Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝ ΧΑΑΛ


Θετικό πρόσημο μπήκε και στην χτεσινή μέρα, τρία στα τέσσερα σημεία και μια δυαδούλα στο ταμείο. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε έξι σημεία σε μεγάλες αποδόσεις, θα τα κάνουμε συστηματάκι... και βέβαια θα ρίξουμε και μια τουφεκιά με την Κρίσταλ Πάλας.


MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ OVER 3,5 KAI 2: Η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο της ξεκίνημα από το 1986 και μετά και ο Φαν Χαάλ ψάχνει να βρει λύσεις στα τεράστια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Οι απουσίες αναγκάζουν τον Ολλανδό τεχνικό στο σημερινό ματς να αγωνιστεί με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κάρικ και τον 19χρόνο ΜακΝέιρ, καθώς εκτός είναι οι Ρόχο, Τζόουνς, Έβανς και τιμωρημένος ο Σμόλινγκ. Η Κρίσταλ Πάλας φέτος παίζει επιθετικά και μετράει 7 over σε 10 ματς. Τα δεδομένα οδηγούν ξεκάθαρα στο οver 3,5, ενώ αν και η ομάδα του Λονδίνουν δεν μου γεμίζει το μάτι φέτος θα πάω και με το διπλό που πληρώνει 11,00.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: O Παναιτωλικός δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, με δύο εύκολες νίκες σερί απέναντι σε Ξάνθη και Πανθρακικό. Από την άλλη η Κέρκυρα βρίσκεται σε κάμψη, έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα τρία τελευταία. Μας χάλασε λίγο η απουσία του σκόρερ της ομάδας του Μάκη Χάβου, του Μορένο… αλλά το διπλό στο 3,50 είναι δελεαστικό.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2: Από την μία έχουμε την ντεφορμέ και με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς Γκρασχόπερς και από την άλλη έχουμε την φορμαρισμένη Σεν Γκάλεν που είναι αήττητη στα τελευταία 9 ματς (7 νίκες-2 ισοπαλίες) ενώ υπάρχει και το 3-0 υπέρ της Σεν Γκάλεν στο πρώτο γύρο. Το διπλό πληρώνει 2,90 και θα τιμηθεί.


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ 1: Η Σαμπντόρια έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο φέτος στο πρωτάθλημα, έχει μόλις μία ήττα και αυτή στα τελευταία λεπτά απέναντι στην Ίντερ με πέναλτι. Την προηγουμένη εβδομάδα κέρδισε εύκολα με 3-1 την Φιορεντίνα και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Μίλαν δείχνει μπερδεμένη στα τελευταία ματς, προέρχεται από ήττα σοκ στο Σαν Σίρο από την Παλέρμο με 2-0, ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες με την Κάλιαρι και την Φιορεντίνα. Ο Ινζάγκι δεν μπορεί συμμαζέψει την άμυνα της ομάδας του. Θα πάμε με τον άσο της Σαμπντόρια του Μιχαϊλοβιτς που βγάζει υγεία στο παιχνίδι της.


ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. 4-6: Η Μπάγερν δείχνει ασταμάτητη κάθε αντίπαλος της μοιάζει έρμαιο στις διαθέσεις των ποδοσφαιριστών του Γκουαρδιόλα. Την Τετάρτη παίζοντας στο ρελαντί και ξεκουράζοντας τον Ρόμπεν κέρδισε εύκολα με 2-0 την Ρόμα. Η άμυνα της  Αϊντραχτ είναι επιρρεπής στα λάθη και μοιάζει καταδικασμένη στις ορέξεις των Βαυαρών. Θα πάμε με τα 4-6 γκολ.

ΜΠΡΕΝΤΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2: Η Αλκμάαρ αγνοεί την νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και έχει μείνει στην 12η θέση της βαθμολογίας, ψάχνοντας άμεσα την ανάκαμψη. Η ομάδα του Φαν ντεν Μπρομ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, καθώς έχει μαζέψει τους 9 από τους 15 βαθμούς που έχει. Η Μπρέντα μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ξεκάθαρη αξία στο διπλό της ποιοτικής Αλκμάαρ που από την προήγουμενη αγωνιστική έχει στην σύνθεση της και πάλι το πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν Γιόχανσον (17 γκολ).

Σύστημα 4-5-6
MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ OVER 3,5           2,50
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2         3,50
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ 1               2,60
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2     2,90
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. 4-6   2,10
ΜΠΡΕΝΤΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2                2,37

Μονό αποδεκτό
MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2           11,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου