Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΓΕΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΙ


Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μπορεί να μην σκόραρε, αλλά η Παρί Σε Ζερμέν βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την Τσέλσι με 3-1 παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την εκδίκηση της, κερδίζοντας την Ντόρτμουντ με 3-0 και κλείδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά...
Δείτε τα γκολ των δύο αναμετρήσεων.




Η Παρί Σε Ζερμέν υπέταξε την Τσέλσι με 3-1 στο ”Πάρκ Ντε Πρένς” και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ο Παστόρε στις καθυστερήσεις πέτυχε το τρίτο γκολ με εντυπωσιακό τρόπο.
Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Τραυματίες αποχώρησαν Ιμπραχίμοβιτς και Βεράτι και είναι αμφίβολοι για την ρεβάνς. Η Τσέλσι δεν έκανε καλή εμφάνιση, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παθητική, και το πλήρωσε με το αυτογκόλ του Ντάβιντ Λούιζ και το γκολ του Παστόρε.
Μόλις στο 3′  ο Τέρι απομάκρυνε άσχημα και ο Λαβέτσι με καλοζυγισμένο αριστερό σουτ νίκησε τον Τσεχ για το 1-0. Στο 26′  η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Όσκαρ από τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βέλγος είχε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά τους ”Μπλε” αλλά το πλασέ του στο 40′ πήγε στο δοκάρι.
Στο 62′  Λαβέτσι εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια, ο Λουίζ όμως δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά την μπάλα, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Τσεχ για το 2-1 υπέρ της Παρί. Οι τραυματισμοί του Ιμπραχίμοβιτς και του Βεράτι χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα και εκεί που έδειχναν όλα πως το 2-1 θα είναι το τελικό σκορ, ο Παστόρε στο 93′ ξέφυγε από τρεις αμυντικούς κοντά στην τελική γραμμή και με ένα χαμηλό σουτ νίκησε τον Τσεχ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Σίλβα, Μάξγουελ, Βεράτι (76′ Καμπάιγ), Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι (84′ Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς (68′ Λούκας).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λουίζ, Γουίλιαν, Οσκάρ (72′ Λάμπαρντ), Αζάρ, Σίρλε (59′ Τόρες).


Δείτε τα γκολ!




H Ρέαλ Μαδρίτης νίκησε 3-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ”Σαντιάγο Μπερναμπέου” και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι πήραν κατά κάποιο τρόπο…εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό από τους Γερμανούς στην φάση των 4.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3′ με τον Μπέιλ άνοιξαν το σκορ. Η Ρεάλ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 27΄διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ίσκο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο  έφτασε  με την σημερινή τις 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει με ένα γκολ…στο 59′ ο Πορτογάλος μετά από μπαλιά του Μόντριτς έγραψε το 3-0. Αυτό ήταν το 14ο γκολ του σε μια σεζόν στον θεσμό, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ του Μέσι (2011/12) κι έπιασε στην κορυφή της λίστας των Μαδριλένων τον Ντι Στέφανο με 49 ευρωπαϊκά τέρματα.
Η Ντόρτμουντ προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ που θα τις έδινε ελπίδες πρόκρισης, αλλά η απουσία του Λεβαντόφσκι ήταν φανερή.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέρε, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (71′ Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Ρονάλντο (80′ Καζεμίρο), Μπενζεμά (74′ Μοράτα).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ (67′ Σίμπερ), Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Κελ (74′ Γιόγιτς), Σαχίν, Γκροσκρόιτζ, Μεχιταριάν (64′ Χόφμαν), Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ.

Δείτε τα γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου