Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

AKΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Γεμάτο το κουπόνι σήμερα, πολλές επιλογές, πολλά ντέρμπι σε μια άκρως ποδοσφαιρική Κυριακή. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν και οι αγώνες της Super League να μας αποσυντονίζουν. Κάθεσαι στον καναπέ από τις 14:00, ξεκινάς με Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον, συνεχίζεις με Τσέλσι-Άρσεναλ, κάνεις ένα διάλειμμα για μια ωρίτσα και στις 19:00 Γιουβέντους-Ρόμα, το βραδάκι απολαμβάνεις το Ρεάλ-Μπιλμπάο… πριν ολοκληρωθείς ποδοσφαιρικά με το τεράστιο ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς. Σε με τέτοια μέρα δεν γίνεται να λείπει και το στοίχημα.


ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ Γ.-ΕΒΕΡΤΟΝ OVER 3,5: Η φετινή άμυνα της Γιουνάιτεντ κάνει… νερά. Οι απουσίες έχουν οδηγήσει τον Φαν Χάαλ να χρησιμοποιεί στην βασική ενδεκάδα τον 19χρόνο κεντρικό αμυντικό ΜακΝέιρ. Μια από τα ίδια και για την Έβερτον, καθώς έχει δεχτεί 14 γκολ σε έξι ματς. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας, ενώ ίσως ήρθε η ώρα να βάλει το πρώτο του γκολ ο Φαλκάο.

ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G: Οι μαδριλένοι έχουν πάρει φόρα, πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας ακατάπαυστα. Το πρόβλημα στην άμυνα παραμένει, όμως δέχονται εύκολα γκολ. Η Μπιλμπάο βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όμως πάντα σε αυτά τα ματς παίζει με ψυχή και το παλεύει. Ένα γκολ μπορούν να βάλουν οι βάσκοι και να μας πληρώσουν το goal-goal στο 1,80.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΖ 1: Μπορεί την Πέμπτη να μην μας δικαίωσε καθώς έμεινε στο 1-1 στην Ελβετία απέναντι στην Ζυρίχη, όμως όσο η εικόνα της βγάζει υγεία δεν γίνεται να μην ποντάρουμε πάνω της. Ειδικά στο «Μπορούσια Παρκ» είναι ακόμα πιο δυνατή, το αήττητο της ματς είναι ανεξήγητο και μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει.

ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 ΗΜΙΧΡ-1 ΤΕΛ: Ο Μουρίνιο έχει πελατειακή σχέση με τον Βενγκέρ, καθώς δεν έχει χάσει πότε από τον Γάλλο σε 11 αναμετρήσεις. Η Άρσεναλ προβληματίζει με τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα, μετράει ήδη τέσσερις ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι απουσίες έχουν δέσει τα χέρια του Βενγκέρ (Ζιρού, Ντεμπισί, Αρτέτα, Ράμσει, Μονρεάλ, Γουόλκοτ, Σανόγκο). Η Τσέλσι από την άλλη πάει τρένο, ο Μουρίνιο δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ο άσος πληρώνει λίγο για αυτό θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε σε νίκη των «μπλε» από το ημίχρονο.

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ Γ.-ΕΒΕΡΤΟΝ OVER 3,5      2,37
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 ΗΜΙΧΡ-1 ΤΕΛ              2,50

Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ G/G                1,80
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΖ 1             1,85

Σουηδική δυάδα
ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΜΑΛΜΕ 2     3,00
XAΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ Χ             3,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου