Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΡΟΥΝΕΙ, Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Δεν αποδείχθηκε καλή ιδέα τελικά το να σπαταλήσουμε 25 μονάδες στα χθεσινά ματς. Μικρό το κακό σήμερα έχουμε Champions League και δύσκολα σε ανάγνωση ματς.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ: Πολύ δύσκολο σε ανάγνωση ματς. Η Μάντσεστερ Γ. αν βρει χώρους μπορεί να κερδίσει εύκολα. Για να έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο και να μην αφήσει χώρους. Αν το καταφέρει είναι σίγουρο πως η άμυνα της Μάντσεστερ θα τους χαρίσει ευκαιρίες αρκεί να τις εκμεταλλευτεί. Περιμένω από τον Μίτσελ να κατεβάσει την ομάδα του ακριβώς όπως στον εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα. Ο Ρούνει με τον Φαν Πέρσι όπως και να παίξει ο Ολυμπιακός μπορούν να πετύχουν γκολ με την υποψία ευκαιρίας...Έχει πολύ Χ το ματς, θα πάω με τα 2-3 γκολ, για σκορ 1-1 και γκολ από τον Ρούνει.



ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αφηνιασμένη Ρεαλ, 26 ματς χωρίς ήττα, στην κορυφή της Πριμέρα, στον τελικό του κυπέλλου και σε φοβερή κατάσταση. Ο Ρονάλντο είναι ξεκούραστος, ο Αντσελότι έχει βρει χημεία στην ομάδα τους χρησιμοποιεί όλους, το πείραμα με τον Κασίγιας και τον Ντιεγκο Λόπεθ έχει πετύχει και δεν γκρινιάζει πλέον ο αρχηγός. Απουσίες δεν έχει, η άμυνα δεν τρώει γκολ, σε 14 ματς το 2014 έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ. Η Σάλκε έκανε την υπέρβαση της δεν μπορεί να πάει παραπάνω, δεν έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στους Μαδριλένους. Διπλό από το ημίχρονο και να σκοράρει ο Κριστιάνο δύο γκολ.


O ένας είναι προπονητής...ο άλλος το παίζει προπονητής.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Η Γαλατασαράι πέρασε κατά λάθος στους 16 στο καθοριστικό ματς με την Γιουβέντους που ολοκληρώθηκε σε 18 ώρες. Δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει την Τσέλσι, ειδικά η άμυνα της είναι...ασταθέστατη(θυμηθείτε το 1-6 από την Ρεάλ). Ο Μαντσίνι το παίζει προπονητής...αλλά δεν είναι, ο Μουρίνιο μπορεί να τον δέσει κόμπο. Τον πρίζωσε μάλιστα με τις δηλώσεις του σήμερα πως η ομάδα που πήρε το  Champions League o Moυρίνιο η  Ιντερ, ήταν δικιά του έτοιμη ομάδα. Όσο και να προσπαθήσει ο Ντρογκμπά είναι δύσκολο να τα βάλει με τον...μπαμπά του όπως έχει αποκαλέσει τον Ζοζέ. Διπλό για την Τσέλσι και μου αρέσει και το οβερ.

τριάδα απόδοση 7,80 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2



μονό αποδεκτό απόδοση 2,62 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΖΕΝΙΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 1,5 ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΟ( Κακές άμυνες και για τους δύο, αναμένεται να μπει δυνατά η Ζενίτ με Χούλκ, Ροντόν και Αρσάβιν, αντίστοιχη τριπλέτα με Μιχιριάν, Ρόις, Λεβαντόφσκι και Ομπαμεγιάνγκ για τον Κλοπ. Ποντάρουμε το οβερ 1,5 στο ημίχρονο για να βγάλουμε το σημερινό ποντάρισμα.

τριάδα με σκόρερ απόδοση 27,28 ποντάρισμα 10 μονάδες
anytime scorer Ρούνει(Μάντσεστερ Γ.)
anytime scorer Ροντόν(Ζενίτ)
να σκοράρει δύο γκολ K.Ρονάλντο(Ρεάλ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 240
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 75
ΚΑΒΑ  165



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου