Κυριακή 11 Μαΐου 2014

OΠΩΣ ΚΥΛΗΣΕ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ

Η χρονιά για την Γιουνάιτεντ ήταν γεμάτη απογόητευση... ας κλείσει και έτσι
Μια χαρά κύλησε η μέρα χτες, η τριάδα του ΟΠΑΠ με τα 4-6 γκολ μας πλήρωσε, η τετράδα με τους anytime scorer έστω και κουτσουρεμένη γιατί δεν έπαιξε ο Μπερμπάτοφ μας πλήρωσε επίσης. Η έμπνευση με τα 9 όβερ στην Μπουντεσλίγκα χάλασε μόνο από την Μπάγερν που πλήρωνε το λιγότερο από όλα και υποτίθεται είχε φιέστα και θα έβαζε γκολ. Στο συστηματάκι μας δεν μας έκατσε ούτε ένα Χ από την Β΄Ιταλίας, ενώ στην τριάδα μας χάσαμε μόνο την Γκρασχόπερς που έφαγε 4 γκολ...Σήμερα Κυριακή από τα τελευταία μεγάλα κουπόνια και προκύπτουν αρκετές επιλογές.



εξαιρετική η φετινή Σαουθάμπτον
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Τελευταία αγωνιστική και το κλίμα στην Σαουθάμπτον είναι πανηγυρικό καθώς η φετινή της πορεία είναι άκρως πετυχημένη με την όγδοη θέση να σφραγίσει μια υπέροχη χρονιά. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη θέλει επιτέλους να τελειώσει το φετινό της μαρτύριο... Μπορεί να έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στο Europa League( θέλει εντός έδρας ήττα της Τότεναμ από Άστον Βίλα και νίκη δική της) αλλά δεν νομίζω να νοιάζονται και πολύ. Αυτό που καίει είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα, με τον Φαν Χάαλ να είναι προ των πυλών και τους μισούς παίκτες να είναι με το ένα πόδι εκτός Ολντ Τράφορντ. Που μυαλό για μπάλα... θα ποντάρω στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων που θέλουν να κλείσουν με όμορφο τρόπο μπροστά στους οπαδούς τους μια υπέροχη χρονιά. Τόσες φορές μας πλήρωσαν οι ήττες της Γιουνάιτεντ φέτος... άλλη μία αποχαιρετιστήρια...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Λογικά ο Παναθηναϊκός νωρίτερα θα έχει κερδίσει τον Αστέρα και θα έχει ξεφύγει στο 6 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και στους 7 από τον Ατρόμητο, οπότε οι δύο ομάδες θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για την νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Την Τετάρτη ο Ατρόμητος έκανε τις φάσεις αλλά δεν βρήκε δίχτυα, δύσκολα θα μείνει πάλι άσφαιρος. Ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δημιουργεί εύκολα φάσεις.


δυάδα απόδοση 5,90 ποντάρισμα 37 μονάδες
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ

Μόνο το decima(δέκατη) κούπα έχουν στο μυαλό τους στην Ρεάλ
ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ 1: Νομίζω πως στην Ρεαλ πλέον το αποδέχτηκαν ότι ο τίτλος έχει κάνει φτερά και έχουν επικεντρωθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και φαίνεται από τις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι που άφησε εκτός τους: Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Πέπε, Καρβαχαλ, Βαράν. Στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο Μπέιλ, ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι τραυματίες εδώ και καιρό Αρμπελόα και Κεντίρα. Η Θέλτα από την άλλη κλείνει την σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση τρεις συνεχόμενες νίκες και πλέον έχει σκαρφαλώσει στην όγδοη θέση. Ο προπονητής της  Λούις Ενρίκε βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα και θα ήταν ότι πρέπει μια νίκη επί της Ρεαλ για την συστατική επιστολή. Μπορεί να βγάλει πείσμα η Ρεάλ και να κερδίσει, το μυαλό πάντως είναι ήδη αλλού και το 6,50 είναι μεγάλο.

μονό αποδεκτό απόδοση 6,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ 1



ΗΡΑΚΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1: Γενικός ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του Ηρακλή που με νίκη μπαίνει πλέον για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Καθαρά αγωνιστικά οι ομάδες είναι ισοδύναμες, όμως ο Ηρακλής έχει την φανέλα και με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να φτάσει στην νίκη.

ΧΑΝΙΑ-ΚΑΣΙΟΠΗ ΟΒΕΡ: Τελευταίο χαρτί για τα Χανιά που θέλουν μόνο την νίκη και θα τα δώσουν όλα για να την πάρουν. Οι κρητικοί είναι η ομάδα με τα περισσότερα όβερ στα πλέι οφ. Η Κασιόπη δεν έχει στην διάθεση της τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς της αμυντικής της γραμμής (Κουτσόπουλος, Παρασκευαϊδης, Βενέτης) και αναμένεται να έχει πρόβλημα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2: Ο Φωστήρας έχει πάρα πολλά προβλήματα και έχει μόνο 14 παίκτες στην διάθεση του. Ευκαιρία για τον Αιγινιακό να πάρει μια νίκη και να μείνει ζωντανός στην μάχη της ανόδου.

o κόσμος του Ηρακλή τον οδηγεί στην νίκη
τριάδα πλέι οφ football league απόδοση 13,81 ποντάρισμα 15 μονάδες (μόνο στην stoiximan προς το παρών)
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1
ΧΑΝΙΑ-ΚΑΣΙΟΠΗ ΟΒΕΡ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2


δυάδα ΟΠΑΠ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 4-6 ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣ ΧΑΜ 4-6 ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 890
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ   10/05  107 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 997
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 82
ΚΑΒΑ 915

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου