Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΑΔΑ ΣΕ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ



Δεν μας ήθελε την Τετάρτη, ξεκάθαρα πράγματα. Όταν χάνουμε στην τριάδα μας μόνο το όβερ στο Ατρόμητος-Καλλονή με το σκορ είναι να είναι 2-0 και τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 73', είναι γκαντεμιά. Το ξεπερνάμε και προχωράμε, το έχουμε πει άπειρες φορές άλλωστε πως τα πράγματα στο στοίχημα, την μία είσαι τυχερός, την άλλη είσαι άτυχος. Σήμερα το πρόγραμμα είναι κάπως περίεργο, θα κρατήσουμε μια δυάδα σε μια προσπάθεια να βγάλουμε το ποντάρισμα μας για το Σαββατοκύριακο, μια τακτική που μας έχει δικαιώσει τις προηγούμενες εβδομάδες.




ΧΑΒΡΗ-ΝΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Χάβρη έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, στα τελευταία 9 έχει σκοράρει με τα έξι από αυτά να είναι γκολ-γκολ. Η Νιμ έχει σκοράρει στα 18 από τα 22 ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ μόλις στα 2 από τα 22. Εκτός έδρας έχει 8 γκολ-γκολ σε 10 ματς. Οι αριθμοί μας οδηγούν στο 1,90 του γκολ-γκολ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ: Σπουδαίο ματς για την Μπουντεσλίγκα με  την πέμπτη Γκλάντμπαχ να υποδέχεται την δεύτερη Λεβερκούζεν. Την γνώμη μου για την Γκλάντμπαχ την έχω γράψει αρκετές φορές, γρήγορη, επιθετική και αποτελεσματική ομάδα, που ειδικά στην έδρα της δεν χάνει εύκολα. Στον δεύτερο γύρο πάντως δεν ξεκίνησε καλά, η ήττα από την Μπάγερν λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενη(με την Γκλάντμπαχ να έχει δύο δοκάρια πάντως) αλλά ήρθε η εκτός έδρας ήττα από το Αννόβερο (3-1) με κακή εμφάνιση. Σήμερα περιμένω αντίδραση από  τα ''πουλάρια'' στην καυτή τους έδρα να τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες. Όμως απέναντι στην Λεβερκούζεν υπάρχει μια απίστευτα κακή παράδοση, σε 21 αναμετρήσεις εντός έδρας η Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει ποτέ τις ''ασπιρίνες''. Αυτό με αποτρέπει να πάω με τον άσο και θα πάω με το οβερ που είναι συνηθισμένο στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

δυάδα απόδοση 3,43 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ
ΧΑΒΡΗ-ΝΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 520
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 480

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου