Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο ΚΛΟΠ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ


Koυβαδάκι και την Πέμπτη και μάλιστα εύκολο... Χτες δεν μου έκανε κάτι το κλικ και κάναμε αποχή. Σπουδαία ματς σήμερα, τελικός κυπέλλου σε Αγγλία και Γερμανία και τελικός... πρωταθλήματος στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.




τριάδα απόδοση 6,83 ποντάρισμα 45 μονάδες
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1Χ
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ 1,5(να πετύχει ο ΠΑΟΚ 2 γκολ και πάνω)

καιρός να σηκώσει κάτι...
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ:  Η Άρσεναλ και ο Βενγκέρ ήρθε η ώρα να σηκώσει επιτέλους μια κούπα. Εννιά χρόνια είναι πολλά για αυτήν την ομάδα και απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως η Χαλ είναι τεράστια ευκαιρία. Ο άσσος πληρώνει ψίχουλα και θα πάω με τα 2-3 γκολ, η Άρσεναλ φέτος από τις μικρές ομάδες δεν δέχεται εύκολα γκολ. Στο πρωτάθλημα κέρδισε την Χαλ 2-0 και 3-0, αυτά τα δύο σκορ πιστεύω ως πιθανά σκορ και σήμερα.

τα έχωσε στον Ισπανό ο Ριμπερί...
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1Χ: Από αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες η Ντόρτμουντ μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ, τρέχει ένα αήττητο εννιά αγώνων στην Γερμανία και με ένα εμφατικό πέρασμα από το Μόναχο με 0-3 επί της Μπάγερν. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη στο στρατόπεδο των ''κίτρινων''. Αντίθετα στην Μπάγερν... το κλίμα έχει χαλάσει. Η τεσσάρα από την Ρεάλ ακόμα δεν έχει χωνευτεί, η διοίκηση ρίχνει μπηχτές στον Γκουαρντιόλα,ο Ισπανός δηλώνει ''άμα δεν με θέλουν να φύγω'' και στο καπάκι άρχισαν γκρίνιες από παίκτες. Ήδη δυσαρέσκεια είχαν βγάλει Μίλερ, Κρος και Γκέτσε... βγήκε και ο Ριμπερί και τα έχωσε κανονικά: «Μερικές φορές παίζεις, μερικές φορές είσαι στον πάγκο και άλλες φορές μένεις σπίτι. Ήταν μια κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά έχω ανάγκη να παίζω. Θέλω πέντε, έξι παιχνίδια μέχρι την ξεκούραση και όχι ένα» είπε ο Γάλλος και έβαλε φωτιά. Ο Γκουαρδιόλα έριξε λάδι στην φωτιά με τον αποκλεισμό από την αποστολή του τελικού του πρώτου σκόρερ Μάντζουκιτς με τη δικαιολογία πως δεν χωρούσε στην αποστολή. Σαν να το έχει χάσει λίγο μου μοιάζει εμένα. Εκτός είναι σίγουρα ο Τιάγκο και ο Σβάιντσάγκερ ενώ ο Ριμπερί προέρχεται από τραυματισμό και θα μείνει στον πάγκο. Εγώ θα πάω με τον Κλοπ και την ήρεμη Ντόρτμουντ, το 1Χ πληρώνει 1,83 και είμαστε μέσα και σε περίπτωση παράτασης.


ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ 1,5(να πετύχει ο ΠΑΟΚ 2 γκολ και πάνω): O αδιάφορος Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με στην άμυνα με τον  Κοτσόλη , αμυντικό δίδυμο τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή, τον Χουχούμη στο αριστερό άκρο και τον Σπυρόπουλο στο δεξί. Νομίζω ο ΠΑΟΚ θα βρει τις ευκαιρίες να σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Στην Τούμπα δεν θέλουν με τίποτα να ξεκινήσουν να παίζουν νωρίς, η δεύτερη θέση που οδηγεί σε ένα προκριματικό γύρο στις 20 Αυγούστου είναι απαραίτητη για να έχει χρόνο να στηθεί ο καινούριος ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. Το οβερ 1,5 για τον ΠΑΟΚ πληρώνει 1,90.

ακριβές σκορ απόδοση 9,50 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ 3-0

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 930
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 870

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου