Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΛΥΚΟΙ, Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΣΙΚΗΣ


Τελικά πήραμε και την Παρασκευή ρεπό, γιατί το πρόγραμμα ήταν πολύ κακό. Με γεμάτες μπαταρίες λοιπόν σήμερα θα προσπαθήσουμε να πληρωθούμε. Μια τριάδα, μια έμπνευση και μια δυαδούλα για τον ΟΠΑΠ.




ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: H Γκλάντμπαχ δεν κερδίζει εδώ και 8 ματς και από εκεί που ήταν το φαβορί για μια θέση στην τετράδα, πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση. Δεν έχουν άλλα περιθώρια οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη σήμερα. Η άμυνα τους όμως δεν είναι σταθερή δέχεται εύκολα γκολ και θα λείψουν οι δυο βασικότατοι κεντρικοί της χαφ Κράμερ και Τζάκα. Η Άουσμπουργκ ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, όμως κάνει εκπληκτική πορεία και βρίσκεται στην 8η θέση παίζοντας επιθετικά και άριστα στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 15 οβερ σε 23 ματς, η ανάγκη της Γκλάντμπαχ για νίκη μας οδηγεί στο οβερ του 1,95.


Ο ινδιάνος της Γάνδη...
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΓΑΝΔΗ 2: H Γάνδη βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της μέσα στην σεζόν, είναι αήττητη στα τελευταία 6 ματς με 4 νίκες, ανάμεσα τους τα διπλά στην έδρα της πρωτοπόρου Σταντάρ Λιέγης και της Γκένκ. Από την τελευταία η Γάνδη φιλοδοξεί να κλέψει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της, οπότε για να μείνει ζωντανή θέλει την νίκη στην έδρα της αδιάφορης Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί και φάνηκε να τα παρατάνε με την τεσσάρα που έφαγαν στο προηγούμενο από την Κορτάικ. Η Γάνδη έχει και καλή παράδοση στην έδρα της Σερκλ με μία ισοπαλία και 4 νίκες τα 5 τελευταία χρόνια. Το διπλό πληρώνει 2,10 και μου κάνει.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΓΟΥΛΒΣ 2: H Γούλβς είναι πρωτοπόρος στην 'Α Αγλλίας και μάλιστα με δύο ματς λιγότερο. Οι λύκοι προέρχονται από 7 συνεχόμενες νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες τουλάχιστον 2 γκολ ενώ στις έξι δεν δέχτηκαν γκολ, 18-1 τα γκολ. Από την άλλη η Γουόλσολ είναι ντεφορμέ, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και έξι συνολικά χωρίς νίκη. Αν οι δύο ομάδες έπαιζαν σε άλλο πρωτάθλημα, π.χ. στην Ιταλία το διπλό θα πλήρωνε 1,50, τώρα πληρώνει 2,10 και θα μπει στις επιλογές μας.

τριάδα απόδοση 8,39 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΓΑΝΔΗ 2
ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΓΟΥΛΒΣ 2


Oι φανατικοί της Μπαστιά
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 1 ισοπαλία όχι στοίχημα: Θα κάνω μια απόπειρα εδώ...Η Παρί Σε  Ζερμέν είναι 8 βαθμούς μπροστά από την Μονακό και ουσιαστικά έχει στεφτεί πρωταθλήτρια. Τα 2/3 της ομάδας έλειπαν όλη την εβδομάδα με τις εθνικές τους. Κίνητρο μηδέν ουσιαστικά για τους αστέρες των Παριζιάνων. Η Μπαστιά στα τελευταία ματς δεν πατάει καλά, έχει τρία ματς χωρίς νίκη και σίγουρα θέλουν την ανάκαμψη για να κυνηγήσουν την έξοδο στην Ευρώπη ως το τέλος. Η έδρα της Μπαστιά είναι καυτή...με τους Κορσικανούς να έχουν μεγάλο μίσος για τους πρωτευουσιάνους και αναμένεται να γεμίσου το Φουριάνι. Το ξέρω πως αν ο Ιμπρα έχει κέφια μπορεί να φάμε πολλά, αλλά θα πάω με το 1 ισοπαλία όχι στοίχημα(επιστροφή πονταρίσματος στην ισοπαλία) ποντάροντας στην ενδεχόμενη αδιαφορία της Παρί και στο πείσμα των γηπεδούχων.
Ο πειρατής της Μπαστιά

μονό αποδεκτό απόδοση 8,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 1 ισοπαλία όχι στοίχημα

δυάδα ΟΠΑΠ
ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 4-6
ΡΙΝΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6

έμειναν απέξω
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ Χ2
ΟΦΗ-ΠΑΣ ΟΒΕΡ
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ-ΑΓΙΑΞ Β' ΟΒΕΡ 3,5
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΕΙΜΠΑΡ 2
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΖΥΡΙΧΗ ΟΒΕΡ
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 170
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 35
ΚΑΒΑ 135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου