Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Φτάνουμε σιγά-σιγά στο φινάλε των προκριματικών και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματσάρες με τους νικητές να παίρνουν εισιτήρια για τα μπαράζ, Ουαλία-Ιρλανδία και Ουκρανία-Κροατία με την ισοπαλία να είναι απαγορευτική και για τις τέσσερις.
Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα για την εθνική μας ομάδα που βρίσκεται στα μπαράζ...άλλωστε πίσω από το Βέλγιο έμεινε μόνο, θυμηθείτε απλά στα προκριματικά του Euro πριν 2 χρόνια τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο πίσω από Β.Ιρλανδία, Ν.Φερόε και Ουγγαρία...



ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER: Ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 17 βαθμούς με δεδομένο πως η Ισλανδία θα κερδίσει το Κόσοβο εντός έδρας και θα πάρει την πρώτη θέση η αναμέτρηση είναι τελικός για την 2η και τα μπαράζ. Δεδομένο είναι πως η ισοπαλία καταστρέφει και τους δύο αφού η Κροατία που θα μείνει στην 2η θέση θα είναι χειρότερη 2η των ομίλων και θα μείνει εκτός. Η μόνη περίπτωση για τους Κροάτες που τους ευνοεί η ισοπαλία είναι να βγει ισοπαλία και το Ουαλία-Ιρλανδία αλλά η δικιά τους ισοπαλία να έρθει με περισσότερα γκολ, πχ. 2-2 και το άλλο 1-1. Οπότε περιμένουμε δύο ομάδες που θα παίξουν αποκλειστικά για την νίκη. Όσο κρίσιμο και να είναι το ματς, όσο κλειστά και να παίξουν οι δύο τους...κάποια στιγμή θα ανοίξει ο ρυθμός και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δούμε το οver.

OYΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟVER: Η Σερβία που είναι στην κορυφή παίζει εντός με την Γεωργία και δύσκολα θα στραβοπατήσει, οπότε οι δύο τους θα μονομαχήσουν για την δεύτερη και τα μπαράζ. Προβάδισμα έχουν οι Ουαλοί με 17 βαθμούς απέναντι στους Ιρλανδούς που έχουν 16. Όμως η ισοπαλία δεν τους εξασφαλίζει τίποτα...αφού θα χρειάζονται ισοπαλία και στο Ουκρανία-Κροατία και με τα ίδια γκολ ή λιγότερα. Οπότε ουσιαστικά και οι Ουαλοί θα πρέπει να παίξουν για την νίκη...Το ματς έχει έτσι και αλλιώς έχει χαρακτήρα ντέρμπι αφού πρόκειται για δύο βρετανικές ομάδες. Το σίγουρο είναι πως θα πέφτουν κορμιά,κλωτσιές, μπουνιές και διάφορα άλλα...Δεν αποκλείεται να δούμε και γκολ αφού η νίκη είναι αυτό που ψάχνουν και το 2,50 του οver είναι ελκυστικό.

Δυάδα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΟVER 2,00
OYAΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟVER 2,50

*Mια επιλογή για όποιον φοβάται ότι παρότι οι 4 ομάδες ψάχνουν την νίκη θα παίξουν κλειστά και επιφυλακτικά είναι το ποντάρισμα στο να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που αναγκαστικά θα ανοιχτούν...

Δυάδα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2,05
ΟΥΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ  2,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου