Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΙΑΔΑ





Δεν τα πήγαν όπως τα περιμέναμε τα χτεσινά ματς των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από τον Ατρόμητο και κέρδισε εύκολα και χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σπουδαίο διπλό και είναι πλέον το αφεντικό για την πρώτη θέση μετά και την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίεργα ματς... θα κάνουμε μια τριάδα από πλέι οφ Τσάμπιονσιπ, τελικό κυπέλλου Ρωσίας και την Φιλανδία...



ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ 2-3 ΓΚΟΛ: Ημιτελικός πλέι οφ στην Τσάμπιονσιπ με τον νικητή να κερδίζει μια θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Ντέρμπι είναι καλύτερη ομάδα τερμάτισε τρίτη και κέρδισε δύο φορές φέτος την Μπράιτον και σίγουρα έχει το προβάδισμα.Η Μπράιτον πήρε την έκτη θέση στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής και σίγουρα θα μπει στην μάχη με ενθουσιασμό και ψυχολογία. Ξέροντας ότι υπάρχει και η ρεβάνς δεν νομίζω να ανοίξει πολύ το ματς. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, η Μπράιτον σε 23 εντός έδρας έχει φέρει αυτό το σύνολο γκολ 16 φορές.


ΚΟΥΟΠΙΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΟΒΕΡ: Θα πάω με το οβερ... Η Ροβανιέμι(το χωριό του Άι Βασίλη) έχει μόνο άντερ στα έξι ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Η Κουόπιο έχει μόλις ένα βαθμό και θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη για να αρχίσει να ανακάμπτει.Το οβερ στο 2,40.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΡΟΣΤΟΦ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Oι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό κυπέλλου Ρωσίας και ευελπιστούν στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο ενθουσιασμός και των δύο αναμένεται να φέρει ένα ανοιχτό ματς, με την Ροστόφ να έχει στις τάξεις τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τζούμπια(17 γκολ) και την Κρασνοντάρ μια πλειάδα από Βραζιλιάνους(Γουάντερσον, Άρι, Ζαοζίνιο) και φυσικά και τον Σιρόκοφ που παίζει ως δανεικός από την Ζενίτ.

τριάδα απόδοση 9,84 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΟΥΟΠΙΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΟΒΕΡ
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΡΟΣΤΟΦ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 965
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20
ΚΑΒΑ 945

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου