Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ...



Η Λύων έχασε μετά από 12 αγωνιστικές και δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά 10 ματς, το 2-0 από την Ρεν μας στέρησε ένα καλό ταμείο με το οβερ να μην έρχεται ποτέ και να μας χαλάει την τριάδα. Δικαιώθηκα και για τον ΠΑΟΚ, ο Στέφενς είναι Ολλανδός και η ομάδα που θα φτιάξει θα έχει ως πρώτο μέλημα της την επίθεση...και μέχρι να βρει τα πατήματα της στην επίθεση θα έχει προβλήματα στην άμυνα.
Σήμερα έχουμε ένα τεράστιο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι- Τσέλσι.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2 : Οι δύο που μαζί με την Άρσεναλ θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Μάντσεστερ Σίτυ είναι μια πραγματική μηχανή γκολ, 68 σε 23 ματς, 3 γκολ μ.ο. ανά ματς. Στην έδρα της έχει το απόλυτο με 11 νίκες σε 11 ματς. Διαθέτει απίστευτη ποιότητα από την μέση και μπροστά, αλλά και αρκετά κενά στην άμυνα με τον Ντεμικέλις να μην μπορεί να στρίψει. Ο Αγκουέρο είναι τραυματίας και είναι τεράστια απώλεια.


Από την άλλη η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον ίδιο η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να πάρει τον τίτλο φέτος, την χτίζει για το μέλλον. Τα γνωστά του mind games μπήκαν στο κόλπο από νωρίς, Αφότου αρχικά τόνισε ότι η Σίτι είναι τυχερή έχοντας πάρει κάποια διαιτητικά σφυρίγματα, ανέφερε προχθές ότι δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της! «Πήραν ένα πρωτάθλημα και ένα-δυο κύπελλα. Στην Ευρώπη δεν τα έχουν πάει καλά. Για να είμαι συγκεκριμένος στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ είναι άθλιοι. Ομως, το ρόστερ τους είναι φανταστικό και φυσιολογικά θα έπρεπε να έχουν πάρει πολλά περισσότερα τρόπαια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ενώ παράλληλα την ονομάτισε και ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο: «Μ’ αρέσει να χτίζω μια ομάδα για το μέλλον. Δεν μ’ αρέσει να δουλεύω μόνο για το σήμερα, να παίρνω παίκτες για μια σεζόν και κάθε καλοκαίρι να σπαταλάω πάρα πολλά λεφτά και να αλλάζω άρδην το ρόστερ. Δεν μ’ αρέσει όμως να είμαι το αουτσάιντερ, όπως τώρα. Θεωρώ ότι την επόμενη σεζόν θα μπορούμε να είμαστε στο επίπεδο των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου».
Ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά τι κάνει, στέλνει όλη την πίεση στην πλευρά της Σίτι, δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσει τα όπλα εύκολα, έχει το σχέδιο του. Λογικά θα πάει κλειστά πίσω και θα ψάξει να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων. Οι Αζάρ, Γουίλαν και Όσκαρ είναι ιδανικοί σε αυτό το στυλ...
Ο Μουρίνιο απέναντι στην Σίτι έχει σε οκτώ αναμετρήσεις 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μία μόλις ήττα. Έχει αντιμετωπίσει οκτώ φορές τον Πελεγκρίνι και έχει 6 νίκες , 1 ισοπαλία και μία ήττα. Eπίσης σε όλα τα φετινά ντέρμπι φέτος η Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε, σβηστές ισοπαλίες εκτός έδρας με Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γ, και Τότεναμ, κέρδισε εντός Σίτι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γ. Ο Πελεγκρίνι είναι εξαιρετικός προπονητής, αλλά έχει ένα μειονέκτημα του αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο και σπάνια βάζει σκοπιμότητα στο παιχνίδι των ομάδων του...σε κάτι τέτοια ματς αυτό μπορεί να το πληρώσει.
Ως θαυμαστής του Πορτογάλου δεν γίνεται να μην ποντάρω σε αυτό το 4,75 που πληρώνει το διπλό.


μονό αποδεκτό απόδοση 4,75 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2

ακριβές σκορ απόδοση 15,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1-2

Μπορεί να μας πληρώσει ο αφάνας
πρώτο γκολ απόδοση 15,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΓΟΥΙΛΑΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 530
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 480

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου