Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ

 

Σε κόντρα με τον προπονητή ο Τάντιτς

Ωραίο και παράξενο ματς είδαμε χτες το μεσημέρι με την Αλβανία να παίζει εξαιρετικά για 70 λεπτά...και μετά να καταρρέει, αλλά να σηκώνεται στις καθυστερήσεις. Η Κροατία είναι φανερό πως δεν έχει άλλα να δώσει η παλιά φουρνιά, λίγο σήκωσαν κεφάλι με τις αλλαγές, αλλά μετά την ανατροπή του σκορ...ήταν σαν να μην υπήρχαν στο γήπεδο και το πλήρωσαν. Θα ψάξουν την υπέρβαση την τελευταία αγωνιστική και οι δύο κόντρα στα θηρία του ομίλου. Δεύτερη καλή εμφάνιση από την Γερμανία που είναι φανερό πως το πλάνο Νάιγκελσμαν δουλεύει καλά και υπάρχει βελτίωση σε κάθε ματς. Προσπάθησαν πολύ οι Ούγγροι και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα γκολ, σίγουρα ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα. Όπως ακριβώς το περιμέναμε το Ελβετία-Σκωτία, αρκετά ισορροπημένο με τους Σκωτζέζους να βγάζουν αντίδραση τους Ελβετούς να συμβιβάζονται με την ισοπαλία που ουσιαστικά τους έδωσε την πρόκριση. Τελικός πρόκρισης το Σκωτία-Ουγγαρία με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Στοιχηματικά για δεύτερη σερί πήγαμε καλά, βγάλαμε την δυάδα με τα γκολ και πήραμε την ισοπαλία της Ελβετίας περιμένουμε την σημερινή για να γίνει δυάδα.


ΔΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε να πάει σε σβηστό ματς μετά το γκολ που πέτυχε ο Μπέλιγχαμ και έτσι η Αγγλία πήρε μια πολύτιμη νίκη με μέτρια εμφάνιση, αλλά στην ουσία δεν απειλήθηκε σοβαρά από την Σερβία ακόμα και αν χρειάστηκε στο τέλος να αμυνθεί πίσω από το κέντρο μέχρι και ο Κέιν. Έντονη κριτική για τις επιλογές του με τον Τρίπιερ στο αριστερό άκρο που ευνουχίζεται επιθετικά αλλά και ο Άρλνοντ στο κέντρο έδειξε πολλές φορές να μην πατάει καλά. Η Δανία στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να πατάει καλά, έβγαλε φρεσκάδα βρήκε το γκολ με τον Έρικσεν αλλά όσο περνούσε η ώρα έχανε μέτρα στο γήπεδο και οι Σλοβένοι δίκαια ισοφάρισαν. Περιμένουμε από την Αγγλία να ανεβάσει στροφές η Δανία δεν μας πείθει ότι έχει το σύνολο να την κοντράρει και για να κάνει κάτι καλό στην διοργάνωση. Ίδιο μοτίβο νίκη Αγγλίας με under 3,5 στο 2,20. Από ειδικά o Γιόακιμ Άντερσεν της Κρίσταλ Πάλας είναι εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του, αλλά είναι βαρύ κορμί και με τους Φόντεν, Σάκα, Μπέλιγχαμ να πέφτουν πάνω να κιτρινιστεί είναι πάρα πολύ πιθανό στο 5,50, είχε τρεις κίτρινες στα προκριματικά σε 7 ματς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ: Μπήκε πολύ φοβικά η Σερβία στην πρεμιέρα και έπαιξε αρκετά πίσω στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Τάντιτς έγινε πιο δημιουργική αλλά απείλησε κυρίως με σέντρες....αυτό είναι το όπλο της οι γιόμες προς το δίδυμο της επίθεσης και φυσικά οι στημένες φάσεις αφού είναι η πιο ψηλή ομάδα του Euro. Ο Τάντιτς έδειξε χολωμένος που έμεινε στον πάγκο στις δηλώσεις, «Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, ο ηγέτης και νομίζω είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δήθεν σεμνότητα. Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα έκανα σίγουρα περισσότερα πράγματα εάν έπαιζα 90 λεπτά. Εάν θέλει ο προπονητής να παίζει ο Τάντιτς 30 λεπτά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση του, εγώ όμως θέλω 90 λεπτά». Μετά βέβαια ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του...βαλκανικές ιστορίες και δείγμα ότι ο Στοϊκόβιτς δεν χρήζει εκτίμησης από τους παίκτες του. Η Σλοβενία παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, έδειξε μεγάλο πείσμα και όσο περνούσε η ώρα πίεζε για την ισοφάριση και δίκαια τα κατάφερε. Επιτίθεται λίγο ανορθόδοξα αλλά τα καταφέρνει να βρει δίχτυα (σκοράρει στα 20 από τα 21 τελευταία της ματς). Ο Σέσκο ήταν άτυχος με το δοκάρι στο εκπληκτικό του σουτ, ενώ ο εταίρος σταρ αυτής της ομάδας ο Όμπλακ έδειξε ανίκητος.Περιμένω την Σερβία αν δεν της βγαίνει το ματς να βγάζει εκνευρισμό και γιατί όχι την Σλοβενία που δεν έχει ιδιαίτερο άγχος και έβγαλε εικόνα ομάδας που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο να φτάνει στην νίκη στο 5,00. Ο Σέσκο έφτασε μια ανάσα από το γκολ είναι σε καλή κατάσταση και πληρώνει 4,33 να βρει δίχτυα.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Η Ισπανία για πρώτη φορά από το 2014 και μετά από 112 παιχνίδια δεν είχε υπέρ της την κατοχή μπάλας, σαν ιεροσυλία μοιάζει αλλά η εικόνα και το εύκολο 3-0 δίνει πόντους στον Ντε Λα Φουέντε που παρουσιάζει ένας άκρως νεανικό σύνολο, αλλά με την εμπειρία των Ρόδρι, Νάτσο, Καρβαχάλ βγαίνει μια σχετική ισορροπία. Πιο άμεσο ποδόσφαιρο με Γιαμαλ και Νίκο Γουίλαμς να φεύγουν στους χώρους, επιτέλους αντίο τικι τακα...Αμυντικά πάντως είχε κάποια λάθη που δεν αξιοποίησε η Κροατία που έφτασε 2,4 Χgoals. Παρότι στράβωσαν τα πράγματα από νωρίς για τους Ιταλούς, έβγαλε μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι της το γύρισε εύκολα κυριαρχώντας απόλυτα στο παιχνίδι. Ο Σπαλέτι ίσως τώρα με την Ισπανία επιστρατεύσει τριάδα στην άμυνα. Τρομερός Μπαρέλα που παρότι ήταν αμφίβολος έκανε ολοκληρωτική εμφάνιση. Το χθεσινό 2-2 στο Κροατία-Αλβανία...φέρνει και τους δύο μια ανάσα από την πρόκριση. Είναι πιθανό να μην πάρουν πολλά ρίσκα, να μην τα δώσουν όλα και να συμβιβαστούν με τον βαθμό. Περιμένουμε από χτες σε δυάδα την ισοπαλία.


Μονό αποδεκτό

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1 5,00


Να σκοράρει

ΣΕΣΚΟ(ΣΛΟΒΕΝΙΑ) 4,33


Κίτρινη κάρτα

ΑΝΤΕΡΣΕΝ(ΔΑΝΙΑ) 5,50


ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

Δυάδα 11,88

ΣΚΩΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ Χ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου