Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

 


Ωραία ματς είδαμε και χτες τουλάχιστον στα πρώτα ημίχρονα...Ο Γιακίν μας αιφνιδίασε με την ενδεκάδα του, φάνηκε ότι και τους Ούγγρους τους μπέρδεψαν οι επιλογές του και του βγήκαν. Ο Άμπισερ πρώτη φορά έπαιξε μπακ-χαφ...και έβαλε γκολ και μοίρασε ασίστ, ο Ντούα χωρίς συμμετοχή στα προκριματικά ξαφνικά βασικός και γκολ...Έδειξε να μην έχει αυτοπεποίθηση η Ουγγαρία και έκανε φθηνά λάθη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κροατών όπως είχαμε προβλέψει είχε πολλά θέματα και δεν άντεξε στην πίεση και την φρεσκάδα των Ισπανών. Άρεσαν αλλά δεν έπεισαν οι Ίβηρες θα μπορούσαν να δεχτούν τουλάχιστον ένα γκολ. Μια πολύ soft Αλβανία παρότι προηγήθηκε πριν αρχίσει το ματς...έχασε εύκολα από την Ιταλία. Περίμενα περισσότερη ένταση, φάουλ, πίεση ψηλά από την ομάδα του Σιλβίνιο που ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Ο Σπαλέτι με τον Μπαρέλα στην ενδεκάδα παρουσίασε ένα δουλεμένο σύνολο που ήξερε τι ήθελε, δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ, ούτε από την εχθρική ατμόσφαιρα. Έβαλαν την μπάλα κάτω, γέμισαν την περιοχή με το ωραίο τρικ που σε φάση επίθεσης γινόταν τριάδα πίσω και ο Ντι Μάρκο έξτρα παίκτης στην επίθεση. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν  άψογη διαχείριση με  το υπέρ τους σκορ. Έδειξε να πατάει καλά η Ιταλία και ας την υποτιμούν. Στοιχηματικά τώρα κάναμε μια τρύπα στο νερό...με κακές επιλογές. Ας περάσουμε να δούμε τώρα τα τρία ματς της Κυριακής.



ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στην ανάλυση πριν αρχίσει το Euro τις έχουμε θάψει και τις δύο, τα πράγματα χειροτέρεψαν στην Πολωνία μένει εκτός ο Λεβαντόφσκι (για το σημερινό ματς) ενώ στην Ολλανδία έμεινε εκτός διοργάνωσης τελείως ο Ντε Γιονγκ που είναι ο εγκέφαλος αυτής της ομάδας. Θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει η ομάδα του Κούμαν χωρίς αυτόν, λείπει η προσωπικότητα από την μεσαία γραμμή. Εκτός και ο Κοουπμάινερς που θα μπορούσε να βοηθήσει μεσοπεπιθετικά. Δεν έχουμε να προσθέσουμε πολλά...περιμένουμε κακή παρουσία και από τις δύο συνολικά, στο σημερινό θα πάμε με το under η Πολωνία χωρίς Λεβαντόφσκι δεν ξέρω πως θα βρει τρόπο να σκοράρει, ενώ η Ολλανδία θα το κάνει με τον Βαν Ντάικ...Είναι ομάδες που παίρνουν εύκολα κάρτες, ενώ και ο Πορτογάλος ρέφερι Ντίας είναι από αυτούς που βγάζουν κάρτες. Nα δεχτούν από δύο κάρτες και οι δύο το βρίσκουμε στο 2,75. Με τα προβλήματα που έχουν είναι λίγο θολά τα πράγματα για την ενδεκάδα για να επιλέξουμε και παίκτες που θα κιτρινιστούν, αν είναι βασικοί οι Σλιζ και Σχάουτεν είναι επιλογές.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ: Ήταν μαζί στα προκριματικά με την Δανία να παίρνει στην ισοβαθμία την πρώτη θέση γιατί στα μεταξύ τους είχε μία νίκη και μια ισοπαλία. Περιμένουμε την Δανία μέτρια και πάλι, μικρές διαφορές τις χωρίζουν και δεν υπάρχει το 1,70...Βλέποντας την Σλοβενία είναι μια ομάδα που στα τελευταία 20 ματς επίσημα και φιλικά έχει βρει δίχτυα στα 19 και ο πρώτος υποψήφιος για να το κάνει είναι Σέσκο με 18 γκολ φέτος με την Λειψία για τον 21χρόνο επιθετικό, 4,75 το παίρνουμε και λέμε ευχαριστώ, μόνο να είναι σε καλή μέρα...γιατί έχει μια τάση χαζογκολίασης, αν θυμηθείτε τα δύο ματς με την Ρεάλ στους 16 του champions league...θα καταλάβετε τι λέω. Το γκολ-γκολ στο 2,10 ωραία επιλογή.

ΣΕΡΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Χαμός στην Αγγλία πριν αρχίσει η διοργάνωση...μουρμούρα και πίεση πάνω στην ομάδα, ότι δεν χρειάζεται δηλαδή. Στα αγωνιστικά ο Σαούθγκείτ αποφάσισε πως ο Γκεχέ θα είναι ο παρτενέρ του Στόουνς και ο Τρίπιερ θα παίξει αριστερά. Στα χαφ ίσως δούμε τον Αλεξάντερ Άρλοντ δίπλα στον Ράις. Στην ανάλυση μας για την Σερβία σημειώσαμε την αργή άμυνα με τα βαριά κορμιά...απέναντι στους Φόντεν και Σάκα νομίζω θα την έχουν δύσκολα. Αντίθετα επιθετικά έχουν τρόπους να απειλήσουν με Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς και είναι πάρα πολύ ικανοί στις στημένες φάσεις, Περιμένω πλούσιο ματς με γκολ-γκολ οver στο 2,50 ή και οver 3,5 στο 3,40. Επισημάναμε επίσης ότι Βαλκάνιοι γείτονες μας παίζουν με πάθος...ειδικά αν τους στραβώσει το ματς, θα δώσουν πόνο. Μιλένκοβιτς στο 4,33 η πρώτη επιλογή, από κοντά και ο Πάβλοβιτς και ο δικό μας Ζίβκοβιτς στο 6,00. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα έχει όλη την πλευρά και αμυντικά πολλές φορές δεν διστάζει να κάνει φάουλ, οπότε το over 1,5 φάουλ στο 3,25 είναι καλό.


ΔΥΑΔΑ 9,35

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ 2,75

ΣΕΡΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟVER 3,5 ΓΚΟΛ


ANYTIME SCORER 

ΣΕΣΚΟ(ΣΛΟΒΕΝΙΑ) 4,75


ΒΕΤ ΒUILDER 10,00

NA ΔΕΧΤΕΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ(ΣΕΡΒΙΑ) 

OVER 1,5 ΦΑΟΥΛ ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ(ΣΕΡΒΙΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου