Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

EXEI ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει την αξία της η Βασιλεία
Η κατάσταση έχει ξεφύγει με την γκαντεμιά μας, μετά το όβερ στο Ντόρτμουντ που χάσαμε την Τρίτη, χθες χάθηκε τα 2 έως 3 γκολ στο Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα, με το σκορ 1-0 από το 5'... και το ματς να έχει τουλάχιστον 7 κλασικές ευκαιρίες για να μπει ένα δεύτερο γκολ. Είπαμε πρέπει να σε θέλει και λίγο... Σήμερα Europa League με ολίγη από Copa Libertadores.




ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ Χ2: Το 3-0 του πρώτου ματς δίνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην Βαλένθια. Η Βασιλεία τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποίησε εκπληκτικές πορείες στην Ευρώπη. Πέρυσι έφτασε μέχρι τους 4 του Γιουρόπα Λιγκ, φέτος κέρδισε δύο φορές την Τσέλσι, πρόπερσι πέταξε έξω από την φάση των ομίλων την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον προηγούμενο γύρο την είχαμε ποντάρει για διπλό μέσα στο Σάλτσμπουργκ, ένα διπλό που πλήρωνε πάνω από 7,00 και παρόλο που οι Ελβετοί είχαν μείνει με 10 από το 15' και έχαναν και 1-0, γύρισαν το ματς και μας πλήρωσαν. Θα ποντάρουμε πάλι πάνω τους, η Βαλένθια είναι ντεφορμέ και στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη εδώ και τρία ματς κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού( 2-2 με Αλμερία, ήττα στο Μεστάγια από την Χετάφε με 1-3, 0-0 με την Βαγιαδολίδ) γενικά οι ''νυχτερίδες'' δείχνουν να μένουν από δυνάμεις και ψυχολογία σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Η Βασιλεία μπορεί να πληγώσει στις αντεπιθέσεις  με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της Βαλένθια. Θα πάω με το Χ2 στην τριάδα και θα ρίξω και σε μονό αποδεκτό αυτό το 6,00...του διπλού.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ ΟΒΕΡ: Το 1-0 του πρώτου ματς κάνει απόλυτα ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης. Η Σεβίλλη θα μπει δυνατά για να πετύχει σκορ πρόκρισης, όμως η Πόρτο όπως φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο με την Νάπολι έχει την εμπειρία και την ποιότητα να σκοράρει. Περιμένω να έχε γκολ το ματς.


ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΟΒΕΡ: Κόπα Λιμπερταδόρες 4ος όμιλος, τελευταία αγωνιστική. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με πέντε πόντους στην τρίτη και τέταρτη θέση. Η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο με 9 βαθμούς, υποδέχεται την Ζαμόρα που είναι δεύτερη με 7 βαθμούς. Νασιονάλ και Ιντεπεντιέντε στο μεταξύ τους ματς λοιπόν θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, καθώς θα πάνε στους 8 βαθμούς και θα περιμένουν η Ζαμόρα να μην κερδίσει στην Βραζιλία την Μινέιρο κάτι που είναι το λογικό. Που σημαίνει ότι το μεταξύ τους ματς άνετα μπορεί να γίνει τσίρκο καθώς και οι δύο θα κυνηγούν την νίκη. Ακόμα και ισοπαλία να έρθει η Ζαμόρα, πάλι θα κυνηγούν τα γκολ...καθώς είναι το κριτήριο στην ισοβαθμία.

τριάδα απόδοση 8,87 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ Χ2
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ ΟΒΕΡ
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

μονό αποδεκτό απόδοση 6,00 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 580
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 530

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου