Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ


Η Μπαρτσελόνα κόντρα στους 9 της Βαγιεκάνο δεν είχε όρεξη να κάνει το κάτι παραπάνω...σταμάτησε στα 5 και δεν μας έδωσε το οver 6,5, με τον αλήτη τον Σουάρες να χάνει πέναλτι. Για λίγα πράγματα σήμερα το πρόγραμμα με το ζόρι θα παίξουμε μια δυαδούλα.




KAEN-MONAKO X: Bρήκε την φόρμα της η Καέν που έκανε δύο σερί νίκες με Ρεν και Σεντ Ετιέν με αποτέλεσμα να ανέβει στην 3η θέση μαζί με την Λυών. Πλέον είναι λογικά να στοχεύουν ακόμα και σε έξοδο στο Champions League στην ομάδα της Κάεν αφού από την αρχή της χρονιάς βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ Ντελόρ. Η Μονακό πλέον δύσκολα θα χάσει την 2η θέση αφού με 50 βαθμούς έχει 8 βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο και την Λυών. Η ομάδα του Ζαρντίμ ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ηττηθεί αφού μετράει μία μόλις ήττα στα τελευταία 15. Οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρό καρύδι και θα μείνουν ευχαριστημένοι με τον βαθμό, ενώ και η Καέν χωρίς τον πρώτο σκόρερ της χάνει από την επιθετική της ισχύ, η ισοπαλία μοιάζει με καλή λύση συμβιβασμού.

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G: Μεγάλο ματς με τις δύο ομάδες να είναι οι κύριες διεκδικήτριες της τρίτης θέσης στην οποία ισοβαθμούν έχοντας από 53 βαθμούς. Η Ρόμα επί Σπαλέτι έχει γίνει πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερη συνοχή, έξι σερί νίκες για τους Ρωμαίους. Αυτό που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει αισθητά είναι η άμυνα αφού δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Επιθετικά με 55 γκολ έχουν την καλύτερη επίδοση μαζί με την Νάπολι, ενώ στο Ολίμπικο έχουν 9 γκολ-γκολ σε 13 ματς. Η Φιορεντίνα δεν έχει ήττα στα τελευταία 7 στο πρωτάθλημα ενώ έρχεται από 5 σερί γκολ-γκολ. Οι Βιόλα έχουν βρει δίχτυα στα 11 από τα 13 εκτός παιχνίδια τους στο Καμπιονάτο. Αμφίρροπο ματς με τις δύο ομάδες να έχουν καλή επαφή με τα δίχτυα και να μπορούν να πετύχουν από τουλάχιστον ένα γκολ η καθεμιά.

Δυάδα
ΚΑΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ  Χ   3,25
ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  G/G   1,80

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου