Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΡΟΜΑ


Ήρθε και η χθεσινή μέρα... για να επιβεβαιώσει πως το Σαββατοκύριακο ήταν κάκιστο στοιχηματικά. Το ξεπερνάμε και προχωράμε. Το μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα με την Ρόμα να ψάχνει την νίκη που θα τις δώσει ελπίδες… για την κατάκτηση του τίτλου. 


Η μάχη του Κιελίνι με τον Ζερβίνιο θα κρίνει πολλά
ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1:  Το μεγάλο ντέρμπι της Σέριε Α κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής με την Ρόμα να έχει την τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την Γιουβέντους και να διεκδικήσει τον τίτλο. Η Ρόμα την Πέμπτη το βράδυ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Φέγενορντ με 2-1 και προκρίθηκε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουβέντους την Τρίτη κέρδισε με 2-1 την Ντόρτμουντ και έχει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Η «Κυρία» έχοντας υπέρ της την διαφορά των 9 βαθμών… πάει άνετη στο Ολίμπικο. Ο Πίρλο είναι σίγουρα εκτός και οι Βιδάλ, Πογκμπά εξαιρετικά αμφίβολοι με τον Αλέγκρι να έχει πρόβλημα στα χαφ αν δεν τα καταφέρουν. Η Ρόμα μετά την διακοπή… «σέρνεται» αγωνιστικά όμως η νίκη στην Ολλανδία ίσως τις δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Είναι δεδομένο πως οι Ρωμαίοι ψάχνουν και την νίκη εκδίκηση για αυτά που έγιναν στον πρώτο γύρο. Οι αποδόσεις έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες και το 3,20 στον άσο έχει αξία.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Χ:  Η Έσμπιεργκ εντός έδρας είναι δυνατή και δύσκολα χάνει. Σε 9 εντός έδρας ματς έχει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η πρωταθλήτρια Άαλμποργκ έκανε άσχημο πρώτο γύρο και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Την Πέμπτη το βράδυ γνώρισε την δεύτερη ήττα από την Κλαμπ Μπριζ με 3-0 στο Βέλγιο και έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ. Γυροφέρνει από την ισοπαλία η αναμέτρηση και εκεί θα ποντάρουμε.

ΤΡΑΜΠΝΖΟΣΠΟΡ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ 1:   Η Τράμπνζοσπορ έχει φέτος υψηλές βλέψεις έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και ψάχνει άμεσα την ανάκαμψη. Τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών ενός εντός έδρας σε 11 ματς έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις ήττα. Η Καραμπόκ αγνοεί την νίκη τις τελευταίες 9 αγωνιστικές, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Θα στηρίξουμε τον άσο.

Μονό αποδεκτό
ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1  3,20

Αnytime Scorer
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ     ZEΡΒΙΝΙΟ            3,40

Δυάδα
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Χ         3,25
ΤΡΑΜΠΝΖΟΣΠΟΡ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ 1                               1,85


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου