Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΝΑΠΟΛΙ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Δεν μας έκατσε την Κυριακή, αφού παρά την ασφυχτική πίεση της Αταλάντα δεν κατάφερε να κερδίσει και να μας δώσει την τριάδα αφού το ΠΑΟΚ και το γκολ-γκολ της Τότεναμ τα βγάλαμε εύκολα. Κακή επιλογή αποδείχτηκε ξεκάθαρα το διπλό της Βαλένθια. Έχουμε Champions League μπροστά μας, με το Άρσεναλ-Μπάγερν να μας αφήνει ξεκάθαρα αδιάφορους...



ΝΑΠΟΛΙ-ΡΕΑΛ ΟVER 3,5:
Σε ένα κατάμεστο Σαν Πάολο με το sold out να έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες θα διεξαχθεί το σημερινό σπουδαίο ματς. Η Νάπολι θέλει να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς και έρχεται ανεβασμένη από την εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Ρόμα. Η Ρεάλ μετά τις άσχημες εμφανίσεις που έκανε πήρε ένα εύκολο διπλό στην έδρα της Εϊμπαρ, μάλιστα χωρίς τους Μπέιλ, Ρονάλντο, Καρβαχάλ, Μαρτσέλο, Κροος, Πέπε. Το κύριο χαρακτηριστικό και των δύο είναι η επιθετική τους συνέπεια και με την Νάπολι να θέλει τουλάχιστον δύο γκολ περιμένουμε ένα ματς με ρυθμό και φάσεις όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς στο Μπερναμπέου. Πάμε με το οver 3,5.

NTOΡΤΜΟΥΝΤ-MΠΕΝΦΙΚΑ (ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ): Στο πρώτο ματς στην Λισαβόνα η Ντόρτμουντ μας έστειλε κουβά αφού ηττήθηκε με 1-0. Το σκορ βέβαια αποτελεί μαγική εικόνα αφού οι Γερμανοί έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, είχαν χαμένο πέναλτι, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό και η Μπενφίκα βρήκε το γκολ στην μοναδική της ευκαιρία στο ματς. Αυτή την φορά δεν νομίζω να γλιτώσουν πάντως οι Πορτογάλοι και ας δεν παίζει ο Ρόις. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της θα είναι φανταστική και θα ποντάρουμε αρχικά στην πρόκριση της, ενώ και τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή αφού και να σκοράρει η Μπενφίκα πιστεύω πως οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν 3.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2: Η Μπαρτσελόνα μετά την ταπεινωτική ήττα στο Παρίσι έκανε 4 σερί νίκες στην La Liga, 2-1 την Λεγκανές με πέναλτι αρκούδα στο 90', 1-2 στις λεπτομέρειες κόντρα στην Ατλέτικο, 6-1 την κόντρα στα δεύτερα της Χιχόν, 5-0 την Θέλτα. Από προκύπτει αυτή η αισιοδοξία πως μπορεί να ανατρέψει αυτό το 4-0 του πρώτου αγώνα; Η Παρί δεν θα κατέβει στο Καμπ Νου; Δεν ξέρω αν θα κερδίσει ξανά γιατί προκρίνεται ακόμα και με ήττα με 3-0...αλλά αυτό το 7,00 του διπλού θα το ποντάρω έχοντας την συνείδηση μου καθαρή.

Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΕΑΛ ΟVER 3,5  2,20
NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1,75

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2  7,00

Ακριβές Σκορ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-1    11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου