Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

H AΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

 Σκοράρει και πάλι ο επιθετικός της ‘Αστον Βίλα, Μπέντεκε

Οι τρελόΆγγλοι μας κρατάνει παρέα στις γιορτές… και αναγκαστικά θα ποντάρουμε σε ματς από το «νησί». Ευτυχώς έχουμε και τους γείτονες Τούρκους που μας προσφέρουν επίσης μία επιλογή.


ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2:  Έχει αναγεννηθεί το τελευταίο διάστημα η Γαλατά με τον Χαμζάογλου στον πάγκο και μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα που την έφεραν μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Χαρακτηριστικό της ανάκαμψης της είναι ότι έχει πετύχει 24 γκολ στα έξι επίσημα με τον νέο τεχνικό στον πάγκο, ενώ με τον Πραντέλι είχε πετύχει 21 γκολ σε 16 ματς. Η Γκεντσλέρ είναι αρκετά δυνατή φέτος, βρίσκεται στην 8η θέση και έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι ματς. Θα ποντάρουμε στο διπλό του 1,90, καθώς η Γαλατά είναι ανεβασμένη.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΦΟΥΛΑΜ ΟVER Συνεχίζει να μαγεύει η πρωτοπόρος στην βαθμολογία Μπόρνμουθ, διατηρεί αήττητο 12 αγωνιστικών και σκοράρει ακατάπαυστα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 50 γκολ ενεργητικό. Προέρχεται από πέντε σερί οver και τα τέσσερα μάλιστα ήταν και οver 3,5. Από την άλλο η Φούλαμ μοιάζει με ασανσέρ… μετά την τραγική εμφάνιση και ήττα με 4-0 από την Γουότφορντ έκανε δύο νίκες απέναντι σε Λίντς και Σέφιλντ. Αυτό που είναι σίγουρο στα ματς της Φούλαμ είναι τα πολλά γκολ, μετράει 15 οver σε 22 ματς. Το οver θα είναι η επιλογή μας και στο σημερινό ματς.

ΛΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER: Η Λέστερ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αγνοεί εδώ και 12 ματς την νίκη. Πλέον οι «αλεπούδες» δεν έχουν περιθώρια και θα ψάξουν με μανία την νίκη απέναντι στην Τότεναμ που όμως είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Το να μπουν πολλά γκολ είναι αρκετά πιθανό, στο 1,80  το οver.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Η Σουόνσι έκανε καλή εμφάνιση και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Χαλ με 1-0. Η Άστον Βίλα κόντραρε στα ίσια την Μάντσεστερ Γ. και ίσως αδικείται από το τελικό 1-1. Έδειξε σε ακόμη ένα ματς πως της ταιριάζει να περιμένει τον αντίπαλο και να χτυπάει στην κόντρα. Ανάλογο παιχνίδι περιμένουμε και σήμερα. Η Σούονσι είναι το φαβορί και θα πιέσει για την νίλη, όμως οι «χωριάτες» θα βρουν χώρους και θα ποντάρουμε στο διπλό του 5,25.

Τριάδα
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2  2,15
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΦΟΥΛΑΜ ΟVER                1,61
ΛΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER              1,80

Μονό αποδεκτό
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2                               5,25

Δυάδα Anytime Scorer
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ   MΠΕΝΤΕΚΕ         3,20

ΛΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ          ΟΛΟΥΑ                 2,87

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου