Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

 


Τι να πει κανείς για τον Μαρτίνεθ...μας δικαιώνει απόλυτα που τον χαρακτηρίσαμε μέτριο. Αστείο σύστημα, αστείες επιλογές, αστείος τρόπος ανάπτυξης. Πήρε μια νίκη που βάση των αριθμών την άξιζε..αλλά με βάση της εικόνας του αγώνα όχι. Σέντρες και γιόμες για τον Κριστιάνο, δύο τραγικά λάθη των Τσέχων και ήρθε η νίκη, αν δεν αλλάξει πράγματα πάντως δύσκολα θα φτάσει ψηλά. Δεν το πίστεψε λίγο παραπάνω η Τσεχία υπήρχαν αμέτρητοι χώροι για να χτυπήσει στις μεταβάσεις, αλλά δεν ρίσκαραν σχεδόν ποτέ. Το καλύτερο ματς πάντως μέχρι τώρα ήταν το Τουρκία-Γεωργία με τις δύο ομάδες να μας χαρίζουν ένα ματς που είχε τα πάντα. Περιμέναμε την Τουρκία να έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά δημιούργησε πολλές φάσεις...αλλά αμυντικά δεν ήταν καλή και η θαρραλέα Γεωργία δικαιούται κάτι παραπάνω, αφού έχασε μοναδικές ευκαιρίες ανάμεσα τους και δύο δοκάρια, Ομολογώ που δεν τους το είχα τους Γεωργιανούς. Στοιχηματικά βγάλαμε με πολύ ζόρι την δυάδα με τα γκολ και μας έλειψε μια απόκρουση του Μαμαντασβίλι για να πάρουμε το bet builder.  Ο Τσαλχανογλου έκανε 4 σουτ αλλά 1 μόνο στον στόχο. Ξεκίνημα δεύτερης αγωνιστικής με τρία ματς σήμερα και πάμε να τα δούμε,


ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ: Με την πλάτη στον τοίχο και οι δύο μετά τις ήττες στην πρεμιέρα από Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα. Η Αλβανία παρά το γρήγορο γκολ και την φοβερή υποστήριξη από τον κόσμο της δεν ήταν καλή, δεν έβγαλε ενέργεια, πίεση στο παιχνίδι της, έπαιξε αρκετά φοβισμένα και η Ιταλία γύρισε εύκολα το ματς και δεν κινδύνεψε καθόλου στην συνέχεια. Χαρακτηρηστικό της άνεσης των Ιταλών το γεγονός που στις 5 πρώτες θέσεις στην κατηγορία περισσότερες πάσες της πρώτης αγωνιστικής είναι Ιταλοί και με πάνω από 100 πάσες. Από την άλλη η Κροατία έτρεξε πάρα πολύ απέναντι στην Ισπανία, αλλά πλήρωσε την αμυντική αστάθεια με το δίδυμο Πόγκρανιτς, Σούταλο να μην συνεργάζεται σωστά. Τουλάχιστον έδωσε ανάσες νωρίς σε Μόντριτς, Κόβατσιτς για να τους έχει φρέσκους. Eπιθετικά παρόλο που δεν σκόραρε δημιούργησε ευκαιρίες. Το ματς θα είναι χωρίς αύριο αφού και η ισοπαλία δεν τους ικανοποιεί, έδειξαν προβλήματα αμυντικά και οι δύο θα πάμε με το οver. Στα μακροχρόνια μας θέλουμε γκολ Μπρόγια και νίκη Αλβανίας για την πρόκριση της, για να ελπίζουν πάντως οι γείτονες πρέπει να τρέξουν πολύ για να κουράσουν τους Κροάτες, ο Ραμαντάνι με 13,2 χιλιόμετρα (μόνο ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έτρεξε παραπάνω στα ματς της πρώτης αγωνιστικής) ήταν ο μόνος που το έκανε στο πρώτο ματς, ενώ με μόλις 7 φάουλ συνολικά ως ομάδα(μόνο η Πορτογαλία με 6 έκανε λιγότερα) ακόμη ένα δείγμα της έλλειψης έντασης.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Εντυπωσιακή η Γερμανία στην πρεμιέρα σκόρπισε την Σκωτία και περιμένουμε το σημερινό ματς για να δούμε αν όντως είναι τόσο καλή ή απλά η Σκωτία ήταν τόσο κακή. Σίγουρα η επιλογή τους να αμυνθούν χαμηλά έδωσε χώρο μεσοεπιθετικά να κάνουν τα δικά τους οι Βιρτζ, Μουσιάλα, Γκουντογάν και Κροος. Η Ουγγαρία απογοήτευσε στην πρεμιέρα έχασε εύκολα από την Ελβετία και προσγειώθηκε απότομα αφού ερχόταν από αήττητο 15 αγώνων. Παρότι πάντως δεν ήταν καλή κατάφερε να σκοράρει (έχει πετύχει γκολ στα 21 από τα 23 τελευταία της ματς). Από την άλλη η άμυνα της είχε αργές αντιδράσεις και θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση για να αντιμετωπίσει τους γρήγορους επιθετικούς των Πάντσερ. Θα πηγαίναμε με περισσότερη θέρμη στο γκολ-γκολ, άλλωστε η Γερμανία έχει κρατήσει το μηδέν μόλις δύο φορές στα τελευταία 15 ματς...αλλά ίσως η Ουγγαρία ακόμα και να χάνει να μην ρισκάρει πολύ για να μην χαλάσει τον συντελεστή τερμάτων της, ώστε με μια νίκη επί της Σκωτίας να περάσει ως καλύτερη τρίτη. Προσανατολίζεται σε αλλαγές ο Ρόσι στην ενδεκάδα οπότε δεν μπορούμε να πάμε σε ειδικά στοιχήματα, σημειώνουμε απλά με την εικόνα που είχαν ο Ατίλα Ζαλάι και ο Φιόλα στην πρεμιέρα είναι ιδανικοί υποψήφιοι για κάρτα.

ΣΚΩΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Για την Σκωτία τα πράγματα είναι απλά χρειάζεται αποτέλεσμα απέναντι στην Ελβετία και φυσικά να αλλάξει την εικόνα της  που είναι κακή. Έντονη κριτική δέχτηκαν ο προπονητής και οι παίκτες, στις δηλώσεις όλοι τόνισαν την ανάγκη αντίδρασης και να βγάλουν τον χαρακτήρα της ομάδας μπροστά. Στην Ελβετία ο Μουράτ Γιακίν ανακάτεψε πολύ την τράπουλα, δοκίμασε πράγματα για πρώτη φορά και του βγήκαν. Οι επιλογές των Εμπισερ, Ντόι και Ντούα έδωσαν ταχύτητα στην ομάδα που έλειπε στα προκριματικά. Έβγαλε πάντως κούραση στο τέλος και δέχτηκε πίεση από την Ουγγαρία, πριν βρει το γκολ στις καθυστερήσεις. Τώρα με 3 βαθμούς, ειδικά αν έχει χάσει και η Ουγγαρία νωρίτερα μπορούν να παίξουν χωρίς πολύ άγχος, δεν καίγονται για την νίκη αντίθετα με τους Σκωτζέζους και μπορούν να τους δώσουν χώρο και να περιμένουν να χτυπήσουν στην κόντρα. Αν έχει επιβεβαιωθεί το λογικό σενάριο της ήττας των Ούγγρων η ισοπαλία δεν κακοπέφτει σε κανέναν. Η Ελβετία με 4 βαθμούς και την Σκωτία στα -5 γκολ θα είναι σίγουρα δεύτερη και η Σκωτία θα πάει σε τελικό πρόκρισης με την Ουγγαρία. Θα πάμε με το γκολ-γκολ και την ισοπαλία,/ισως και με 1-1.. Τώρα ένας από τους παίκτες που δέχτηκε κριτική για την εμφάνιση του είναι ο ΜακΓκρέγκορ με τον αρχηγό της Σέλτικ να είναι γνωστός για το σκληρό του παιχνίδι...ίσως δώσει απαντήσεις με μια κίτρινη κάρτα. Γενικά περιμένουμε πιο σκληρό παιχνίδι από τους Σκωτζέζους. Ένα γκολάκι ΜακΓκιν θέλουμε για τα μακροχρόνια.


Δυάδα 4,00

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΟVER

ΣΚΩΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


Να δεχτεί κίτρινη κάρτα

ΜακΓκρέγκρορ(ΣΚΩΤΙΑ) 5,50


Δυάδα 11,88

ΣΚΩΤΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ Χ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου