Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Β' Η ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ


Την άνοδο στην Β' Ερασιτεχνική πανηγύρισε η Ελπίς Βραστάμων με την νίκη της με 3-0 επί της Ουρανούπολης σε αγώνα μπαράζ στο γήπεδο της. Πλέον την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή στην έδρα της Ολυμπιάδας. Από τα πρώτα λεπτά η Ελπίς έδειξε πως ήθελε περισσότερο το ματς με τους παίκτες της να μπαίνουν γεμάτοι πάθος μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει. Το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 40' με τρία υπέροχα γκολ έχοντας απόλυτη ευστοχία στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η Ουρανούπολη θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι στο 55' όταν έχασε πέναλτι.




Η Ελπίς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένη, γεμάτη πάθος και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ενώ ευτύχησε να πετύχει 3 γκολ στις μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο. Η Ουρανούπολη δεν είχε τον τρόπο να αντεπεξέλθει και δεν πίστεψε σε κανένα σημείο στο ματς ότι θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Ο Αρδάς στο 18' άνοιξε το σκορ με απίστευτο διαγώνιο σουτ αριστερά έξω από την περιοχή. Ο Κώστας Γκρίλης κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από θέση πλάγια εκτός περιοχής στο 21'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παναγιώτης Μπουμπούρης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 41'. Η Ουρανούπολη έχασε πέναλτι στο 55' με τον Μπουλή να στέλνει την μπάλα άουτ ενώ λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι. Στο 90' ο Κώστας Λιόλιος στο ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.


*Καλή η διαιτησία του κυρίου Γουματιανού και των βοηθών του...ελέγχεται βέβαια για το πέναλτι που έδωσε στην Ουρανούπολη καθώς η φάση ήταν τουλάχιστον αμφισβητούμενη.

ΕΛΠΙΣ: Καραβασίλης, Αγγελής, Κεσίδης (Λιόλιος), Γκλάβας, Μελαντίνος, Αργυρίου, Κώστας Γκρίλης, Δημήτρης Κυργιαφίνης(Φλέσσας), Σίμος Γκρίλης(Σταύρος Καρατζιοβάλης), Αρδάς, Παναγιώτης Μπουμπούρης.

Η Ελπίς με αυτήν την νίκη κέρδισε την άνοδο στην Β' Ερασιτεχνική ενώ θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα για τον τίτλο του πρωταθλητή, θα πρέπει να την κερδίσει δύο φορές (εκτός έδρας και σε ουδέτερο ) για να τα καταφέρει. Η Ουρανούπολη πήρε οριστικά την 3η θέση και θα αντιμετωπίσει τον 3ο του νότιου ομίλου ΠΑΟΚ Λακώματος σε αγώνα μπαράζ.

*Ο σύλλογος της Ουρανούπολης επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στα αθλητικά δρώμενα της Χαλκιδικής και τους αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν την φετινή χρονιά. Απλά κάποια πράγματα αφήνουν κακές εντυπώσεις, αφού οι φίλοι της ομάδας επισκέφτηκαν για δεύτερη φορά το γήπεδο Βραστάμων και αρνήθηκαν για δεύτερη φορά να πληρώσουν εισιτήριο. Είναι κρίμα μια τέτοια συμπεριφορά καθώς τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν πολλές πηγές εσόδων και έστω τα 2 ή τα 5 ευρώ είναι σημαντικά. Από την συνομιλίες που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας έμαθα ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να φτιαχτεί το γήπεδο της Ουρανούπολης για να είναι έτοιμο για την επόμενη χρονιά... αν έρθουν φίλοι φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο σας και αρνηθούν να πληρώσουν εισιτήριο θα με θυμηθείτε. Φιλικά πάντα και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον.

* Ο προπονητής της Ουρανούπολης Γιώργος Λάμπου ήταν προκλητικός για ακόμη μια φορά. Επί 90 λεπτά αποκαλούσε τους παίκτες της Ελπίς βλαχαδερά, τσομπάνηδες και πολλά αλλά. Άνοιξε διάλογο μαζί τους και σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κύριε Λάμπου ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου οφείλετε να δίνετε το καλό παράδειγμα, εσείς πρέπει να είστε αυτός που θα σβήνει την ένταση και όχι αυτός που την δημιουργεί. Ενώ τουλάχιστον ύπουλος ήταν ο τρόπος που προσπάθησες να επηρεάσεις τον προπονητή της Ελπίς με απειλές στο ημίχρονο...που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα του στην Ουρανούπολη.

ΥΓ. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικό σχόλιο και δεν έχουν σχέση με την επίσημη Ελπίς Βραστάμων.

ΥΓ. Πολλές φορές στο γήπεδο η συμπεριφορά κάποιων στο γήπεδο ...ξεφεύγει από το επιτρεπτό όριο και δυστυχώς στα Βραστά το φαινόμενο είναι συχνό. Εκεί πρέπει να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και λειτουργούν πυροσβεστικά. Επίσης δεν γίνεται παιδάκια 10-12 χρονών να φωνάζουν συνθήματα με ακατάλληλο περιεχόμενο. Η γηπεδική νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει και αυτό πρέπει να γίνει πρώτα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο




Πανηγυρισμοι μετά το τέλος του αγώνα.
Δημοσιεύτηκε από Α.Σ. Ελπίς Βραστών - Elpis F.C. (official) στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016


Εκλεκτές παρουσίες στην κερκίδα 

Φήμες λένε ότι τα παιδιά ακόμα πίνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου