Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ




Η κατάρα της Μπενφίκα και ο τραγικός ΠΑΟΚ στην Τρίπολη μας έστειλαν ένα καλό κουβά χτες, με τους ''αετούς'' της Λισαβόνας να χάνει το τρόπαιο και τον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης να μην εμφανίζεται καν στον αγωνιστικό χώρο με το οβερ που είχαμε προτείνει να μην έρχεται ποτέ. Η σημερινή μέρα κατά ένα περίεργο τρόπο βγάζει πολλές επιλογές... Θα κρατήσουμε έξι σημεία και θα κάνουμε δύο τριάδες.




Φερέρα και Πρεντόμ συνεργάτες πριν λίγους μήνες...
ΓΚΕΝΚ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2:  H Μπριζ προέρχεται από παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης και θέλει την νίκη σήμερα επί της παντελώς αδιάφορης Γκενκ για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, καθώς ισοβαθμεί με την Άντερχλετ στην κορυφή και περιμένει γκέλα στην απόρθητη έδρα της Ζούλτε Βάγκερεμ. Ο προπονητής της Γκενκ Φερέρα μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν βοηθός του προπονητής της Κλαμπ Μπριζ Πρεντόμ στην μακρινή Σαουδική Αραβία... και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους είναι τεράστιο και παρά τις απουσίες που έχουν θα πάω με το διπλό.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ ΟΒΕΡ:  H Zoύλτε στην έδρα της είναι αήττητη φέτος(15 νίκες και 4 ισοπαλίες) και θέλει την νίκη για να μπορέσει να πάρει τουλάχιστον την τρίτη θέση. Η Άντερχλετ από την άλλη ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπριζ(υπερτερεί στην ισοβαθμία) και με νίκη σήμερα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λόκερεν στην έδρα της. Δύο ομάδες που κυνηγάνε μόνο την νίκη, μια Ζούλτε που έχει 5 οβερ στα τελευταία έξι, μια Άντερχλετ που δέχεται εύκολα γκολ και μια παράδοση με 8 όβερ σε 11 ματς στο Βάγκερεμ μας οδηγούν στο οβερ και σήμερα.


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ: 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: TΣΚΚΑ 61, ΖΕΝΙΤ 60, ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ 59
Tελευταία αγωνιστική στην Ρωσία με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται την τρίτη Λοκομοτίβ. Ανάμεσα τους έχουν την Ζενίτ που λογικά την ίδια ώρα θα κερδίζει την αδιάφορη Κούμπαν. Οπότε η ΤΣΣΚΑ θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Λοκομοτίβ θέλει μόνο νίκη για να πάρει σίγουρα τουλάχιστον την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ελπίζει και σε γκέλα της Ζενίτ για τον τίτλο. Δύο ομάδες λοιπόν που παίζουν με αποκλειστικό στόχο την νίκη καθώς η ισοπαλία είναι ουσιαστικά καταστροφική και για τους δύο. Θα πάω με το οβερ καθώς το ματς κάποια στιγμή θα ανοίξει.

τριάδα απόδοση 5,52 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΓΚΕΝΚ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ ΟΒΕΡ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ



ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ-ΝΤΟΡΤΧΕΡΝΤ 2: O νικητής του χρόνου θα παίζει στην μεγάλη κατηγορία. Θα ρισκάρω με το διπλό και ας υπάρχει και δεύτερο ματς καθώς η Ντόρτντχερντ είναι καλύτερη ομάδα κάτι που φαίνεται και από την διαφορά 39 βαθμών που τις χώριζε στον βαθμολογικό πίνακα με την Σπάρτα να τερματίζει 16η και να κερδίζει την είσοδο της στα πλέι οφ λόγω του περίεργου συστήματος που διεξάγεται το πρωτάθλημα στην Β΄Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι ευάλωτη με 10 ήττες στην κανονική διάρκεια.


ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Τελικός κυπέλλου, με την Άαλμποργκ την Κυριακή να εξασφαλίζει το πρωτάθλημα χάρης... την Κοπεγχάγη που κέρδισε την δεύτερη Μίντιλαντ. Με υψηλό ηθικό λοιπόν σήμερα πάει ως τυπικά γηπεδούχος(ο τελικός διεξάγεται στην έδρα της Κοπεγχάγης) να κάνει το νταμπλ. Βέβαια η Άαλμποργκ έχει χάσει 7 συνεχόμενους τελικούς...με τελευταία κατάκτηση το 1970. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη τα τελευταία χρόνια έχασε το στέμμα της και λογικά δύσκολα θα προλάβει και την δεύτερη θέση, οπότε το κύπελλο σίγουρα θα κλείσει λίγο τις πληγές της. Η Άαλμποργκ επιθετικά πετάει φωτιές και θα βάλει δύσκολα στην ασταθή άμυνα της περσινής πρωταθλήτριας, που από την πλευρά της θα βρει τον τρόπο να σκοράρει όντας   έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις και ματς υψηλής πίεσης.

η αίθουσα τροπαίων του Αμβούργου
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1: To Αμβούργο αφού κατάφερε να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό νομίζω πως στο μπαράζ θα μιλήσει η βαριά φανέλα του, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην β' κατηγορία και είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γερμανίας. Στο ρόστερ των γηπεδούχων υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Φαν Ντερ Φάαρτ, ο Βέστερμαν, ο Γιάνσεν και το next best thing Kαλχάνογλου που μπορούν από μόνοι τους να πάρουν το ματς. Τα μπάτζετ των δύο ομάδων είναι 43 εκ. για το Αμβούργο και μόλις 7,2 εκ. για την Γκρόιτερ Φιρτ...Σίγουρα τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα, αλλά παίζουν το ρόλο τους όπως και να έχει.

τριάδα απόδοση 6,71 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ-ΝΤΟΧΕΡΝΤ 2
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1000
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου