Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ


Αυτό το περίεργο φιλικό της Γερμανίας μας τα χάλασε χτες καθώς το όβερ δεν ήρθε ποτέ και μας χάλασε την τριαδούλα μας. Δεν στεκόμαστε άλλο και πάμε στο σήμερα, ο τελικός του Europa League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια, για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης θέλει μόνο την νίκη. Όμως έχει φοβερές απουσίες στην άμυνα, Ινσαρουάλδε, Βίτορ, Τζαβέλας είναι εκτός και ο Κατσουράνης θα πλαισιωθεί είτε από τον δεξιό μπακ Σκόνδρα είτε από τον παροπλισμένο και χωρίς ρυθμό Κατσικά. Ο Αστέρας έχασε τις ελπίδες του για την πρώτη θέση, θέλει όμως να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα για να γλιτώσει την καλοκαιρινή ταλαιπωρία, για να το πετύχει αυτό θέλει μόνο νίκη σήμερα. Ο αμυντικός χαφ Εντό και ο Γκοίαν είναι σημαντικές απώλειες για την αμυντική της λειτουργία, ενώ και ο έτερος στόπερ Σανκαρέ δεν είναι στο 100%. Και οι δύο θέλουν την νίκη και έχουν απουσίες στην άμυνα που θα τους κάνουν πιο ευάλωτους στην άμυνα. Θα πάω με το οβερ στο 2,30.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: O τελικός του Europa League έχει φαβορί και είναι η Μπενφίκα. Οι ''αετοί της Λισαβόνας πέρυσι  έχασαν τα πάντα… στο τέλος της χρονιάς και με γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο κύπελλο από την Γκιμαράες, το πρωτάθλημα από την Πόρτο και το Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι. Φέτος όμως ο Ζόρζε Ζεσούς παρουσιάζει μια Μπενφίκα ακόμα πιο δυνατή που είναι αποφασισμένη να πάρει ότι έχασε πέρυσι με βασανιστικό τρόπο. Ήδη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία και εκτός από τον τελικό με την Σεβίλλη έχει μπροστά της και τον τελικό κυπέλλου με την Ρίο Άβε. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο έχει ρεκόρ 33-7-2 με τις δύο ήττες να είναι από την Πόρτο η μία στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου που το ανέτρεψε στο δεύτερο και η δεύτερη το Σάββατο σε ένα αδιάφορο ματς που κατέβηκε με τα δεύτερα. Προσαρμόζεται εύκολα, μπορεί να παίξει επιθετικά(στο Λονδίνο με την Τότεναμ), μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να πνίξει τον αντίπαλο με το passing game(στα ματς με τον ΠΑΟΚ), μπορεί να παίξει και φουλ άμυνα όπως έκανε στον δεύτερο ημιτελικό με την Γιουβέντους. Η Σεβίλλη στην πορεία της μέχρι εδώ έδειξε εφτάψυχη και βέβαια αρκετά τυχερή... το παιχνίδι της βασίζεται πάρα πολύ στον Ράκιτιτς, αν ο Κροάτης δεν είναι σε καλή μέρα θα έχει πρόβλημα. Επίσης η άμυνα της δεν έχει σταθερότητα και δέχεται εύκολα γκολ. Πιστεύω πως η Μπενφίκα είναι ανώτερη και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να μην πάθει ότι πέρυσι. Της το χρωστάει η ''ποδοσφαιρική δικαιοσύνη''. Για περισσότερα στοιχεία για τις δύο ομάδες αλλά και για την κατάρα της Μπενφίκα διαβάστε εδώ.

δυάδα απόδοση 5,52 ποντάρισμα 65 μονάδες
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ακριβές σκορ απόδοση 11,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-0

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1085
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 85
ΚΑΒΑ 1000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου