Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΖΟΖΕ


Όταν ποντάρεις σημείο του 12,00 όπως το χτεσινό της Άστον Βίλα θες και την τύχη μαζί σου... Χτες οι Χωριάτες δεν την είχαν, μόλις στο 3' ο Γκουζάν κάνει δώρο το 1-0 στον Αγουέρο. Στην συνέχεια το ματς είναι ισορροπημένο με το 2-0 να έρχεται από εκτέλεση φάουλ, η Άστον Βίλα πεισμώνει είχε τα έντερα να το κάνει 2-2... ο επόπτης σηκώνει ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπέντεκε που είναι φάτσα με τον Χαρτ για το 2-3 (φώτο στο τέλος του κειμένου) και στην εξέλιξη της φάσης είχαμε το 3-2. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την επιλογή μου... αλίμονο σε αυτούς που έπαιξαν τον άσο του 1,15. Στο συστημάτακι μόλις ένα σημείο πέρασε από τέσσερα έτσι η μέρα χτες είχε αρκετό κουβά. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Λονδρέζικο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι να θέλει να σηκώσει από σήμερα τον τίτλο.




ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Με άγνοια κινδύνου συνεχίζει να αγωνίζεται ο εκπληκτικός ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική παραλίγο να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει στην δεύτερη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί, ο Γεωργιάδης αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα, αλλά οι απουσίες των Ρατς και Βίτορ είναι σημαντικές. Το δίδυμο Τζαβέλας-Ρικάρντο Κόστα... δεν είναι και ότι καλύτερο για την άμυνα του Δικέφαλου και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τουλάχιστον μία φορά και να μας πληρώσουν το 2,15 του γκολ-γκολ.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Μπορεί να είναι αντιπαθητικός, μπορεί η Τσέλσι του να είναι αποκρουστική... από άποψη θεάματος, όμως βρίσκεται στην κορυφή και με νίκη σήμερα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ανοίγει σαμπάνιες, ο λόγος φυσικά για τον Ζοζέ Μουρίνιο τον άνθρωπο των τίτλων. Ο Πορτογάλος γράφει στα... τέτοια του όλες τις κριτικές γύρω από το πρόσωπο, το μόνο που τον νοιάζει είναι οι βαθμοί. Η Γιουνάιτεντ είχε στο Στάμφορντ Μπριτζ 70% κατοχή μπάλας... την νίκη την πήρε όμως η Τσέλσι. Ίδια τακτική θα δούμε και σήμερα και η Άρσεναλ έχει δείξει πως ασφυκτιά απέναντι σε σφιχτές άμυνες (δες Μονακό) Δεν έχουν χάσει ντέρμπι φέτος οι Μπλε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βενγκέρ με τον Μουρίνιο έχουν μόνιμη κόντρα... Το διπλό στο 3,30 στα μάτια μου είναι μεγάλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ: Ο Πανιώνιος έχει μαζέψει 12 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές από τα ματς με Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και τις νίκες επί Παναιτωλικού και Βέροιας. Έφτασε στους 41, αλλά έχοντας στην συνέχεια Ατρόμητο εκτός και ΠΑΟΚ εντός δεν έχει σωθεί οριστικά. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πλέον κάνει αγγαρεία στο πρωτάθλημα και θα εμφανιστεί χαλαρός... άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις τα τελευταία χρόνια και οι Κολοβός, Καθάριος παίζουν ως δανεικοί στην Νέα Σμύρνη. Το 1Χ στο 2,15 θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ ΟVER: To μεγάλο ντέρμπι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος που θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Η Πόρτο που προέρχεται από τον εφιάλτη του 6-1 στο Μόναχο από την Μπάγερν παίζει τα ρέστα της στο Ντα Λουζ αφού βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Η Μπενφίκα που στον πρώτο γύρο έφυγε με την νίκη με 2-0 από το Οπόρτο και έχει τον πρώτο λόγο. Αναγκαστικά οι Δράκοι θα παίξουν επιθετικά και η άμυνα τους δεν είναι και τόσο αξιόπιστη για να μείνει αλώβητη... Το over του 2,15 θα είναι η επιλογή μας.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1: Η Βόλφσμπουργκ την Πέμπτη αποχαιρέτησε οριστικά το Γιουρόπα Λιγκ με ψηλά το κεφάλι παίρνοντας ισοπαλία με 2-2 στην Νάπολι. Οι Λύκοι πλέον θα επικεντρωθούν στο κύπελλο όπου την Τρίτη αντιμετωπίζουν την Μπίλεφεντ στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα η δεύτερη θέση δεν χάνεται αφού είναι στο +7 από Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ. Στο σημερινό ματς οι Σούρλε, Ντε Μπρούιν και Βιερίνια είναι εκτός.  Η αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές Γκλάντμπαχ έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να δώσει την μάχη της με την Λεβερκούζεν για την τρίτη που οδηγεί απευθείας στους ομίλους. Το Μπουρούσια Παρκ είναι κάστρο και άσος του 2,20 είναι εξαιρετική επιλογή.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G  2,15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ  2,10

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1  2,20
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ ΟVER  2,15

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 2  3,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Το oφσάιντ που έκοψε ο επόπτης για να κάνει η Άστον Βίλα το 2-3...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου