Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ



Πολύ χαλιά και χτες, ούτε το γκολ-γκολ στην Γαλλία, ούτε το όβερ στο γερμανικό ντέρμπι. Το κουπόνι έχει γεμίσει πλέον όλα τα πρωταθλήματα έχουν επιστρέψει και η μελέτη έχει πλέον έχει δυσκολέψει. Αυτό που ξεχωρίσαμε σήμερα είναι επιλογές με πολλά γκολ. Λάθος τρόπος πονταρίσματος σήμερα...αφού πάμε με τετράδα, αλλά η κατάσταση της κάβας μας αναγκάζει να ρισκάρουμε για να πάμε για πολλά με λίγα.




ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5: Οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μεταξύ τους είχαν τα εξής σκορ (0-7, 3-2, 3-6, 3-4, 3-5). H Σίτι έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα με τον Κομπανί να είναι ο μόνος αξιόπιστος αμυντικός της. Θα πάω με το οβερ 3,5 που μπορεί να βοηθήσει και η Νόργουιτς να βοηθήσει, αλλά και αν δεν το κάνει, περιμένω επιθετικό ξέσπασμα από την Σίτι μετά το μηδέν με την Τσέλσι.

ΚΑΡΛΑΙΛ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ: Η Τζίλιγχμαμ έχει 13 οβερ σε 14 εκτός έδρας ματς, η Καρλάιλ έχει 10 οβερ σε 14 εντός έδρας ματς. Έξι συνεχόμενα οβερ η Καρλάιλ, πέντε συνεχόμενα η Τζίλιγχαμ.

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ: Τραγικές άμυνες και οι δύο, η Νάπολι δέχτηκε οκτώ γκολ στα τελευταία τρία ματς, 3 από Αταλάντα, 2 από Μπολόνια και 3 από την Ρόμα στο κύπελλο. Η Μίλαν του Ζέεντορφ παίζει πολύ επιθετικά, με Μπαλοτέλι, Κακά, Χόντα , Ρομπίνιο και έχει πολλά κενά πίσω. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο σήμερα θα είναι Ραμί- Μεξές...Οβερ φέρνουν και παραδοσιακά με πέντε στις τελευταίες έξι φορές που συναντήθηκαν στο Σάο Πάολο.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: Η Βέρντερ διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα, με παθητικό 40 γκολ. Σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση της τους δύο βασικούς ακραίους μπακ, Φριτς και Γκαρσία. Η Ντόρτμουντ είναι χτυπημένη από τις απουσίες στην άμυνα με τους Σούμποτιτς και Χούμελς να είναι εκτός. Μόνος του ο Παπασταθόπουλος κρατάει την άμυνα, δέχεται γκολ όμως στα τελευταία δέκα ματς. Θα έχει γκολ το ματς.

τετράδα απόδοση 15,29 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ
ΚΑΡΛΑΙΛ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 480
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜ 30
ΚΑΒΑ 450


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου