Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ


Η Τότεναμ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Όλντ Τράφορντ κάτι που περίμενα με βάση την εικόνα που είχαμε δει από την Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό. Ανεβάσαμε λίγο την μπάνκα μας που το χρειαζόμασταν και συνεχίζουμε. Κύπελλο Αγγλίας σήμερα, η διοργάνωση που παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις. Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ προέρχονται από τα συνεχόμενα ματς μέσα στις γιορτές και πολλές θα ξεκουράσουν παίχτες...ότι πρέπει για να ψάξουμε εκπλήξεις από μικρούλες.



Ο Νάιτζελ Κλάφ βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2: Η Άστον Βίλα κέρδισε την Τετάρτη μετά από αγωνιστικές και βελτίωσε κάπως την θέση της στην βαθμολογία. Οι ''χωριάτες'' είναι ομάδα που τις αρέσει να παίζει με αντεπιθέσεις, αυτό είναι το αγαπημένο της παιχνίδι κάτι που σήμερα με αντίπαλο την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορέσει να κάνει. Ο προπονητής της Λάμπερτ το δήλωσε ξεκάθαρα: ''δεν μας ενδιαφέρει το κύπελλο''. Η Σέφιλντ δεν είχε καλή πορεία στην Α' Αγγλίας αλλά από όταν ανέλαβε ο Νάιτζελ Κλάφ(γιος του μεγάλου Μπράιαν Κλαφ) έχει μόλις μία ήττα σε εννιά ματς. Στο Βίλα Πάρκ θα βρεθούν 5,500 οπαδοί της Σέφιλντ διψασμένοι για διάκριση. Το FA Cup είναι γεμάτο με εκπλήξεις, υπάρχουν αρκετά δεδομένα που μας οδηγούν στο διπλό παρά τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες.


μονό αποδεκτό απόδοση 6,50 ποντάρισμα 22,50
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2

O Bενγκέρ έχει αλλεργία στα τρόπαια..
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Η Άρσεναλ έχει αρχίσει να μαγκώνει...στο 88' λύγισε την Κάρντιφ, με ανατροπή στο τέλος την Γουέστ Χαμ. Απουσίες μπόλικες... Ζιρού, Ράμσει, Γκίμπς, Οζίλ. Ο Βενγκέρ κάνει και rotation πάντα στα κύπελλα. Η Τότεναμ μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά πήρε ένα σπουδαίο διπλό την Τετάρτη στην έδρα της Γιουνάιτεντ που θα τις δώσει τεράστια ψυχολογία, άλλωστε ο στόχος της τετράδας απέχει μόλις δύο βαθμούς. Σίγουρα το ματς είναι ντέρμπι και Λονδρέζικο μάλιστα...αλλά οι αποδόσεις που υπάρχουν στο διπλό με οδηγούν εκεί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ: Πάνω κάτω ισοδύναμες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Η διακοπή θα τους έχει χαλάσει τον ρυθμό, περιμένω τις δύο ομάδες να συμβιβαστούν με τον βαθμό που δεν τους χαλάει τα σχέδια, άλλωστε είναι πολλά τα εννιά ματς χωρίς εντός έδρας ισοπαλία για τον ΠΑΣ, ο Αστέρας φέρνει συχνά εκτός χινάρια(4 σε 8 ματς).

δυάδα απόδοση 11,25 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ
\

μονό αποδεκτό απόδοση 10,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΠΡ 2 (απουσίες για την Έβερτον, ρόστερ Πρέμιερ Λιγκ για την ΚΠΡ και ο προπονητής ο Χάρι Ρέντναπ. Τεράστιο το 10,00 στο διπλό)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 410
ΚΕΡΔΗ ΑΠΌ 1/1 142,50
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 552,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 52,50
ΚΑΒΑ 500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου