Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

NA MHN ΜΠΟΥΝ ΓΚΟΛ...

Glory-glory Man United



Ξεκινήσαμε με τον ύμνο της Γιουνάιτεντ...δικαιωματικά, πάλι έχασε, πάλι μας πλήρωσε, απλά τους ευχαριστούμε.
Είχαμε και τύχη βέβαια χτες αφού η Βαλένθια ισοφάρισε την Ατλέτικο στο 93', αλλά γενικά στο ματς ήταν καλύτερη και δεν άξιζε την ήττα. Σήμερα το μενού περιλαμβάνει αγώνες κυπέλλου και θα παίξουμε κάτι σπάνιο για μένα...αντεράκια.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΤΕΡ 3,5: O Αστέρας Τρίπολης διαθέτει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και αυτό θα είναι το όπλο του σημερινό ματς. Θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν πίσω, καθώς οι απουσίες του Ντε Μπλάζιτς και του Ναβάρο τον αποδυναμώνουν επιθετικά. Πριν ένα μήνα για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 με τα γκολ να μπαίνουν στο 74' και στο 89'. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα...με το αντερ 3,5 νομίζω είμαστε καλυμμένοι.

εικόνες από το γήπεδο της Μπρέστ
ΜΠΡΕΣΤ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΤΕΡ 2,5: Το ματς αναβλήθηκε την Κυριακή, ήταν να γίνει χτες, μετατέθηκε για σήμερα. Το γήπεδο είναι μαύρο χάλι, λάσπη και πολλά νερά. Σήμερα φαίνεται πως θα καταφέρει να διεξαχθεί...Πόσο ξενερωμένοι θα είναι όμως οι παίχτες της Παρί που ταλαιπωρήθηκαν τόσες μέρες και θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα Β' κατηγορίας σε ένα γήπεδο βούρκο? Λογικά θα κερδίσει η Παρί αλλά χωρίς να φορτσάρει, η Μπρεστ όπως και να έχει θα έχει ενθουσιασμό και τρεξίματα στο παιχνίδι της, μπορεί να κρατήσει σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα το σκορ.

τα κλάματα έβαλε ο Ρόσι μετά τον νέο τραυματισμό του
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΙΕΒΟ ΑΝΤΕΡ 2,5: Η Φιορεντίνα έμεινε χωρίς σέντερ φορ μετά τον τραυματισμό του Ρόσι και φυσικά την μακροχρόνια απουσία του Μάριο Γκόμεζ. Ο Μοντέλα δήλωσε πως θέλει την πρόκριση και σίγουρα είναι μια ευκαιρία διάκρισης για τους γηπεδούχους το κύπελλο. Η Κίεβο έχει πιο πολύ το μυαλό της στο πρωτάθλημα που κινδυνεύει και θα έχει μερικές αλλαγές στην εντεκάδα. Περιμένω τους Βιόλα να δυσκολεύονται να σκοράρουν χωρίς τους επιθετικούς τους...όποτε το αντερ είναι καλή επιλογή.

τριάδα απόδοση 6,20 ποντάρισμα 25,5 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΤΕΡ 3,5
ΜΠΡΕΣΤ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΤΕΡ 2,5
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΙΕΒΟ ΑΝΤΕΡ 2,5

σύστημα 2-3 σκοράκια απόδοση 181,50 ποντάρισμα 18 μονάδες, 5 χ 3 στις δυάδες και 3 στην τριάδα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
ΜΠΡΕΣΤ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 0-2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΙΕΒΟ 2-0

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 600
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 7/1 183,5
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 783,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 43,5
ΚΑΒΑ 740

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου