Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ...ΠΑΟΚ


Μια χαρά τα πήγαμε χθες, βγάλαμε την τριάδα αλλά και την δυάδα του ΟΠΑΠ. Το χρειαζόμασταν η κάβα είχε σχεδόν μηδενίσει και όπως έχω πει η δυάδα στον ΟΠΑΠ που δίνουμε ως εξτραδάκι σαν χαρτζιλίκι ένα πράγμα. Δεν στεκόμαστε άλλο στο χθες, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα για να ξαναπληρωθούμε.


Δυνατή έδρα το Έρομπορχ της Γκρόνιγκεν
ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1: Oι γηπεδούχοι έχουν καλή έδρα, κυνηγούν την είσοδο τους στα πλέι οφ. Η Φέγενορντ προέρχεται από γερή εντός έδρας σφαλιάρα στο ντέρμπι με τον Άγιαξ, έμεινε οριστικά εκτός της μάχης του τίτλου. Ο Πελέ που είναι ο καλύτερος παίχτης της με διαφορά από τον δεύτερο αλλά και πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, είναι τιμωρημένος. Στην έδρα της Γκρόνιγκεν δεν κέρδισε κανένας από τους πρωτοπόρους, Άγιαξ και Τβέντε έμειναν στην ισοπαλία, Αιντχόβεν, Αλκμάαρ και Φίτεσε ηττήθηκαν. Και η παράδοση είναι μαζί μας, αφού στα 8 τελευταία ματς που η Γκρόνιγκεν φιλοξένησε την Φέγενορντ έχει 6 νίκες,1 ισοπαλία και 1 ήττα. Άσος που πληρώνει 4,00.

Σκοράρει ο Νάτχο
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Στον ΠΑΟΚ όλοι θα βγάλουν εγωισμό και πολύ πάθος για το σημερινό ματς, δεν έχουν περιθώρια. Μπορεί το σημερινό ματς να μην κρίνει κάτι ουσιαστικό αλλά στο Δικέφαλο το βλέπουν όλοι σαν τελικό. Αντίθετα στον Ολυμπιακό δείχνουν να μην τους νοιάζει και τόσο πολύ, σίγουρα είναι ένα κίνητρο να στεφθεί πρωταθλητής μέσα στην Τούμπα, αλλά οι δηλώσεις τους και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το ματς δείχνουν μια χαλαρότητα. Πολλές απουσίες αλλά αυτή του Τσόρι θα στοιχίσει αρκετά. Σε καλή απόδοση ο άσος στο 3,05. Θα ποντάρω και στο γκολ από τον Νάτκχο, για αυτά τα ματς τον πλήρωσε ο Σαββίδης...ας τον δικαιώσει.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ: Oι δύο ομάδες βρίσκονται στην εξάδα των πλέι οφ, έχουν τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα, μόλις από πέντε και οι δύο. Έχουν μια τάση προς τις ισοπαλίες 12 έχει η Χιχόν και 14 η Νουμάνθια σε σύνολο 28 ματς. Μοιάζει πιθανή η ισοπαλία που δεν καταστρέφει καμία από τις δύο.

Σύστημα 2-3 απόδοση 38,40 ποντάρισμα 35 μονάδες 10 Χ 3 στις δυάδες και 5 στην τριάδα
ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 (4,00)
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (3,05)
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ (3,20)

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΟΒΕΡ: Οι γηπεδούχοι έχουν 9 οβερ στα τελευταία 10 ματς. Η Σαν Πάουλι δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 11 ματς που έχει δώσει, μάλιστα στα 8 από αυτά έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον 2 φορές. Το οβερ στο 1,80 μας κάνει.

Βρίσκει δίχτυα στα ντέρμπι ο Ιγκουάιν
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ 1: Η Νάπολι στα μεγάλα ματς πάντα εμφανίζεται δυνατή, τις γκέλες τις κάνει με τους μικρούς. Η Ρόμα δεν θα έχει στην διάθεση τους Ντε Ρόσι και Τότι ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι και ο Πιάνιτς με τον Στρόοτμαν. Ακόμα θυμάμαι το πρόσφατο 3-0 για το κύπελλο...Θα πάω με τον άσσο της πιο ψυχωμένης Νάπολι. Aρκεί να μην πηγαίνει συχνά η μπάλα στην κουνέλα τον Ρέινα...

ΜΑΙΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ ΟΒΕΡ: Το οβερ πληρώνει 2,10, και οι δύο έχουν μοιρασμένα τα αντερ με τα οβερ, 13 οβερ σε 23 ματς η Μάιντζ, 11 σε 23 η Χέρτα.  Αυτή η τιμή όμως σε ένα ματς της Μπουντεσλίγκα που συνήθως έχουν ρυθμό αξίζει και με το παραπάνω. Θα ρισκάρω και θα πάω με τα γκολ λόγω απόδοσης.

τριάδα απόδοση 9,07 ποντάρισμα 25,25 μονάδες
ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΟΒΕΡ
ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ 1
ΜΑΙΝΤΖ-ΧΕΡΤΑ ΟΒΕΡ 

Δυάδα anytime scorer απόδοση 11,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
Νάτκχο(ΠΑΟΚ)
Ιγκουάιν(Νάπολι)

Δυάδα ΟΠΑΠ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Χ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΣΠΟΡ Χ2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 135
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 8/03 209,25
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 344,25
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70,25
ΚΑΒΑ 274

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου