Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΛ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ



Σε μια μέρα που τα σημεία σου είναι χάλια...έρχεται η μεγάλη Γκλάντμπαχ να σου δώσει και κέρδος στο τέλος της μέρας. Τεράστιο διπλό για τα ''πουλάρια'' μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, με απόδοση 7,00. Ανέβηκε λίγο και η κάβα. Σήμερα προβληματίστηκα αρκετά για το παιχνίδι μου, τελικά κατέληξα...



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Δύσκολη έξοδο για τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Θα πάω με το αγαπήμενο σύνολο γκολ και των δύο, τα 2-3 γκολ. Σε 14 ματς εντός έδρας ο ΠΑΣ το έχει φέρει 9 φορές, αντίστοιχα οι ''πράσινοι'' σε 14 εκτός έδρας το έχουν φέρει 9 φορές.


ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ: Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αρκετή ένταση και πάθος. Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, δεν έχει άλλα περιθώρια και πρέπει αναγκαστικά να κυνηγήσει την νίκη...κάπου εκεί ο πολύ ποιοτικότερος ΠΑΟΚ θα βρει χώρους να χτυπήσει την αδύναμη αμυντική γραμμή του Άρη. Παραδόξως η πιο ποιοτική γραμμή του των ΄'κίτρινων'' είναι η επίθεση με τους Αγκάνθο, Τάτο και Μανιά να έχουν ένα επίπεδο. Οβεράκι λοιπόν στο 2,07 και με σκορ 1-3.
Kάτι τέτοιο περιμένω



ΓΑΝΔΗ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ 1: Η Γάνδη μας πλήρωσε και την προηγούμενη εβδομάδα, είναι φορμαρισμένη, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 ματς. Η σημερινή είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και η Γάνδη φιλοδοξεί να προσπεράσει την Γκενκ με την οποία ισοβαθμεί στην έκτη θέση(οδηγεί στα πλέι οφ τίτλου). Για να το καταφέρει αυτό πρέπει να φέρει καλύτερο απότελεσμα από αυτήν(δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Κορτάικ) γιατί μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Ζούλτε είναι άνετη έχει εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ και σκέφτεται ήδη τον τελικό κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας. Θα πάμε με το μεγάλο κίνητρο της φορμαρισμένης Γάνδης, άσσος του 2,00.

τριάδα απόδοση 8,10 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΟΒΕΡ
ΓΑΝΔΗ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ 1

ακριβές σκορ απόδοση 15,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-3

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ:  H Καρδίτσα έκανε ένα μεγάλο δώρο και στους δύο, έχασε από τον Βαταναικό και πλέον οι δυο τους κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για την είσοδο στα πλέι οφ. Η ισοπαλία θα είναι σούπερ για τον Ηρακλή καθώς θα ξεφύγει στο +5 από τη Καρδίτσα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο Αιγινιακός για να είναι σίγουρος θέλει την νίκη, αλλά αν στην πορεία προκύψει ισοπαλία δεν τον καταστρέφει κιόλας, πάει στο +2 από την Καρδίτσα και ξέρει ότι την επόμενη αγωνιστική, Ηρακλής και Καρδίτσα παίζουν μεταξύ τους. Μοιάζει πολύ βολικό αποτέλεσμα η ισοπαλία και θα ρισκάρω.


ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ:  Iσοβαθμούν στους 34 πόντους σε σχετική απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις υποβιβασμού. Ξέρουν ότι 4 ομάδες που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας παίζουν μεταξύ τους και θα έχουν απώλειες. Προέρχονται και οι δύο από δύο σερί νίκες. Γιατί να μην πάρουν από ένα πόντο...μεσημεριάτικα, να είναι άνετες και οι δύο και να μην χαλάσουν τις καρδιές μας?

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΒΕΡ 3,5: Μεγάλο ματς, μεγάλο ντέρμπι...Οι ρόλοι φέτος έχουν αντιστραφεί αυτή που κυνηγάει τον τίτλο είναι η Λίβερπουλ και αυτή που βολοδέρνει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το κοινό τους στοιχείο φέτος είναι είναι οι τρύπιες άμυνες που έχουν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό όταν οι μεν βασίζονται στον γερασμένο Φέρντιναντ και έχουν ως βασικό δεξιό μπακ τον Σμόλινγκ, και οι δεν έχουν τον Κόλο Τούρε... Αντίθετα επιθετικά και οι δύο πετάνε φωτιές, ειδικά η Λίβερπουλ. Περιμένω ματσάρα, με ρυθμό, φάσεις και πολλά γκολ καθώς και οι δύο θα σκυλιάσουν για την νίκη. Οβερ 3,5 είναι η επιλογή μου.

σύστημα 2-3 απόδοση 23,61 ποντάρισμα 35 μονάδες 10 χ3 στις δυάδες και 5 στην τριάδα
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Χ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΒΕΡ 3,5


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 35
ΚΕΡΔΗ ΑΠΠ 15/03 105
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 140
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 70

έμειναν έξω
ΜΙΛΑΝ-ΠΑΡΜΑ Χ2
ΤΒΕΝΤΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2
ΜΠΡΕΝΤΑ-ΑΓΙΑΞ 2-3
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ Χ2!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου