Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ


Κακές επιλογές είχαμε και χτες, κουβάς και πλέον 100 μονάδες...στην κάβα. Θέλουμε άμεσα ανάκαμψη. Οι σημερινές προτάσεις περιορίζονται σε δύο τριάδες, μία με οβερ και η δεύτερη με μπόλικο ρίσκο, πάμε να τις δούμε.

Μόνο νίκη θέλει η ΤΣΣΚΑ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ: Nωρίς το ματς στις 14:00. H TΣΣΚΑ στην πρώτη αγωνιστική μετά την διακοπή έχασε με 4-2 από την Ντιναμό και έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή και την δεύτερη θέση που οδηγεί στο champions league. Η Ζενίτ έμεινε στο 0-0 με την Τομ Τοσκ και έμεινε δεύτερη πίσω από την Λοκομοτίβ, αυτή η ισοπαλία έφερε την απόλυση του Ιταλού προπονητής της Σπαλέτι. Θα πάμε με τα πολλά γκολ καθώς η ΤΣΣΚΑ για να ελπίζει σε έξοδο στο Champions League θέλει μόνο νίκη σήμερα, επίσης η Ζενίτ μετά την απομάκρυνση του Σπαλέτι θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι και θέλει την νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή.

ξεσπάει η Σίτι
ΧΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ: Τέλος το Champions League για την Σίτι, θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και βλέπω ξέσπασμα σήμερα απέναντι στην Χαλ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδαιέτερο άγχος παραμονής, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου και περιμένουν με ενθουσιασμό το σημερινό ματς. Γέλαβιτς και Λόνγκ ήρθαν τον Γενάρη και κάνουν την διαφορά. 


ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ: Τελευταία ευκαιρία για την Φούλαμ, μόνο η νίκη την κρατάει ζωντανή. Η Νιουκάστλ είναι άνετη δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Η Φούλαμ  έχει 11 οβερ σε 14 εντός έδρας ματς και η Νιούκαστλ 10 οβερ σε 14 εκτός έδρας ματς.

τριάδα απόδοση 6,19 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ
ΧΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ
ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ



ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ2: Ο ΟΦΗ θα έχει το μυαλό του στο ματς της Τετάρτης στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Στο πρωτάθλημα είναι άνετος και χαλαρός...αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης καίγεται και ο Σάντζεζ έχει τον τρόπο να πριζώνει τους παίχτες του. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Απόλλων.

ΡΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟΒΕΡ: H Toυλούζ παίζει άνετα και επιθετικά τα τελευταία ματς, έχει έξι οβερ στα 8 τελευταία ματς. Η Ρεν πλέον κινδυνεύει και θα κυνηγήσει την νίκη. Λογικά θα είναι ανοιχτό ματς με γκολ, καθώς οι επιθετικοί των ομάδων, Τοβόινεν και Γεντέρ είναι on fire.

o μεγάλος Σαμ Αλαρντάις
ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η Στόουκ δεν θα έχει στη διάθεση τους δύο ποιοτικότερους παίχτες της, Γούολτερς και Άνταμ είναι εκτός. Η Γουέστ Χαμ έκανε ένα τρελό σερί νικών που από τις θέσεις υποβιβασμού την έφερε στην δέκατη θέση. Γενικά δεν έχω σε εκτίμηση την Στόουκ ούτε τον προποντητή Χιουζ...το μόνο που ξέρουν να κάνουν να παίζουν ξύλο και στην κόντρα επίθεση, αυτό τον ρόλο σήμερα θα τον έχει η Γουέστ Χαμ...καθώς οι δύο σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά θα στοιχίσουν και άλλο στους γηπεδούχους. Θα ρισκάρω με το διπλό...

τριάδα απόδοση 15,43 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ2
ΡΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟΒΕΡ
ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

o προπονητής της Γκλάντμπαχ

μονό αποδεκτό απόδοση 7,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 (Ρόις, Μιχιταριάν εκτός, Λεβαντόφσκι αμφίβολος. Η Γκλάντμπαχ 9 ματς χωρίς νίκη, αλλά κόντρα σε όλα η διοίκηση ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή Φαβρ...διπλό )

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 100
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65
ΚΑΒΑ 35

Έμειναν έξω
ΦΙΤΕΣΕ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ\
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΘΕΛΤΑ Χ
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΠΑΚΟΣ 2
ΒΕΡΟΝΑ-ΙΝΤΕΡ 2
ΣΙΑΤΛ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου