Σάββατο 10 Μαΐου 2014

BΡΕΧΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ



Ανακατευτήκαμε με τα πίτουρα την Πέμπτη και μας φάγανε οι κότες... η περίεργη τριαδούλα μας έστειλε στον κουβά πολύ εύκολα. Χτες πήραμε το ρεπουδάκι μας και σιγά-σιγά σβήνουμε τις μηχανές καθώς τα πρωταθλήματα τελειώνουν και οι επιλογές μειώνονται, σε φουλ ρυθμούς θα επανέλθουμε στο Μουντιάλ. Το σημερινό πρόγραμμα έχει ελάχιστες επιλογές... Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.


και τα 9 ματς της Μπουντεσλίγκα οβερ: τελευταία αγωνιστική, στα έξι από τα εννιά ματς υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα με ομάδες να καίγονται για την νίκη. Στα τρία αδιάφορα χωρίς άγχος οι ομάδες θα μας προσφέρουν γκολ. Παρακάτω θα δείτε τι κρατάω και για παραπάνω γκολ.


Tα  9 ματς της Μπουντεσλίγκα οβερ απόδοση 22,80 ποντάρισμα 10 μονάδες


σύστημα 4-5-6 απόδοση 799,56 ποντάρισμα 22 μονάδες 1 Χ 15 στις τετράδες, 1 Χ 6 στις πεντάδες και 1 μονάδα στην εξάδα
ΑΒΕΛΙΝΟ-ΣΠΕΤΣΙΑ Χ
ΛΑΤΙΝΑ-ΤΕΡΝΑΝΑ Χ
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΣΙΕΝΑ Χ
ΤΡΑΠΑΝΙ-ΤΣΙΝΤΑΝΤΕΛΑ Χ
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΛΟΚΕΡΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ Χ


Λούκα Τόνι και Ντι Νατάλε... σκοράρουν ακόμα
ΒΕΡΟΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ 3,5: Η Βερόνα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για έξοδο στην Ευρώπη, επιθετικά πετάει φωτιές(12 γκολ στα τελευταία 4) αλλά και η άμυνα της κάνει νερά. Η Ουντινέζε είναι αδιάφορη και παίζει ελεύθερα χωρίς άγχος την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-3 την Λιβόρνο. Οι γεροκαραβάνες Λούκα Τόνι και Ντι Νατάλε σκοράρουν με ευκολία ακόμα και τώρα στα γεράματα...

σκοράρει ακατάπαυστα τις τελευταίες εβδομάδες
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2: Η Βαλενσιέν υποβιβάστηκε και μαθηματικά, κάτι απόλυτα λογικό καθώς η πορεία της ήταν απογοητευτική όλη την χρονιά. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται στα τάρταρα. Η Μονακό είναι αδιάφορη... αλλά είναι σε καλό φεγγάρι με 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, λίγο σοβαρή αν είναι απέναντι στο ''κουφάρι'' της Βαλενσιέν μπορεί να μας δώσει το 2,00 του διπλού. Παίρνουμε συνειδητά το ρίσκο να ποντάρουμε σε ένα αδιάφορο ματς. Ποντάρουμε και στον καυτό Μπερμπάτοφ

κυνηγά τον τίτλο η Γκρασχόπερς
ΑΑΡΑΟΥ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2: Oι ''ακρίδες'' κυνηγάνε την Βασιλεία στην κορυφή και ταξιδεύουν στην έδρα της αδιάφορης και χωρίς κανένα κίνητρο Αάραου. Αν θέλει η Γκρασχόπερς να πλησιάσει στην κορυφή (είναι στο -4) αυτό το ματς πρέπει να το πάρει, στα τελευταία 4 εκτός έχει τρεις νίκες και 1 ισοπαλία στην έδρα της Βασιλείας. Το διπλό στο 1,90.

τριάδα απόδοση 9,54 ποντάρισμα 23 μονάδες
ΒΕΡΟΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2
ΑΑΡΑΟΥ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2

τετράδα anytime scorer απόδοση 24,21 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ(ΒΕΡΟΝΑ) 
ΦΙΡΜΙΝΙΟ(ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ)
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ(ΜΟΝΑΚΟ)

τριάδα ΟΠΑΠ
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 4-6 ΓΚΟΛ (μόνο νίκη θέλει η Μπραουν. μηχανή των γκολ οι γηπεδούχοι)
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 ΓΚΟΛ(αδιάφορες και χωρίς άγχος και οι δύο)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 4-6 ΓΚΟΛ(μόνο νίκη θέλει η Γκλάντμπαχ για να προσπεράσει την Βόλφσμπουργκ, μόνο νίκη θέλουν και οι γηπεδούχοι και φυσικά γκέλα της Λεβερκούζεν για να κλέψουν την τέταρτη θέση)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 945
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 55
ΚΑΒΑ 890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου