Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΥΡΙΝΙΟ = ΚΟΥΠΑ


Kάναμε καλή εμφάνιση χτες, πληρωθήκαμε αλλά υπήρξε μια απογοήτευση για την Αταλάντα. Το διπλό της που πλήρωνε 6,00 προτάθηκε στην στήλη της εφημερίδας για κάποιο λόγο χτες κώλωσα και δεν το έβαλα και εδώ...Πάμε στα σημερινά που έχουμε ένα κάρο επιλογές. Θα δείτε εννιά σημεία...ενώ έμειναν έξω μετά από μεγάλη σκέψη και η Γκλάντμπαχ, η Ρόμα, ο Πανιώνιος και το οver της Σάλκε.




MAΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: H Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τον Μουρίνιο να έχει βρει τον τρόπο να οδηγεί την ομάδα του στις νίκες. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει γεννηθεί για να κερδίζει τρόπαια και οι φορές που χάνει σε έναν τελικό είναι ελάχιστες...Σε 12 από αυτούς έχει χάσει μόλις δύο φορές, μία με την Πόρτο από την Μπενφίκα το 2004 και μία με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο το 2013, μάλιστα και οι δύο ήττες ήρθαν στην παράταση. Στην Αγγλία έχει το απόλυτο με 4 στα 4.. Το πρώτο τρόπαιο ήρθε το καλοκαίρι με Κομιούνιτι Σιντ κόντρα στην Λέστερ. Η Σαουθάμπτον θα το παλέψει αλλά ως εκεί. άλλωστε οι Φαν Ντάικ και Όστιν που λείπουν είναι σημαντικές απώλειες. 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ 1: Η Βιγιαρεάλ μπορεί να είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας έχει όμως την καλύτερη άμυνα στην La Liga έχοντας δεχτεί 15 γκολ σε 23 ματς. Οι δύο σερί νίκες στις έδρες των Σοσιεδάδ και Ρόμα έφτιαξαν σίγουρα το κλίμα στην ομάδα. Η Ρεάλ έδειξε κόντρα στην Βαλένθια πως δεν είναι καλά...δεν είναι μόνο η ήττα αλλά η γενικότερη εμφάνιση της. Αφού μετά το 2-0 στα πρώτα δέκα λεπτά, δεν πίεσε σχεδόν καθόλου παρά την μείωση του σκορ στο 40' από τον Ρονάλντο. Ο τραυματισμός του Βαράν την αφήνει γυμνή στην άμυνα αφού ο Πέπε πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση...Στο ματς του  πρώτου γύρου η Βιγιαρεάλ πήρε βαθμό στο Μπερναμπέου, ενώ πέρυσι κέρδισε με 1-0 τους Μαδριλένους που δεν θα περάσουν εύκολο βράδυ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER: Η φετινή Ατλέτικο είναι πολύ πιο επιθετική ομάδα από ότι μας έχει συνηθίσει ο Σιμέονε αφού επιτέλους έχει εξαιρετικούς παίκτες μεσοεπιθετικά ενώ επίσης έχει χάσει σε σταθερότητα στην άμυνα αφού δέχεται εύκολα γκολ. Με την Μπαρτσελόνα να είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη αφού είναι ήδη πίσω στην βαθμολογία, έχοντας βέβαια φοβερά προβλήματα στο transion game του αντιπάλου περιμένουμε ματς με φοβερό ρυθμό και πολλά γκολ.

HΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟVER: Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες του Ηρακλή για την φετινή τους προσπάθεια που παλεύουν κόντρα σε όλα προσπαθώντας να σώσουν την ομάδα. Αγωνιστικά ο Γηραιός όμως δεν πείθει, μία νίκη στα τελευταία 11 ματς...το πάθος και η μαχητικότητα δεν φτάνουν από μόνα τους, Ο ΠΑΟΚ σφύζει από ποιότητα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει πολλές λύσεις ενώ αρκετοί από αυτούς που θα παίξουν σήμερα δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Σάλκε οπότε δεν θα υπάρχει κούραση, Μπορεί ο Δικέφαλος να έχει να κερδίσει 19 χρόνια στο Καυταντζόγλειο αλλά όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτήν την παράδοση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Το οver στο 2,20 είναι η πρώτη επιλογή αλλά από ένστικτο θα πάμε και με το οver 4,5 αλλά και το οver 2,5 γκολ μόνο για τον ΠΑΟΚ...

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ 2: Η Τότεναμ είναι ντεφορμέ, φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα που έχει. Στα τελευταία 8 ματς κέρδισε μόνο τις Φούλαμ, Γουίκομ στο κύπελλο και την Μίντλεσμπρο με το ισχνό 1-0 για την Premier League. Tην Πέμπτη παίζοντας αποκλειστικά με βασικούς έμεινε στο 2-2 με την Γάνδη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Europa League, μάλιστα ξόδεψε πολλές δυνάμεις παίζοντας με 10 παίκτες από το 25'. Η Στόουκ πήρε τις απαραίτητες ανάσες αφού έχει να αγωνιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου, κάνοντας μίνι προετοιμασία στο Nτουμπάϊ. Εντός έδρας η Τότεναμ είναι πανίσχυρη...με 10 νίκες σε 12 ματς, όμως είναι ίσως στην χειρότερη κατάσταση της μέσα στην σεζόν, η Στόουκ για ένα περίεργο λόγο στις πέντε τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της Τότεναμ έχει μόλις μία ήττα. Ποιότητα στους φιλοξενούμενους υπάρχει με τους Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Σομπί, Ντιούφ και πλέον τον Μπεραχίνιο. Το διπλό στο 8,50 μας κλείνει το μάτι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ ΟVER : Η Σασουόλο είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και χωρίς βαθμολογικό άγχος οπότε δεν έχει κανέναν λόγο να παίξει με σκοπιμότητα. Με 4-3-3 και καθαρά επιθετική διάθεση μετρά 16 οver σε 25 ματς πρωταθλήματος. Η Μίλαν από την άλλη μετά από ένα κακό διάστημα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με δύο νίκες κόντρα σε Μπολόνια, Φιορεντίνα και την ισοπαλία στην έδρα της Λάτσιο. Έχει κίνητρο η ομάδα του Ιντζάγκι που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα παίξει για την νίκη. Έχουν αναμετρηθεί 8 φορές οι δύο τους, τις 7 είχαμε οver...ας βγάλουν άλλο ένα σήμερα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Το οver του 2,00 προκύπτει βάση των αριθμών...οι γηπεδούχοι που βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού έχουν 10 οver σε 11 εντός έδρας ματς...ενώ στα 3 τελευταία εντός δέχτηκαν σύνολο 11 γκολ. Η Θέλτα πετάει στα ουράνια μετά την πρόκριση στην Ουκρανία επί της Σαχτάρ και πάντα παίζει για να βάλει γκολ, για αυτό άλλωστε μετρά 15 οver σε 22 ματς.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Σούπερ ματς με τεράστια αντιπαλότητα. Η Μαρσέιγ διανύει μέτρια χρονιά αλλά στο συγκεκριμένο ματς είναι δεδομένο πως οι παίκτες της θα αφήσουν το τομάρι τους στον αγωνιστικό χώρο για κάτι καλό. Στο Βελοντρόμ τα πάει καλά αφού έχει ρεκόρ 9-3-1. Η Παρί μετά τις χτεσινές νίκες των Νις και Μονακό δεν έχει περιθώρια αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -6 από την κορυφή. Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Καβάνι, Λούκας από την μία, Παγιέ από την άλλη...αλλά και μια τρομερή παράδοση με τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Μαρσείγ να έχουν έρθει οver.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΜΑΛΙΝ 2: Η Σταντάρ διανύει τραγική χρονιά, βρίσκεται στην 9η θέση τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και απέχει 7 βαθμούς από την εξάδα για να μπει στα πλέι οφ...Υπάρχει τεράστιο αρνητικό κλίμα στην ομάδα και οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τους πάντες. Στα τελευταία 9 ματς έχει μόλις μία νίκη και εντός έδρας πλέον παίζει με περισσότερο άγχος. Η Μαλίν έχει ένα αξιοπρεπές σύνολο, βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να διατηρηθεί εκεί, έρχεται από δύο σερί νίκες και δεν γίνεται το διπλό να πληρώνει 5,50.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ 2  8,50

Μονό αποδεκτό
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΜΑΛΙΝ 2  5,50

Moνό αποδεκτό
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ 1 5,25

Τριάδα
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟVER 2,20
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1  1,75
ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 1,85

Tριάδα
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΘΕΛΤΑ ΟVER  2,00
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ ΟVER  1,80
MAΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER  1,75

Μονό αποδεκτό
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟVER 4,5  9,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου