Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΩΛΩΣΑΝ...


Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα θεωρητικά ήταν τα μεγάλα φαβορί απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα...Όμως τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Δείτε τα γκολ από τις δύο αναμετρήσεις.





Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε από τι ”μέταλλο” είναι φτιαγμένη και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) μέσα στο Καμπ Νου, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον ισπανικό εμφύλιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τέταρτη φορά φέτος και δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να λύσουν τις διαφορές τους με το τελικό 1-1 να είναι η τέταρτη ισοπαλία….στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα υπέροχο γκολ με τον Ντιέγκο να ανοίγει το σκορ με ένα απίστευτο σουτ περίπου 40 μέτρα από την εστία του Πίντο με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό παραθυράκι.
Η Μπαρτσελόνα απάντησε με ένα εξίσου όμορφο γκολ στο 71′  όταν ο Ινιέστα με μαγική ενέργεια και ασίστ έβγαλε τον Νέιμαρ απέναντι στον Κουρτουά, ο Βραζιλιάνος τελείωσε υποδειγματικά την φάση με πλασέ στην απέναντι γωνία.
Πικέ και Ντιέγκο Κόστα ήταν οι μεγάλοι άτυχοι καθώς αποχώρησαν τραυματίες από το πρώτο ημίχρονο και εκφράζονται φόβοι πως δεν θα προλάβουν αμφότεροι την ρεβάνς.

Δείτε τα γκολ!


FC Barcelona - Atlético Madryt 1:1 All Goals... από Goals_Highlights
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ (12′ Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (68′ Αλέξις), Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Λουίς, Γκάμπι, Τιάγο, Κόκε, Τουράν (77′ Ροντρίγκες), Βίγια (70′ Σόσα), Κόστα (29′ Ντιέγο).



H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντραρε την πρωταθλήτρια Ευρώπης  Μπάγερν Μονάχου στα ίσια και μπορεί το τελικό 1-1 να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Βαυαυρούς οι ”μπέμπηδες” όμως  μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μια μέτρια εμφάνιση, είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει εύκολα την εστία του Ντε Χέα. Από την άλλη η Μάντσεστερ έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια και μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.
Ο Βίντιτς άνοιξε το σκορ στο 58‘  με γυριστή κεφαλιά, ενώ ισοφάρισε στο 67’ ο Σβαϊντσάιγκερ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Χάνει τον επαναληπτικό ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις  και ο Χάβι Μαρτίνεθ που συμπλήρωσε κάρτες.
Δείτε τα γκολ!




Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Μπίτνερ (74’ Γιάνγκ), Κάρικ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Φελαϊνί, Γκιγκς (45’ Καγκάβα), Ρούνεϊ, Βαλένσια, Γουέλμπεκ (85’ Ερνάντεζ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Ρόμπεν, Λαμ, Μίλερ (63’ Μάντζουκιτς), Κροος (74’ Γκέτσε), Ριμπερί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου