Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

MEΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ...



Aκόμη μια μέρα γεμάτη κουβά ήταν και η χτεσινή με το τριήμερο των Ευρωπαϊκών ματς να κλείνει με τον χειρότερο τρόπο... Ούτε ένα από τα 3 οverakia μας δικαίωσαν και βέβαια στην δυάδα με τους άσους ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 μετά από ένα μέτριο παιχνίδι. Για σήμερα το μενού έχει 4 επιλογές αλλά για πολύ χαλαρό παιχνίδι...με μια τετράδα έτσι απλά για να περάσουμε το βράδυ.




XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1: Σε άσχημη κατάσταση οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς και το Αμβούργο στην 12η με μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 ματς έχοντας πετύχει μάλιστα μόνο ένα γκολ. Η Χόφενχαϊμ πάντως στα τελευταία δείχνει σφυγμό αφού μετά την νίκη στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, ήρθε μια ισοπαλία με την Στουτγκάρδη αλλά και η ήττα της προηγούμενη εβδομάδας με 4-2 στο Βόλφσμπουργκ κάνοντας όμως καλή και αρκετά γεμάτη εμφάνιση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα αφού έχει δεχτεί 18 γκολ αλλά κόντρα στο κάκιστο επιθετικά Αμβούργο μπορεί να αντεπεξέλθει. Θα ποντάρουμε στον άσο γιατί οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανεβάσματος... ενώ έχουν σύμμαχο και την παράδοση αφού σε 7 ματς ως γηπεδούχος με αντίπαλο το Αμβούργο έχει 5 νίκες (3-0, 3-0, 4-0, 5-1, 3-0) 1 ισοπαλία και μία μόλις ήττα.

ΛΕΙΨΙΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΟVER: Ίσως η πιο σημαντική νίκη της σεζόν μέχρι τώρα ήταν το 1-0 στην έδρα της Μπόχουμ αφού το έκανε με πειστική εμφάνιση και στην έδρα μια από τις βασικές αντιπάλους της για άνοδο. Πάντως δέχτηκε αρκετή πίεση στα τελευταία λεπτά και ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε την ισοφάριση. Η Φορτούνα με το 1-0 επί της Μπίλεφεντ πήρε ανάσα αφού αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της μέσα στην σεζόν και όνειρα...ανόδου που υπήρχαν ήδη έχουν κάνει περίπατο. Οι γηπεδούχοι έχουν φοβερή ποιότητα από την μέση και μπροστά αν βρεθούν στην μέρα τους και ειδικά μπροστά στο κοινό τους μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα πόσο μάλλον αυτήν την ευάλωτης Φορτούνα. Το οver στο 1,90 είναι καλή επιλογή.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Η Αλμίρε Σίτι είναι η ομάδα με την δεύτερη χειρότερη άμυνα (22 γκολ) στην κατηγορία και έχει φέρει οver και στα 9 ματς πρωταθλήματος που έδωσε, μάλιστα τα 7 από αυτά ήταν και οver 3,5. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχουν μοναδικό στόχο την άνοδο, προέρχονται από βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Έμεν και χρειάζονται άμεσα την επαναφορά στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Το over 3,5 στο 2,20 μπορεί εύκολα να επαληθευτεί.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ Χ2: Καλό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες στο τουρκικό πρωτάθλημα, Η Ρίζεσπορ παίζοντας αρκετά επιθετικά βρίσκεται στην 10η θέση πληρώνοντας πολλές φορές την αμυντικής της αφέλεια αφού έχει δεχτεί γκολ και στα 8 ματς πρωταθλήματος. Δύο σερί ήττες από Μπούρσασπορ και Μπεσίκτας την έριξαν βαθμολογικά. Η Ακίσασπορ με μεγάλο όπλο την άμυνα που με 7 γκολ παθητικό είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα έχοντας ως ηγέτη τον πρώην Βραζιλιάνο στόπερ της Μπράγκα Ντουγλάο. Στην επίθεση ο Κολομβιανός Ρονταλέγκα με τον Λούα- Λούα προσφέρουν ποιότητα. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους και θα πάρουμε το Χ2 στο 1,85.

Τετράδα
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1  2,05
ΛΕΙΨΙΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.  ΟVER  1,85
ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ  Χ2 1,85
ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου