Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΞΥΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΓΚΟΛ ΟΧΙ

τέτοια θα δούμε μπόλικα...μπάλα δύσκολα

Kαι όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κόντραρε την Μπάγερν στα ίσια. Μας τα χάλασαν...οι δύο ομάδες και το οβερ δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα η Ατλέτικο έκανε ακριβώς αυτό που περίμενα, βραχυκύκλωσε την Μπαρτσελόνα και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Τώρα σήμερα τις επιλογές μου από τα δύο χθεσινά ματς θα τις κρατήσω και θα προσθέσω και τα λίγα γκολ στον ελληνικό ημιτελικό κυπέλλου.






υπεροπλία για την Ρεάλ στο κέντρο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1: Η Ρεάλ έχω την εντύπωση πως θα πάρει την εκδίκηση της για τον περσινό αποκλεισμό. Η Ντόρτμουντ δεν είναι τόση δυνατή όσο την περσινή σεζόν, οι τραυματισμοί την έχουν πλήξει αρκετά. Ειδικά οι απουσία των Γκουντογάν και Μπέντερ από το κέντρο σχεδόν όλη τη χρονιά είναι ολοφάνερη. Στο Μπερναμπέου θα ταξιδέψει και χωρίς τον τιμωρημένο Λεβαντόφσκι κάνοντας το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Μπέντερ, Μπλαζικόφσκι και Σούμποτις συμπληρώνουν το απουσιολόγιο. Περιμένω την Ρεάλ πεινασμένη μετά την καταστροφική προηγούμενη εβδομάδα με τις ήττες απέναντι σε Μπάρτσα και Σεβίλλη που την έριξαν στην τρίτη θέση στην Πριμέρα. Στα χαφ οι Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο και Ντι Μαρία είναι κλάσεις ανώτεροι από τους Κελ και Σαχίν και εκεί θα κριθεί το ματς. Ο Αντσελότι ξέρει πως η απουσία του Λεβαντόφσκι, κάνει επικίνδυνη την ομάδα του Κλοπ μόνο από τα άκρα με Ρόις και Ομπαμεγιάνκ και θα βρει τον τρόπο να τους κλειδώσει. Επιθετικά οι Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά θα σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές...Άσσος, οβερ και σκορ 3-1 είναι η πρόβλεψη μου.



Κάτι θα σκαρφιστεί...
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ Χ2: Οι πιθανότητες πρόκρισης κατά την ταπεινή μου άποψη στο ζευγάρι είναι μοιρασμένες. Η Παρί είναι ισχυρή σε όλες τις γραμμές και η έδρας της είναι αλώβητη. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά το έχει κλειδώσει, βρίσκεται στο +13 από την Μονακό και πλέον επικεντρώνεται στο Champions League. Αντίθετα η Τσέλσι στο πρωτάθλημα δίνει τεράστια μάχη και  το Σάββατο γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Κρίσταλ Πάλλας...που την έριξε στην τρίτη θέση. Για ακόμη μια φορά φέτος πέταξε βαθμούς με θεωρητικά εύκολο αντίπαλο. Αυτό είναι το μεγάλο της πρόβλημα, οι κλειστές άμυνες, δεν έχει λύσεις και δεν μπορεί να τις διασπάσει. Αντίθετα σε όλα τα μεγάλα ματς, σε όλα τα ντέρμπι η Τσέλσι του Μουρίνιο παίρνει αυτό που θέλει, δεν έχει χάσει σε κανένα. Με Άρσεναλ 0-0 και 6-0, με Σίτι 0-1 και 2-1, με Τότεναμ 1-1 και 4-0, με Μάντσεστερ 0-0 και 3-1, με Λίβερπουλ 2-1, με Γαλατασαράι 1-1 και 2-0, με Σάλκε 0-3 και 3-0. Μοναδικό ψεγάδι ο αποκλεισμός από το κύπελλο με 2-0 από την Σίτι. Ο Πορτογάλος ξέρει ακριβώς τον τρόπο να στήνει τις ομάδες του και να κλέβει αυτό που θέλει. Εκτός από την υπεροχή στον πάγκο με τον Μπλαν να είναι ένας καλός κόουτς...αλλά όχι Μουρίνιο και η Τσέλσι σαν όνομα υπερέχει, έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ματς, αντίθετα η Παρί παρά τους παιχταράδες που έχει στην Ευρώπη είναι ακόμα νεούδι σε σχέση με τους ''μπλέ'' του Λονδίνου. Θεωρώ ότι υπάρχει αξία στο Χ2 της Τσέλσι, θα βρει τον τρόπο ο Ζοζέ να πάρει έστω το 0-0.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΡ: Tο ματς θα έχει ένταση πολλά νεύρα, πάθος και αρκετές διακοπές σίγουρα. Υπάρχει ρεβάνς και ο Μίτσελ σίγουρα θα έχει στο μυαλό του να μην δεχτεί γκολ η ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ στο ματς πρωταθλήματος προσέγγισε επιθετικά το ματς και γύρισε στην Θεσσαλονική με ωραία τεσσάρα. Δεν ξανακάνει το ίδιο λάθος, ο Γεωργιάδης θα προσπαθήσει να δέσει αμυντικά την ομάδα του και θα στηριχθεί επιθετικά στις εμπνεύσεις του Νάτχκο. Λούκας και Στοχ είναι ικανή να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά θα κυνηγάνε τους Σαλίνο και Χολέμπας που είναι πολύ επιθετικοί. Ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο ματς με την Μάντσεστερ, έχει σβήσει την μηχανή...και δεν μπορεί έτσι εύκολα να ξαναβρεί ρυθμό και φτάσει στο 100%. Ο ΠΑΟΚ ίσως είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά έχει πολλές παιδικές ασθένειες με τους παίχτες του χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Σημαντική μάχη για την εικόνα του ματς θα είναι αυτή του Κάτσε με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, αν ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ καταφέρει να κλειδώσει τον ''εγκέφαλο'' του Ολυμπιακού, θα τον βραχυκλώσει. Η επιλογή μου θα είναι το αντερ στο καλοπληρωμένο 1,95. Η δεύτερη σκέψη πάει προς το διπλό γιατί πιστεύω όπως είπα πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά, αλλά θα μείνε μόνο σκέψη...
Δεν ασχολούμαι καθόλου με διαιτητές κτλ...γιατί χάνετε ουσία, όλα τα ρεπορτάζ πριν το ματς αναφέρονται σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες: Μαρινάκης, Σαββίδης, αστυνομία, ντόπες από τους οπαδούς, που κατούρησε ο διαιτητής χθες να ξενογάμησε προχθές...Το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει για άλλη μια φορά σε τελευταία μοίρα...Αυτοί είμαστε, το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας αντί να το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή...το κάνουμε πόλεμο.


τριάδα απόδοση 4,78 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ Χ2
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΑΝΤΕΡ

δυάδα ΟΠΑΠ
ΡΕΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-6 ΓΚΟΛ
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ 0-1 ΓΚΟΛ

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
σύστημα 2-3-4 σκοράκια απόδοση 8320,00 ποντάρισμα 11 μονάδες 1χ6 στις δυάδες, 1χ4 στις τριάδες και 1 στην τετράδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-2
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 920
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 870

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου