Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

Δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ το Αμβούργο...

Α, ρε Τέβεζ...αγόρι μου είναι δυνατόν να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες; Το παράπονο μας στον Αργεντινό...που έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ για την Γιουβέντους και να μας πληρώσει. Γενικά η τριάδα μας με τα 2-3 γκολ είχε τύχη καθώς και στην Λυών και στην Πόρτο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να μπουν παραπάνω γκολ. Σήμερα Παρασκευή θα πάμε με μια ρισκαδόρικη τριαδούλα στο πολύ χαλαρό.




ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 1: H Πάντερμπον βρίσκεται στην τρίτη θέση και διεκδικεί την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Στην έδρα της έχει πέντε σερί νίκες με τέρματα 15-2. Η Φορτούνα βρίσκεται σε διαρκή κάθοδο με μόλις νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Στο πρώτο γύρο η Πάντερμπορν είχε συντρίψει στο Ντίσελντορφ με 6-1 την Φορτούνα. Θα πάρω τον άσσο στο 1,70.

Το Ρέχενμποοχ είναι η μοναδική αλώβητη έδρα στο Βέλγιο
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Χ: H Zoύλτε Βάγκερεμ έχει την μοναδική αήττητη έδρα στο Βέλγιο με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Θέλει να κρατήσει την τρίτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Σταντάρ μαζί με την Κλαμπ Μπρίζ είναι δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο. Η ισοπαλία μοιάζει πιθανή με την Ζούλτε να κρατά το αήττητο και την Σταντάρ να μένει πάνω από την Μπριζ ακόμα και αν κερδίσει εκτός έδρας στην Άντερχλετ.

Έχει φανέλα... το Αμβούργο
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Το Αμβούργο βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με 24 βαθμούς στην προτελευταία θέση. Οι πάντες στην ομάδα βλέπουν το σημερινό σαν ματς ζωής ή θανάτου καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια...Από όταν ανέλαβε ο Σλόμκα εντός έδρας έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε τεράστια κρίση, έχει 11 ήττες στα τελευταία 16 ματς και η εξαιρετική πορεία του πρώτου μισού του πρωταθλήματος δείχνουν να βρίσκονται αιώνες μακριά. Ο προπονητής Χίπια είναι με το ένα πόδι στην έξοδο με την διοίκηση να του έχει δώσει τελεσίγραφο για το σημερινό ματς. Ο Φιλανδός φαίνεται να έχει κόντρα με τους έμπειρους παίχτες της ομάδας, καθώς τους κατηγόρησε ότι δεν παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους. Οι φιλοξενούμενοι πάνε χωρίς ψυχολογία στο ματς και με τον προπονητή τους υπό ατμών, αντίθετα το Αμβούργο θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια την ύπαρξη του στην έδρα του, που πρόσφατα λύγισε και η Ντόρτμουντ με 3-0. Ο άσσος επιβίωσης προσφέρεται στο 3,30. Μην ξεχνάτε πως το Αμβούργο είναι η πιο αρχαία ομάδα στην Γερμανία και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ...


τριάδα απόδοση 19,63 ποντάρισμα ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 1
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Χ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 840
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 15
ΚΑΒΑ 825

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου