Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE


Η Σεβίλλη με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε εύκολα με 4-1 την Πόρτο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα. Επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους Γιουβέντους και Μπενφίκα και διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι σε Λυών και Αλκμάαρ αντίστοιχα. Η Βαλένθια έκανε απίστευτη ανατροπή, ισοφάρισε το 3-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Βασιλεία και πήρε την πρόκριση στην παράταση. Δείτε όλα τα γκολ των αναμετρήσεων:


Η Σεβίλλη έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις τις απέναντι στην Πόρτο και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ράκιτιτς. Στο 26′ και στο 29΄Βιτόλο και Μπάκα αντίστοιχα έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τους γηπεδούχους. Οι ”δράκοι” της Πόρτο μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και η αποβολή του Κόκε με δεύτερη κίτρινη στο 54′ τους έδωσε ώθηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης. Αντίθετα ο Γκαμέιρο έκανε το 4-0 στο 79′. Ο Κουάρεσμα πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Πορτογάλους στο 92′.

δείτε τα γκολ



-Η Γιουβέντους διπλασίασε τις νίκες απέναντι στην Λυών με το 2-1 του Τορίνο να την στέλνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό που θα γίνει στο σπίτι της. Ο Πίρλο μόλις στο 4′ με ένα εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ”κυρία”.  Η Λυών δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση στο 18′ με τον Μπριάν. Το γκολ της αναπτέρωσε τις ελπίδες των Γάλλων που δυσκόλεψαν την Γιουβέντους και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις τον Μπουφόν. Ο Μαρκίζιο όμως στο 68′ με ένα γκολ με μπόλικη δόση τύχης αφού  στο σουτ του Ιταλού η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Λόπες.

δείτε τα γκολ




Η Μπενφίκα χωρίς να ιδρώσει έφτασε εύκολα στην νίκη με 2-0 απέναντι στην Αλκμάαρ στο Ντα Λουζ. Οι ”αετοί’ είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και δεν άφησαν τους Ολλανδούς να πιστέψουν στην πρόκριση. Τα δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 39′ και στο 71′ σφράγισαν το σκορ της αναμέτρησης.

δείτε τα γκολ


H Bαλένθια με μια εκπληκτική εμφάνιση έφτασε σε μια επική ανατροπή απέναντι στην Βασιλεία. Οι ”νυχτερίδες”  δεν πτοήθηκαναπό  την ήττα στην Ελβετία με 3-0. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα με τα γκολ των Πάκο Αλκάθερ (38′, 70′) και Βάργκας στο 42′. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου εκεί η Βασιλεία έμεινε με 9 παίχτες, καθώς ο Ντίαζ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 101′ και ο Σαούρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκαν. Η Βαλένθια εκμεταλλεύτηκε το αριθμιτικό της πλεονέκτημα και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Πάκο και Μπερνάντ.

δείτε τα γκολ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου