Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Από το σημερινό ''Goal''...
Το πάλεψε η Κρίσταλ Πάλας την Δευτέρα κόντεψε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή. Χτες πήραμε ρεπό με το πρόγραμμα να με μπερδεύει πάρα πολύ και να αποφασίζω να μην παίξω τίποτα. Και σήμερα λίγα πράγματα έχει το μενού, θα επικεντρωθώ στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.




ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: O ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει το σοκ των από την απόφαση για τους μείον τρεις στην βαθμολογία των πλέι οφ. Πλέον έχει ένα μόλις πόντο και με αυτά τα δεδομένα για να συνεχίσει να ελπίζει για την πρώτη θέση σήμερα θέλει μόνο την νίκη στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο. Η βλακεία του Ινσαουράλδε τον έχει αφήσει ακάλυπτο στα στόπερ και δίπλα στον Βίτορ θα παίξει ο παροπλισμένος Κατσικάς ή ένας από τους Σκόνδρα-Τζαβέλα. Ο Ατρόμητος έχασε έδαφος με την ήττα του στην Τρίπολη και θέλει αποτέλεσμα. Ο Παπαδόπουλος με τον Ναπελεόνι πήραν ανάσες και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα επιθετικά οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι. Το γκολ-γκολ στο 2,10.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ: Όποιος από τους δύο πάρει την νίκη παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά. Ο καλύτερος Παναθηναϊκός, πάντως έδειξε σημάδια κόπωσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι ''πράσινοι'' νομίζω πως θα μείνουν ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία καθώς θα μείνουν στην κορυφή και ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς με Αστέρα και Ατρόμητο. Ο Αστέρας μπορεί να θέλει αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

δυάδα απόδοση 6,51 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1000
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 35
ΚΑΒΑ 965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου