Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

SEXY FOOTBALL ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ





Είπαμε ΠΑΟΚ είσαι αφού...τρελό ματς, πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ πήρε όμως το διπλό στην Φλωρεντία απέκτησε πολλές ελπίδες πρόκρισης και φυσικά πλήρωσε και εμάς. Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα που ξεχωρίσαμε τέσσερις επιλογές.




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER 3,5: Διαδοχικές σφαλιάρες για την Μπάγερν, δεν κέρδισε την Χόφενχαϊμ, έχασε από Ντόρτμουντ και Ροστόφ. Ο Αντσελότι πλέον βρίσκεται υπό πίεση και ψάχνει αγωνιστικό ξέσπασμα. Ρόμπεν και Βιδάλ λογικά θα είναι διαθέσιμοι. Η Λεβερκούζεν μετά την εντός έδρας από την Λειψία πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ που της έδωσε την πρόκριση στους 16 του Champions League. Μεγάλο πρόβλημα για τις ασπιρίνες η ευκολία που δέχονται γκολ. Θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ αφού δεν παίρνει την Μπάγερν για μέτρια εμφάνιση θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ2: Σε κακή κατάσταση η Γκλάντμπαχ δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς στην Bundesliga έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Την Τετάρτη με το 1-1 με την Σίτι έμεινε εκτός Champions League. Πλέον βρίσκεται στην 13η θέση και υπάρχει πίεση πάνω από τον Σούμπερτ. Η Χόφενχαϊμ είναι αήττητη και φιγουράρει στην 4η θέση. Είναι ομάδα με πυγμή, προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντίπαλου και παίρνει αυτό που θέλει χτυπώντας κυρίως στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Με τα δεδομένα που υπάρχουν το 1,85 στο Χ2 είναι εξωπραγματικό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1&ΟVER 3,5: Η Λίβερπουλ γκέλαρε στο Σαουθάμπτον όπου έμεινε στο 0-0, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για αυτήν φέτος που συνήθως τα παιχνίδια της προσφέρουν σκορ και θέαμα. Στον Άνφιλντ ειδικά η ομάδα του Κλοπ ανεβάζει επικίνδυνα στροφές (6-1 την Γουότφορντ,5-1 την Χαλ, 4-1 την Λέστερ). Η Σάντερλαντ είναι ανεβασμένη ψυχολογικά αφού έρχεται από δύο σερί νίκες που ήταν και οι πρώτες που έκανε στην σεζόν. Με δεδομένο πως η Λίβερπουλ δέχεται εύκολα γκολ αλλά και η Σάντερλαντ είναι σχεδόν απίθανο να μην δεχτεί γκολ στο Άνφιλντ θα πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το οver 3,5.

KOΛΩΝΙΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: Μπορεί η νίκη της Κολωνίας στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ να είχε και δόση τύχης δεν παύει όμως να είναι μια τεράστια νίκη που έστειλε τους Τράγους στην 4η θέση. Έχει ανέβει επίπεδο φέτος και ειδικά εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 4 νίκες και μια ισοπαλία έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ. Φοβερή άμυνα αφού με 8 γκολ παθητικό είναι η καλύτερη επίδοση μετά τα 7 της Μπάγερν.Η Άουγκσμπουργκ είναι χτυπημένη από τραυματισμούς ειδικά μεσοεπιθετικά έχει μείνει γυμνή αφού Μπομπαντίγια, Φινμπόγκανσον, Κου και Καούμπι είναι εκτός.Το παλεύει η Άουγκσμπουργκ αλλά στο φρούριο της ανεβασμένης ψυχολογικά Κολωνίας θα τα βρει σκούρα και το 1,90 στον άσο είναι εξαιρετικό.

Τετράδα
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1  1,90
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  ΟVER 3,5  2,25
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ2 1,80
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1&ΟVER 3,5

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου