Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ...


Το Μουντιάλ εξελίσσεται...φαντασμαγορικά, φοβερά ματς, πλούσιο θέαμα, γκολ, ανατροπές, γεμάτα γήπεδα... τι άλλο να ζητήσουμε; Μόλις τελειώσει το ματς, είσαι γεμάτος, έχεις ένα χαμόγελο ως τα  αυτιά, δεν σε νοιάζει που έχεις ξενυχτήσει, περιμένεις με ανυπομονησία να αρχίσει το επόμενο... Ειλικρινά εγώ έτσι νοιώθω, ότι το Μουντιάλ που παρακολουθούμε είναι πέρα από κάθε προσδοκία... ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι.
Χτες λοιπόν είδαμε αρχικά την Αυστραλία να βάζει δύσκολα στην Ολλανδία. Τα καγκουρό πάλεψαν μέχρι το τελευταία λεπτό και το τελικό 3-2 σίγουρα την αδικεί. Οι Οράνιε έδειξαν πολλές αμυντικές αδυναμίες και προβλημάτισαν με τον απόδοση τους... Η Χιλή λίγο αργότερα χτύπησε την Ισπανία εκεί που πονάει... στο τρέξιμο. Αυτοί οι απίθανοι κοντοπίθαροι τύποι δεν σταμάτησαν να τρέχουν σε κανένα σημείο του αγώνα και δεν ήταν μόνο ότι έτρεχαν ασταμάτητα αλλά και ο τρόπος που το έκαναν σαν είναι δεμένοι με σκοινί. Απίστευτες αλληλοκαλύψεις, έπνιξαν... τους κουρασμένους ταυρομάχους του Ντελ Μπόσκε. Τέλος εποχής για Ισπανία; μάλλον όχι, για μερικούς από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων σίγουρα ναι. Τέλος το βραδινό ματς δεν χρήζει κριτικής, το Καμερούν επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την διοργάνωση. Εύκολα η Κροατία έφτασε στο τελικό 4-0, όμως για να προκριθεί θέλει νίκη επί του Μεξικού την τελευταία αγωνιστική.
Στοιχηματικά το τεράστιο διπλό της Χιλής μας πλήρωσε με το παραπάνω, τα άλλα δύο ματς όμως δεν πήγαν όπως περιμέναμε και ξέφυγαν στο σκορ. Ο δεύτερος όμιλος πάντως κύλησε ακριβώς όπως είχαμε προβλέψει, Χιλή και Ολλανδία την πρόκριση και η Ισπανία νωρίς στο σπίτι.
Για σήμερα έχω τρία σημεία οριακά πάνω του 2,00... θα καλυφτώ με συστηματάκι έτσι ώστε και με ένα χαμένο να βγω ελάχιστα από πάνω.
Δείτε τα γκολ από τα χτεσινά ματς στο τέλος του άρθρου.


ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1: Οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής κοντράρονται μεταξύ τους σε ένα πολύ οριακό ματς. Θεωρώ τις δύο ομάδες πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, αλλά ένα κλικ παραπάνω βάζω την Κολομβία. Απέναντι στην εθνική μας, ο Πέκερμαν προσαρμόστηκε στο παιχνίδι μας, άφησε το 4-4-2, χρησιμοποίησε ένα παραπάνω χαφ, μας έδωσε την μπάλα και κάπου εκεί το ματς τέλειωσε, μας κέρδισαν χωρίς να παίξουν ουσιαστικά. Σήμερα έχει στην διάθεση του και την σημαντική προσθήκη στον άξονα του Γκουαρίν που ήταν τιμωρημένος. Η Ακτή απέναντι στην Ιαπωνία για 60 λεπτά δεν υπήρχε στο γήπεδο, οι Ασιάτες  ήταν καλύτεροι και κυριαρχούσαν  στο γήπεδο. Μέσα σε πέντε λεπτά όμως τα πάντα άλλαξαν, όχι γιατί οι ελέφαντες έκαναν κάτι το συγκλονιστικό, απλώς οι Ιάπωνες πανικοβλήθηκαν με την είσοδο του Ντρογκμπά. Το βαρόμετρο για την Ακτή είναι ο Γιάγια Τουρέ και στο πρώτο ματς έδειξε πως δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Θα πάω με τον άσσο της Κολομβίας ποντάροντας στους Κουαρδάδο και Ροντρίγκες να μπορούν χτυπήσουν την ευάλωτη άμυνα της Ακτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ΟΜΙΛΟ



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΑΓΓΛΙΑ 2: Απογοητευτική εικόνα για την Ουρουγουάη απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Χωρίς ιδέες, χωρίς τρεξίματα, προβληματική άμυνα. Αντίθετα η Αγγλία παρά την ήττα της από την Ιταλία και τα προβλήματα της ειδικότερα αμυντικά, είχε καλή εικόνα. Οι παίκτες της είχαν μεγάλη διάθεση, αρκετά τρεξίματα και έβγαλαν μια θετική εικόνα. Το ματς μετά τις ήττες της πρεμιέρας είναι ζωής και θανάτου και για τους δύο με την νίκη να είναι αυτοσκοπός. Περιμένουμε λοιπόν ανοιχτό ματς και αυτό πιστεύω θα ευνοήσει την Αγγλία. Ο Σουάρες αν είναι καλά θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα, από την στιγμή που δεν ήταν σε θέση να παίξει ούτε λίγα λεπτά πριν από λίγες μέρες απέναντι στην Κόστα Ρίκα... δεν νομίζω πως προλαβαίνει να είναι έτοιμος σήμερα. Διπλό για την Αγγλία στο 2,10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ΄ΟΜΙΛΟ


Yπερβολικό το 19,00 στο να σκοράρει ο Σωκράτης
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΟΒΕΡ: Εδώ και αν έπεσε σκέψη... Θα ήθελα πάρα πολύ η εθνική μας να δώσει μια απάντηση σε όλους αυτούς που περιμένουν στην γωνία για να ισοπεδώσουν τα πάντα, να απαξιώσουν και να χλευάσουν  τους παίκτες και τον προπονητή. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω να μην γίνεται κριτική, αλλά να γίνεται με ουσία και επιχειρήματα. Με ξενέρωσε το σκηνικό με τον Τζαβέλα και τον Μανιάτη, τέτοια περιστατικά μας οδηγούν 10 χρόνια πίσω τότε που η εθνική ήταν ξέφραγο αμπέλι και οι παίκτες την είχαν γραμμένη... στα τέτοια τους. Σίγουρα έχει χαλάσει αυτό το οικογενειακό κλίμα που μας έφερε τόσες πολλές επιτυχίες. Η Ιαπωνία ήταν αρκετά καλή για 60 λεπτά απέναντι στην Ακτή από κει πέρα έπαθε όμως μπλακ άουτ και εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Σκοπός και τον δύο είναι η νίκη... περιμένω να έχει γκολ το ματς και δυστυχώς αυτό δεν μας συμφέρει. Θα πάω με το οβερ, το προαίσθημα μου βλέπει νέα ήττα για την εθνική μας, αλλά το χέρι δεν πάει στον άσσο...Θεωρώ υπερβολικό το 19,00 στο anytime scorer για τον Παπασταθόπουλο υπερβολικό και θα του ρίξω μια ψιλή.

σύστημα 2-3  απόδοση 9,04 ποντάρισμα 55 μονάδες 15 Χ 3 στις δυάδες και 10 στην τριάδα
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΑΓΓΛΙΑ 2
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΟΒΕΡ

anytime scorer απόδοση 19,00 ποντάρισμα 12,5 μονάδες
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 640
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 18/6   177,5 (προσθέσαμε και 15 μονάδες επιστροφή από Πικέ)
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 817,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 67,5
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 750










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου