Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

H AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Δεν είναι εύκολο να το δεχτείς όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά
Δεύτερη μέρα σερί ταμεία χτες με τα δύο χιναράκια από την Β' Ισπανίας να μας πληρώνουν, δεν μας έκατσε και η Χιμνάσια Λα Πλάτα που κόλλησε στο μηδέν για να βγάλουμε και την τριάδα μας. Δεύτερα σήμερα λοιπόν και το πρόγραμμα έχει σημειάκια.



δυνατή έδρα το Σελχάρστ Πάρκ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Θα πάω με την έκπληξη και το 9,50 της Κρίσταλ Πάλας, ποντάροντας στον ενθουσιασμό και το πάθος των γηπεδούχων απέναντι στην απογοήτευση που πιστεύω πως θα υπάρχει στην Λίβερπουλ. Οι ''reds'' είχαν ακουμπήσει τον τίτλο... όμως πλέον δύσκολα θα τον κατακτήσουν καθώς περιμένουν μια κανονική αυτοκτονία από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Κρίσταλ Πάλας θα παίξει χωρίς άγχος καθώς δεν έχει στόχους, αλλά δεν πρόκειται να χαριστεί σε καμία περίπτωση. Το γήπεδο της θεωρείται από τις πιο δύσκολες έδρες στην Αγγλία και πριν από την ήττα από την Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα, μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες. Το στυλ του προπονητή της Πιούλις είναι σκληρή άμυνα και χτυπάμε στις αντεπιθέσεις, αν η Λίβερπουλ δεν προηγηθεί νωρίς όπως το έκανε η Σίτι, θα τα βρει σκούρα.

μονό αποδεκτό απόδοση 9,50 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1



ΒΙΚΙΝΓΚ-ΟΝΤ 1: H Βίκινγκ ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες και 4 νίκες σε έξι ματς που την έχουν φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η έδρα της είναι πραγματικό φρούριο με ρεκόρ από πέρυσι 14-7-1. Η παράδοση απέναντι στην Οντ λέει στα τελευταία 9 ματς, 7 νίκες για την Βίκινγκ και δύο ισοπαλίες. Θα πάμε με τους γηπεδούχους στο 1,80.

ΛΑΤΣΙΟ-ΒΕΡΟΝΑ ΟΒΕΡ: Ισοβαθμούν στην ένατη θέση με 52 βαθμούςΣτόχος και των δύο η έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, οι νίκες των Μίλαν, Τορίνο και Πάρμα χτες, κάνουν την ανάγκη νίκης στο σημερινό μεταξύ τους επιτακτική, καθώς το Τορίνο που είναι έκτο έχει 55, και Πάρμα και Μίλαν από 54. Η Βερόνα δεν έχει πρόβλημα με το επιθετικό ποδόσφαιρο 24 οβερ σε 35 ματς έχει, η ανάγκη νίκης και για την Λάτσιο αναμένεται να την συμπαρασύρει σε ανοιχτό ματς με γκολ.

Aπό χτες ξεκίνησε το πάρτι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟΒΕΡ 3.5: H ήττας της Ρόμα χτες έχρισε και μαθηματικά την Γιουβέντους πρωταθλήτρια και γλύκανε λίγο την πίκρα του αποκλεισμού από την Μπενφίκα. Αναμένεται φιέστα τίτλου απόψε στο Γιουβέντιους Στάντιουμ με την Αταλάντα να μην έχει κανένα λόγο να μην πάρει μέρος στο πάρτι αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορη και μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ωραίο ματς με γκολ.

τριάδα απόδοση 7,56 ποντάρισμα 25,25 μονάδες
ΒΙΚΙΝΓΚ-ΟΝΤ 1
ΛΑΤΣΙΟ-ΒΕΡΟΝΑ ΟΒΕΡ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟΒΕΡ 3.5


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 800
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 4/5    240,25
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 1040,25
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40,25
ΚΑΒΑ 1000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου