Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ME KOMMENA ΦΤΕΡΑ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ



Απόλυτη αποτυχία είχαμε χτες με τον κουβά να είναι...τεράστιος αφού ούτε καν πλησιάσαμε κοντά στο να πιάσουμε έστω ένα σημείο. Διαφορετικό παιχνίδι σήμερα με περισσότερο ρίσκο αφού υπάρχουν σημεία που αξίζουν.



ΑΛΚΜΑΑΡ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟVER 3,5: Mέτριο ξεκίνημα και για τις δύο στο πρωτάθλημα ενώ έρχονται από εντός έδρας ήττες σοκ από Εξελσιόρ και Μπρέντα αντίστοιχα. Η Φέγενορντ είναι φανερό πως δεν μπορεί να διαχειριστεί και το Champions League αφού ούτε το ρόστερ ούτε την εμπειρία έχει. Χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ ταξίδεψε σήμερα στο Aλκμάαρ. Φοβερή παράδοση στα ματς με πολλά γκολ έχουν οι δύο τους αφού στα 11 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας είχαμε 10 οver 3,5. Mε δεδομένο πως σήμερα θα ψάξουν απεγνωσμένα την νίκη και οι δύο το οver 3,5 στο 2,65 αποτελεί επιλογή.

Κάποτε ο Κονσεϊσάο ως παίκτης του Ζεσούς...
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΠΟΡΤΟ G/G: Σούπερ ντέρμπι τίτλου με τις δύο να δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση με την Πόρτο να έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 στο Μονακό και την Σπόρτινγκ να χάνει στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα. Είναι ομάδες που παίζουν μπάλα και δεν κλείνονται στην άμυνα αφού το όπλο τους είναι η ποιότητα στην επιθετική γραμμή με τον Κονσεισάο να παίζει 4-4-2 και τον Ζεσούς να ποντάρει αρκετά στους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς του. Το γκολ-γκολ στο 1,80 μοιάζει ασφαλή επιλογή.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 DNB(IΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ): Η Μαρίτιμο έχει έδρα κάστρο αφού στο νησί της είναι αήττητη εδώ και 19 ματς, ενώ φέτος έχει το απόλυτο με 4 νίκες. Την Μπενφίκα την κέρδισε και πέρυσι με 2-1. Γενικά έχει κάνει καλό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στην Μπενφίκα όλα μοιάζουν μαύρα την δεδομένη στιγμή αφού έρχεται από ηχηρό χαστούκι και ήττα με 5-0 στην Βασιλεία, μια ήττα που ήταν η πιο βαριά στην ιστορία της στο Champions League. Στο πρωτάθλημα ήδη έχει κάνει δύο γκέλες και βρίσκεται στο -5 από την Πόρτο αφού ηττήθηκε στην έδρας της Μποαβίστα και έμεινε στο 1-1 σε αυτήν την Ρίο Άβε. Ο κόουτς Ρούι Βιτόρια δεν αισθάνεται τόσο άνετα στον πάγκο...ενώ έχουν αναφερθεί και αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα, δείγμα ότι έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτό το 9,00 στον άσο είναι εξωπραγματικό...αλλά μας κάνει και το πιο συντηρητικό 6,50 στην ισοπαλία όχι στοίχημα.

ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ Χ: Πολλές προσδοκίες για την φετινή χρονιά έχουν και οι δύο...αλλά το ξεκίνημα τους μέχρι τώρα είναι μέτριο, ειδικά για την Μίλαν των δαπανηρών μεταγραφών. Με επιτυχία στα ευρωπαϊκά ματς που προηγήθηκαν έστω και με αρκετό ζόρι. Την δεδομένη στιγμή μια ήττα θα ήταν καταστροφική και για τις δύο αφού ακολουθεί διακοπή και η γκρίνια θα σέρνεται για δύο εβδομάδες. Πάνω κάτω είναι της ίδιας δυναμικής και θέλουν να αποδείξουν ότι ανέβηκαν επίπεδο, αν μας βοηθήσει και λίγο η ροή του αγώνα εύκολα συμβιβάζονται στην ισοπαλία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ Χ: Η ΑΕΚ κουβαλά κούραση, τραυματισμούς και γενικά πολλές απουσίες. Με Ολυμπιακό και Αούστρια ξόδεψε πολλές δυνάμεις αφού κυνηγούσε το σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά. Ο Αστέρας βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης με τον Παντελίδη στον πάγκο και θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους με στόχο τον βαθμό. Οι δυσκολίες τις ΑΕΚ κόντρα σε κλειστές άμυνες είναι δεδομένες και η έλλειψη φρεσκάδας θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Ποντάρουμε στην ισοπαλία που κρατά έτσι και αλλιώς την ΑΕΚ στην κορυφή.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ: Η Αταλάντα έχει αλλάξει επίπεδο και το δείχνει φέτος σχεδόν κάθε αγωνιστική. Παρότι έχει και τα ευρωπαϊκά ματς διαχειρίζεται άριστα τις δυνάμεις της. Την Πέμπτη πήρε άνετα τον βαθμό στην έδρα της Λυών ενώ άξιζε κάτι παραπάνω στο 1-1 στην Φλωρεντία την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για το σημερινό ματς αφού η Αταλάντα δεν έχει κερδίσει την Γιουβέντους από το 2001 και ο κόουτς Γκασμπερίνι δήλωσε πως θέλουν να γράψουν ιστορία. Η Γιουβέντους δεν φορτσάρει αλλά κερδίζει...έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα ενώ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Champions League ως όφειλε μετά το 3-0 στο Καμπ Νου. Σημαντικές απουσίες στο κέντρο αφού Πιάνιτς, Μαρκίσιο και Κεντίρα είναι off με τον Ματουιντί να τραβάει κουπί ενώ ρόλου δημιουργού παίρνει ο Ντιμπαλά. Οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα να βάλουν δύσκολα στην Κυρία και να την οδηγήσουν στην πρώτη της απώλεια...

Δυάδα
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΠΟΡΤΟ G/G 1,80
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟVER 3,5 2,65

Moνό αποδεκτό
ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1DNB (Iσοπαλία όχι στοίχημα)  6,50

Σύστημα 2-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ Χ 3,40
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ  3,50
ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ Χ  3,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου