Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ



Mας την έκανε ο Απόλλων χτες την λαδιά και μας χάλασε την τετραδούλα μας, ελπίζω όσοι παίξατε ΟΠΑΠ και δεν μπορούσατε να βάλετε τα δύο από την Φούτμπάλ Λιγκ τουλάχιστον να πληρωθήκατε με το γκολ-γκολ του ΠΑΟΚ. Σήμερα μια τριαδούλα έχει το μενού.



Έ δεν αξίζει λίγη χαρά?
ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1: Ισχυρός στην έδρα του ο ΟΦΗ έχει μία ήττα σε 11 ματς αλλά και έξι ισοπαλίες. Το Γεντί Κουλέ είναι καυτή έδρα και οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη σήμερα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να αφοσιωθούν στο κύπελλο που βρίσκονται μια ανάσα από τα ημιτελικά. Ο Πανθρακικός αποτελεί την μεγάλη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λιγκ, είναι στην έκτη θέση αλλά δύσκολα θα προλάβει να μπει στα πλέι οφ, βρίσκεται στο -8 από τον Αστέρα. Πάει άνετος στο Ηράκλειο χωρίς τους πολύτιμους Κάσες και Ρομέου.  «Εχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, όμως οι παίκτες με κατάθεση ψυχής τα ξεπερνούν» η δήλωση του προπονητή του Πανθρακικού Ακη Μάντζιου, μου δείχνει...πως η δικαιολογία μετά την ήττα είναι έτοιμη. Θα πάω με τον άσσο για να χαρεί και η δικιά μας...η Εμμανουέλα.

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ Β'-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ ΟΒΕΡ 3,5: Η Χέλμοντ εκτός έδρας έχει 9 οβερ 3,5 σε 13 ματς και μπορεί να οδηγήσει το ματς με την δεύτερη ομάδα της Αιντχόβεν σε τρελό ρυθμό με πολλά γκολ.

Στην αρχή της χρονιάς συνεργάτες τώρα αντίπαλοι...
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Μεγάλο ματς για την Τσάμπιονσιπ με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την απευθείας άνοδο. Ο προπονητής της Ντέρμπι Μακλάρεν ήταν στην αρχή της σεζόν βοηθός του προπονητή της ΚΠΡ Ρέντναπ. Και οι δύο προέρχονται από τρελά ματς, ισοπαλίες με σκορ 3-3, η ΚΠΡ έχει 5 συνεχόμενα γκολ-γκολ με την αμυντική της λειτουργία που είναι το κύριο όπλο της να κάνει νερά, στα τελευταία πέντε δέχτηκε 7 γκολ ενώ στα προηγούμενα 23 ματς μόλις 13. Η Ντέρμπι έτσι και αλλιώς είναι φύση επιθετική ομάδα σε 29 ματς φέτος δεν έχει δεχτεί γκολ μόλις σε πέντε, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα. Η Ντέρμπι είναι η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 57 γκολ, αλλά η άμυνα της με 40 γκολ παθητικό της δημιουργεί προβλήματα. Το γκολ-γκολ στο 1,72 μοιάζει πολύ πιθανό.


τριάδα απόδοση 7,52
ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ Β'-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ ΟΒΕΡ 3,5
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 420
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 390

ΥΓ Πιστεύω στην νίκη του Άρη σήμερα, αλλά τόσες φορές που μας έκαψε φέτος δεν γίνεται να ποντάρω πάλι πάνω του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου