Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ

έτοιμος να την κάνει...

Δεν μας πήγε χτες η Ιταλία, αν και πλησιάσαμε καθώς στην τριάδα μας χάσαμε μόνο το γκολ-γκολ στο Νάπολι-Σαμπντόρια(2-0) με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία δοκάρια. Το διπλό του Απόλλωνα που ανέφερα στο υστερόγραφο δεν το έπαιξα...και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σήμερα το πρόγραμμα είναι ανύπαρκτο...θα κάνουμε μια δυάδα με τα δύο πιο σημαντικά ματς της ημέρας. Παίζει η Μάντσεστερ πάλι θα μας πληρώσει?



έχει γίνει ανέκδοτο...
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ: Πλέον δεν χρειάζεται να γράψω κάτι για να δικαιολογήσω το ποντάρισμα μου κατά της Γιουνάιτεντ. Απουσίες πάλι ένα σωρό, ίσως επιστρέψει ο Ρούνει, αλλά και πάλι το 2,10 στην διπλή ευκαιρία μου αρέσει, άλλωστε ο ημιτελικός είναι διπλός και υπάρχει ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ. Η Σάντερλαντ βρίσκεται στον πάτο της Πρέμιερ Λίγκ, αλλά διψάει για διάκριση και θα χτυπήσει το ματς με όλες τις δυνάμεις.

o νέος προπονητής της Βαλένθια Αντόνιο Πίτσι

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ: Δύσκολα κοντράρεις την Ατλέτικο φέτος, αλλά σήμερα υπάρχουν κάποια δεδομένα που με οδηγούν εκεί. Καταρχήν τα ματς είναι διπλά και η ομάδα του Σιμεόνε μπορεί να διορθώσει ένα κακό αποτέλεσμα στην ρεβάνς, το δεύτερο και πιο σημαντικό, το ματς του Σαββάτου με την Μπαρτσελόνα...το μυαλό των παιχτών της Ατλέτικο θα είναι ήδη εκεί και ο Σιμεόνε σίγουρα θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του. Τρίτον η αλλαγή κλίματος στην Βαλένθια, η έλευση του Πίτσι στον πάγκο της φαίνεται να έχει φτιάξει κάπως το κλίμα και φέτος οι νυχτερίδες έχουν στόχο το κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πολύ πίσω. Το 1Χ προσφέρεται στο 1,75 και μου αρκεί.

το μυαλό της Ατλέτικο είναι ήδη εκεί...

δυάδα απόδοση 3,67 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 650
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου