Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

MΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΙΛΟΒΙΤΣ

Ο Σίνιτσα Μιχαίλοβιτς έχει βελτιώσει την εικόνα της Σαμπντόρια
Η Παρι Σε Ζερμέν τελικά είχε κέφια και μάλιστα πάρα πολλά...και το τελικό 2-5 επί της Μπρεστ έμεινε πολύ μακριά από το άντερ που είχαμε επιλέξει. Μικρό το μενού σήμερα και πολύ χαλαρά θα κάνουμε μια τετράδα, μάλιστα θα δανειστούμε ένα ματς από την Euroleague του μπάσκετ. Θα τολμήσουμε και μια έκπληξη στο κύπελλο Ιταλίας.

τετράδα απόδοση 8,79 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1( Ο Ομπράντοβίτς δεν χάνει δεύτερο σερί ματς)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ (καλές ομάδες που παίζουν επιθετικά, εύκολα θα δούμε γκολ)
ΡΕΑΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΟΒΕΡ 3,5(η Οσασούνα σκέφτεται ήδη τον τελικό παραμονής με την Μπέτις την Κυριακή και η Ρεάλ θα την τιμωρήσει, καθώς δεν θέλει να έχει άγχος για την ρεβάνς)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ (αν δεν κολλήσουν στο 0-0 το έχουμε στο τσεπάκι)

ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ2 : Η Ρόμα προέρχεται από το ηχηρό χαστούκι στο ντέρμπι με την Γιουβέντους. Ο Γκαρσία θα κάνει αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα καθώς ο μεγάλος στόχος είναι η έξοδος στο  Champions League. Το πρόβλημα της φετινής Ρόμα είναι οι μέτριες εναλλακτικές επιλογές που έχει πέρα από 13-14 παίχτες. Η Σαμπντόρια με τον Σίνιτσα Μιχαϊλοβιτς στον πάγκο είναι βελτιωμένη και πριν την ήττα της Δευτέρας από την Νάπολι έτρεχε αήττητο πέντε αγώνων. Στο 2-0 από την Νάπολι, πάλεψε και ήταν άτυχη αφού είχε τρία δοκάρια και θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς. Ο Σέρβος τεχνικός πήρε όλους τους διαθέσιμους παίχτες στην αποστολή και δείχνει να βλέπει σοβαρά την διοργάνωση, τα δεύτερα της Ρόμα απέχουν πολύ σε ποιότητα από την καλή εντεκάδα και θα δυσκολευτούν απέναντι στους ψυχωμένους Γενοβέζους.

μονό αποδεκτό απόδοση 3,40 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ2

μονό αποδεκτό απόδοση 8,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 740
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 670


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου