Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ: ΠΑΟΚ




Ενώ ξεκίνησε καλά η βραδιά με 11 γκολ στα δύο πρώτα ματς...η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δεν μπήκαν τα πολλά γκολ που περιμέναμε. Ένας μικρός χαμός σήμερα στο Europa League, μείναμε σε τρία σημεία σε παρολί και την τρέλα με τον ΠΑΟΚ.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΟVER: Ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση και να παλέψει την τελευταία αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση. Ο Μπέντο άφησε πολλούς βασικούς εκτός αποστολής και έρχεται από απραξία 18 ημερών. Η Γιούνγκ Μπόις έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα των ομίλων. Οι Ελβετοί έχουν φορμαριστεί, με το 4-3 επί της Σιόν ανέβηκαν στην 2η θέση στο πρωτάθλημα και η μοναδική τους ήττα στα τελευταία 13 ματς ήταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Με δεδομένο πως οι Γιουνγκ Μπόις θέλουν αποκλειστικά την νίκη και πρέπει να παίξουν επιθετικά θα ποντάρουμε στο οver.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να παλέψουν για την νίκη αφού με 3 βαθμούς που έχουν μέχρι τώρα βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Η Κράσνονταρ είναι μια στιβαρή, δεμένη ομάδα και εντός έδρας ακόμα πιο ισχυρή (14 νίκες σε 17 ματς). Η επιστροφή του παικταρά και πρώτου σκόρερ Σμολόφ έλυσε το επιθετική πρόβλημα. Οι Αυστριακοί θα παίξουν χωρίς τον αρχηγό και πολύτιμο Σοριάνο αλλά και τον χρήσιμο Λάιμερ. Θα ποντάρουμε στον άσο.

ΘΕΛΤΑ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1: Τελικός πρόκρισης με τον νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Θέλτα είναι πιο ποιοτική ομάδα έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο ματς με το Ρεσίνο να κάνει rotation το Σάββατο στο πρωτάθλημα για να έχει πιο φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του. Μέχρι τώρα σε όλα τα ματς του Europa η ομάδα του Βίγκο έπαιζε με εναλλακτική εντεκάδα. Η Σταντάρ Λιέγης έκανε τον μάγκα στην Λεωφόρο...όμως η πραγματικότητα είναι πως είναι μια μέτρια ομάδα που δεν βρίσκεται ούτε στην πρώτη εξάδα του Βελγικού πρωταθλήματος και έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ποντάρουμε στον άσο του 1,60 με τον Άσπας να μπορεί να κερδίσει μόνος τους Βέλγους αν είναι σε καλή μέρα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΟΚ 2: Δεν έχει πολλές ελπίδες ο ΠΑΟΚ και αυτό ίσως είναι που θα τον βοηθήσει να παίξει χωρίς άγχος. Σε αντίστοιχο τέτοιο ματς πέρυσι έφυγε με διπλό από το Ντόρτμουντ... Η Φιορεντίνα έχει ουσιαστικά περάσει εκτός αν αυτοκτονήσει και ο Σοουζά θα κάνει πολλές αλλαγές αφου ακολουθεί η Ίντερ. Στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ πάντα βγάζει μέταλλο...θα δοκιμάσουμε στο 5,75.

Τριάδα
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1  2,00
ΘΕΛΤΑ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1  1,60
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΟVER 1,80

Moνό αποδεκτό
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΟΚ 2  5,75

Anytime Scorer
ΣΜΟΛΟΦ(ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ)  2,10
ΑΣΠΑΣ(ΘΕΛΤΑ)  2,00
ΙΝΤΕΓΙΕ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου