Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ....


Σε μια μέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον περίεργη... καταφέραμε να πάμε ταμείο και να την κλείσουμε θετικά. Στρομσγκόστερ και Γαλατασαράι έβγαλαν τα διπλά που περιμέναμε, ενώ και η τρύπα της άμυνας της Τσέλσι παρέμεινε για να βγει εύκολα το οver (έχει χάσει την μπάλα ο Μουρίνιο....). Το ανεξήγητο έγινε στο Αγρίνιο αυτό το 0-4 στο 30' δεν χωνεύεται εύκολα... Σήμερα είναι η μέρα του άντρα, μετρήστε ντέρμπι... Έβερτον-Λίβερπουλ, Άγιαξ-Αϊντχόβεν, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Ατλέτικο-Ρεάλ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, Μίλαν-Νάπολι. Θα ποντάρουμε στα 4 από αυτά....




EBEΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Έχει φορμαριστεί η Έβερτον που έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς, μένοντας αλώβητη στις έδρες της Σουόνσι και της Τότεναμ, ενώ κέρδισε Τσέλσι και την Γουέστ Μπρομ με εκπληκτική ανατροπή από 2-0. Για τον Μαρτίνεθ είναι σημαντικές οι επιστροφές Στόουνς και Κόλεμαν. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να παραπατά, η νίκη με την Άστον Βίλα ήρθε με αρκετό κόπο (3-2) και οι απουσίες των Φιρμίνιο, Χέντερσον, Λόβρεν και μάλλον του Μπέντεκε που δίνεται αμφίβολος βάζουν δύσκολα στον Ρότζερς που είδε την ομάδα του να μένει στο 1-1 με την Σιόν στο Άνφιλντ την Πέμπτη. Το πάθος θα μετρήσει σε ένα τέτοιο ντέρμπι και η Έβερτον την δεδομένη στιγμή μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα πάμε μαζί της.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες έχουν πιάσει ρυθμό με τους κίτρινους βέβαια να προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες χωρίς να έχουν κάνει κακές εμφανίσεις. Το 1,50 στον άσο απλά δεν υπάρχει θα προτιμήσουμε το οver 3,5, άλλωστε πρόκειται για το ματς διαφήμιση της Bundesliga και οι Λεβαντόφσκι- Ομπαμεγιάνγκ βρίσκονται ον fire, να το απολαύσουμε και να πληρωθούμε.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΙΝΤΕΡ 1: Για τον Μαντσίνι δεν χρειάζεται να γράψουμε πάλι πολλά, με την ομάδα του να έχει το απόλυτο έπαιξε ξαφνικά με τρία στόπερ απέναντι στην Φιορεντίνα...με αποτέλεσμα να φάει μια γερή σφαλιάρα 1-4. Τώρα δύσκολα θα κάνει και πάλι πειράματα, όμως του λείπει ο καλύτερος αμυντικός του (Μιράντα) και ο ποιοτικότερος επιθετικός του (Γιόβετιτς) και η Σαμπντόρια δεν αστειεύεται στην Γένοβα όπου έχει τρεις νίκες. Θα πάμε με τον άσο που πληρώνει εξαιρετικά περιμένοντας από την τριάδα Σοριάνο, Έντερ και Μουριέλ να μας δικαιώσουν.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΡΟΜΑ ΟVER: Απίστευτο κάζο για την Ρόμα στην Λευκορωσία που βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο πληρώνοντας για ακόμη μια φορά την κάκιστη αμυντική λειτουργία...Στην επανάληψη σοβαρεύτηκε και μάζεψε απλά το σκορ (3-2). Σε δύσκολη θέση ο Γκαρσία αφού οι Ρωμαίοι δεν αποφεύγουν τις γκέλες ενώ οι τραυματισμοί των Τότι, Τζέκο την έχουν αφήσει χωρίς σέντερ φορ. Το Παλέρμο έρχεται από τρεις σερί ήττες και θα ψάξει την ανάκαμψη, πρώτη επιλογή το οver.

ATΛΕΤΙΚΟ-ΡΕΑΛ 1: Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο να έρχεται από δύο σερί ήττες (Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα) και να δείχνει ότι ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά. Η Ρεάλ από την άλλη έχει σφίξει αμυντικά και παρά τις απουσίες που έχει παίρνει αποτελέσματα. Η ομάδα του Σιμέονε είναι δεδομένο πως θα βγάλει αντίδραση και το Βιθέντε Καλντερόν θα δώσει ώθηση στους Ροχιμπλάνκος. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πάθος ο Σιμεόνε ζει για τέτοια ματς...ενώ ο Μπενίτεθ είναι απλά επαγγελματίας. Άσος καρδιάς για την Ατλέτικο.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G :Κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει στο 1-1 με την Ντόρτμουντ πληρώνοντας ένα λάθος του Όλσεν. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Δικέφαλος χτυπώντας στις αντεπιθέσεις έφτασε κοντά στην νίκη. Σίγουρα ο Τούντορ θα κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος αφού σίγουρα θα υπάρχει κούραση. Αθανασιάδης, Κίτσιου ίσως μπουν στην ενδεκάδα.Στον έβδομο ουρανό ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση έχοντας βέβαια και μπόλικη δόση τύχης μαζί του. Ο Σίλβα έδειξε καλά στοιχεία στο κοουτσάρισμα και κέρδισε αρκετούς πόντους. Αμφίβολος είναι ο Ιντέγιε με τον Φινμπόνγκανσον να παίρνει την θέση του στην ενδεκάδα. Κατάμεστη η Τούμπα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ που δείχνει κατά διαστήματα στοιχεία καλής ομάδας, αλλά σίγουρα θέλει και άλλο χρόνο αφού πρόκειται για μια εντελώς καινούρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης γεγονός που ίσως είναι καθοριστικό στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Με την διακοπή να ακολουθεί η ήττα που θα φέρει γκρίνια για δύο εβδομάδες... δεν αρέσει σε κανέναν, για αυτό ίσως η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, ενώ το γκολ-γκολ το πιο ασφαλές ποντάρισμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ G/G: Δεν το πάλεψε όσο θα μπορούσε ο ΠΑΣ στο Γ.Καραϊσκάκης και υπέστη βαριά ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό. Το μονό θετικό για τον Γιάννη Πετράκη πως η ομάδα του βρήκε δίχτυα κάτι που έχει κάνει και στα 5 ματς πρωταθλήματος. Παρότι είχε και πάλι την κατοχή μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη δεν κατάφερε να φτάσει και πάλι στην νίκη στο Καυταντζόγλειο. Είναι ξεκάθαρο πως του ταιριάζει περισσότερο το παιχνίδι υπομονής και να χτυπάει στην κόντρα. Θετικό σημάδι το γκολ του Βέλλιου αφού από τον πρώην επιθετικό της Έβερτον περιμένουν πολλά στον Γηραιό. Ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες παίζει επιθετικά και δύσκολα θα μείνει χωρίς γκολ, όμως στην άμυνα έχει προβλήματα (μετά τα 5 που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό έχει την χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα), έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 ματς και ακόμα στο 1-0 επί του Ατρομήτου ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια. Ο Ηρακλής θα βρει χώρους για να παίξει στην κόντρα και πρώτη μας επιλογή θα είναι το γκολ-γκολ.



Σύστημα 2-3
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΙΝΤΕΡ  1  4,00
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1  2,70
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.  1  3,20

Δυάδα
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΡΟΜΑ ΟVER  1,90
MΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER  3,5  2,40

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ  G/G   2,25
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G   1,90

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου