. Την Ουκρανία την έχουμε για ψηλά, την έχουμε ποντάρει να φτάσει στα προημιτελικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική με την Ρουμανία να φτάνει στο 3-0 πολύ εύκολα. Η Σλοβακία θα μείνει ικανοποιημένη με την ισοπαλία και δύσκολα θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της. Δεν θα ποντάρω κάτι σε σημείο, ελπίζουμε σε ανάκαμψη της Ουκρανίας για να ελπίζουμε σε πρόκριση της. Ο Ντούντα είναι αρκετά σκληρό χαφ, έκανε τρία φάουλ κόντρα στο Βέλγιο όλα στο όριο, ενώ γενικά δέχεται κάρτες, στο περσινό πρωτάθλημα με την Βερόνα έφτασε στις 10, στο 4,00 να δεχτεί κίτρινη κάρτα.


τρελός και με φοβερό στυλ ο προπονητής της Πολωνίας Πρόμπερζ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Πολωνία έπαιξε αρκετά επιθετικά απέναντι στην Ολλανδία και έφτασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα. Δεν κλείστηκε και παρά τις απουσίες έψαξε το γκολ ακόμα και με το σκορ στο 1-1. Φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιτρέψει στους Ολλανδούς να κάνουν πολλές ευκαιρίες και δέχτηκαν τις περισσότερες τελικές (21) στην πρώτη αγωνιστική. Ο τερματοφύλακας Σέζνι δήλωσε " Παίξαμε με ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο από εμάς, έχουμε όμως έναν τρελό προπονητή  που πιστεύει ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να αμυνθούμε μαζικά. Όλοι πιστεύουμε σαν αυτόν, επομένως πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο...''. Ο Λεβαντόφσκι μάλλον θα αγωνιστεί άγνωστο όμως για πόσο. Η Αυστρία κοίταξε στα μάτια τους Γάλλους, έβγαλε στοιχεία δουλεμένης ομάδας, πίεσε σωστά, έκλεψε μπάλες, δημιούργησε φάσεις και είχε μάλιστα και την κατοχή μπάλας. Φυσικά η Γαλλία παίζοντας κυρίως στην κόντρα επίθεση την απείλησε αρκετά και την φόρτωσε με 5 κάρτες. Το γεγονός πως οι Πολωνοί δεν θα κλειστούν όπως θέλει ο Πρόμπιερζ, νομίζω θα βοηθήσει την ομάδα του Ράνγκινγκ να βρει τους χώρους και να φτάσει στην νίκη. Υπερτερεί άλλωστε σε ενέργεια και τρεξίματα, λίγο προσοχή στις στημένες φάσεις που είναι ο κύριος τρόπος απειλής των Πολωνών. Την έχουμε επιλέξει για δυνατή πορεία την Αυστρία και περιμένουμε να μας δικαιώσει. Στο 2,15 η νίκη της, μαζί με οver πάει στο 3,40. Ο Μπαουμγκάρντερ είναι ο πιο απειλητικός παίκτης, έχασε μοναδική ευκαιρία με την Γαλλία ενώ έχει σκοράρει στα προηγούμενα 5 ματς στο 3,75 το γκολ του. Θα κυνηγήσουμε ξανά το στατιστικό να σκοράρει η Αυστρία στο πρώτο δεκάλεπτο στο 6,00.

Κάπως μπερδεμένα τα έχει ο Κούμαν στο μυαλό του


ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Μπορεί να κέρδισε αλλά δεν με έπεισε η Ολλανδία, αφού χρειάστηκε ένα γκολ του Βέργκοχοστ στο 83' για να φτάσει στην νίκη και αν χρειάζεσαι από το όρθιο ξύλο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά είναι κακό σημάδι για το πλάνο σου μέχρι εκείνη την ώρα. Κορυφαίος των Οράνιε ήταν ο κατά συνθήκη αριστερός μπακ Άκε, άλλο ένα δείγμα ότι ο Κούμαν...κάπου τα έχει μπερδεμένα. Ο Ντε Φράι που είναι ξεχασμένος στην Ίντερ και φανερά σκουριασμένος βασικός, με τους Ντε Λιχτ και Φαν Ντεν Φεν να ξεροσταλλιάζουν στον πάγκο, το κέντρο χωρίς Ντε Γιονγκ είναι αρκετά αποδυναμωνένο, ο Σίμονς έμοιαζε χαμένος παίζοντας σαν εξτρέμ, έπεφτε πολλές φορές πάνω στον Ντάμφρις που είχε πολύ προωθημένο ρόλο. Ο Ντεπάι δεν σκοράρει με τίποτα και έμεινε ο εξαιρετικός Γκάπχο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, με γκολ, με 5 τελικές, 5 τρίπλες και 3 δημιουργίες ευκαιρίας σε συμπαίκτες. Τα βρήκαν σκούρα οι Γάλλοι κόντρα στην ενέργεια και τα τρεξίματα των Αυστριακών, μάλιστα για να γίνουν απειλητικοί καταλάβαν ότι έπρεπε να τους αφήσουν την μπάλα και να χτυπήσουν στις γρήγορες μεταβάσεις με την ταχύτητα των επιθετικών τους και την ικανότητα τους στο 1 vs 1. Eκπληκτικός Καντέ βρισκόταν παντού στο γήπεδο και έκοψε πολλές φορές σε κρίσιμο σημείο πριν η Αυστρία γίνει απειλητική. Σαλιμπά, Μανιάν που είναι νέα πρόσωπα σε αυτή την ομάδα ήταν αρκετά καλοί, ενώ ο Τέο Ερναντέζ με τις τρομερές του κούρσες μεγάλο όπλο στις αντεπιθέσεις. Ο Εμπαμπέ μάλλον θα παίξει με μάσκα, ενώ έδειξε με Τιράμ και Ντεμπελέ συνεργάζεται καλά. Ίσως μια ισοπαλία τους αφήσει και τους δύο ικανοποιημένους αλλά η Ολλανδία εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι, έχει πολλά θέματα να λύσει και ο Κούμαν είναι πεισματάρης για να τα αλλάξει. Η Γαλλία έχει την ποιότητα και τον τρόπο να φτάσει στην νίκη, είναι πιο δουλεμένη ομάδα και πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις με τον Ντεσάμπ ανεβάζει ρυθμούς σιγά-σιγά. 


Δυάδα 4,65

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2


ANYTIME SCORER

ΜΠΑΟΥΜΓΚΑΡΝΤΕΡ(ΑΥΣΤΡΙΑ) 3,75


Να σκοράρει ως το 10:00 

ΑΥΣΤΡΙΑ 6,00 (STOIXIMAN)


Να δεχτεί κάρτα

ΝΤΟΥΝΤΑ(ΣΛΟΒΑΚΙΑ) 4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου