Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Αναστήσαμε την Κότμπους χτες, είχε να κερδίσει από τις 27 Σεπτεμβρίου και χτες το έκανε απέναντι στην Καιζερσλάουτερν την μέρα που ποντάραμε εμείς στην ήττα της...κρίμα γιατί τα άλλα δύο σημεία της τριάδας βγήκαν πολύ εύκολα. Σήμερα Σάββατο με πλούσιο μενού.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Οι φιλοξενούμενοι μετά την διακοπή είναι πιο φορμαρισμένη εκτός της Μπάγερν, από την οποία έχει και την μοναδική της ήττα στα τελευταία πέντε. Η Ντόρτμουντ πήρε ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League με το 2-4 επί της Ζενίτ στην Ρωσία. Τα αμυντικά της προβλήματα πάντως δεν έλειψαν...και σήμερα έχει αμφίβολο και τον Παπασταθόπουλο, όπως και τον Χούμελς, αλλά σίγουρα εκτός τους δύο αμυντικούς χαφ, Μπέντερ και Γκουντογάν. Θα βρει τρόπο να σκοράρει η φορμαρισμένη Νυρεμβέργη με το γκολ-γκολ να προσφέρεται στο 1,80.

ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΟΒΕΡΟ ΟΒΕΡ: Σε φοβερή κατάσταση η Άουσμπουργκ κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Σκοράρει πολύ εύκολα, 13 γκολ σε πέντε ματς μετά την διακοπή και 8 οβερ σε 10 εντός έδρας ματς συνολικά. Το Αννόβερο ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με δύο εντυπωσιακές τριάρες επί της Βόλφσμπουργκ και της Γκλάντμπαχ, αλλά στην συνέχεια σε τρία ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Δύσκολα θα μείνει για τέταρτο σερί χωρίς να σκοράρει, για αυτό πάμε με το γεμάτο οβερ του 1,95.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ: H Mπρίστο Σίτι εντός έδρας έχει 11 οβερ σε 17 ματς και 5 οβερ στα τελευταία έξι ματς. Η Τζίλιγχαμ είναι η βασίλισσα του οβερ καθώς έχει 22 σε 33 ματς στο πρωτάθλημα.

τριάδα απόδοση 6,31 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΟΒΕΡΟ ΟΒΕΡ
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ



ΑΡΗΣ-ΟΦΗ 2: Θεωρώ πως τα πάντα τέλειωσαν για τον Άρη την προηγούμενη εβδομάδα στον ματς με την Πλατανιά. Όσο και να το παλέψουν και με τις απουσίες που έχουν(Μπουγαίδης, Μπακασέτας, Πουλίδο, Αγκάνθο) δεν νομίζω να υπάρχουν ψυχικά αποθέματα να το παλέψουν, ούτε και από τον κόσμο. Αν προσθέσετε και τα κωμικά που γίνονται στο θέμα της διοίκησης...με τον Άρη να είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει δύο προέδρους...και μάλιστα και οι δύο πήγανε και μιλήσανε στους παίχτες, πραγματικά πιο τραγικά δεν γίνεται. Ο ΟΦΗ είναι σοβαρός, έχει στόχο πλέον την έκτη θέση, ενώ θέλει να μείνε σε καλή κατάσταση ενόψει των ημιτελικών κυπέλλου με τον ΠΑΟ. Το διπλό στο 3,20 μου αρέσει.

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ ΟΒΕΡ: To ντέρμπι της Ζυρίχης με τις δύο ομάδες να είναι φορμαρισμένες καθώς έχουν μπει δυνατά μετά την διακοπή. Η Ζυρίχη είναι αήττητη στα τελευταία έξι σκοράρει σε όλα, μια από τα ίδια και για την Γκρασχόπερς έχοντας φέρει γκολ-γκολ στα τελευταία έξι ματς. Το οβερ πληρώνει 2,05 και μου αρέσει.

ΡΕΑΛ Β'-ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΟΒΕΡ: Η Ρεάλ σκοράρει εύκολα στα τελευταία, 16 γκολ σε 6 ματς, με την άμυνα της να μην είναι και τόσο σταθερή. Η Τενερίφη βρίσκει εύκολα δίχτυα, έχοντας σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας και μάλιστα από δύο φορές.

τριάδα απόδοση 10,60 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΑΡΗΣ-ΟΦΗ 2
ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ ΟΒΕΡ
ΡΕΑΛ Β'-ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΟΒΕΡ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 300
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 250


2 σχόλια:

  1. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
    ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΟΒΕΡΟ ΟΒΕΡ

    ΔΥΑΔΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ..

    ΒΛΈΠΩ ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΟΝΤΕΝΑ Χ
    ΡΕΤΖΙΝΑ 1
    ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ
    ΕΒΕΡΤΟΝ Χ
    ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ 1
    ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ2
    ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ Χ2
    ΜΠΑΣΤΙΑ Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To μπέρδεμα είναι δικιά σου επιλογή...το θέμα είναι να πάρεις από μένα ιδέες και να καταφέρεις να πληρωθείς. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος.

      Διαγραφή