Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΙΝΤΣ


Μια χαρά μας έκατσε η δυαδούλα μας πάλι στην Γαλλία, θα το καθιερώσουμε μου φαίνεται κάθε Παρασκευή. Βάλαμε λοιπόν πάνω από 150 μονάδες στην κάβα μας και ουσιαστικά βγάλαμε τα πονταρίσματα μας για το Σαββατοκύριακο. Σήμερα έχουμε μπόλικο πράγμα.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και το απέδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Λεώφορο που έχασε με 1-0 αλλά το σκορ ήταν τελείως πλασματικό, αφού ο Πανιώνιος είχε δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει μπλοκαρίσμενος αλλά ακόμα και έτσι παίρνει τις νίκες. Θα πάω με το αγαπημένο σύνολο γκολ και των δύο τα 2-3 γκολ. 7 φορές σε 9 εντός έδρας ματς ο Πανιώνιος έχει φέρει 2-3 γκολ, άλλα τόσα σε αντίστοιχα εκτός για τον ΠΑΟΚ.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 3,5: H Xέρενφεν εντός έδρας έχει 7 οβερ 3,5 σε εννιά ματς και η Ρόντα εκτός έδρας έχει 6 οβερ 3,5 σε οκτώ ματς. Η Χέρενφεν έχει την καλύτερη επίθεση στην Ολλανδία και η Ρόντα την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Τα σκορ τα τελευταία τρία χρόνια που η Χέρενφεν υποδέχτηκε την Ρόντα (2-2,4-3, 4-4). Δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο...

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ: Με πάρα πολλές απουσίες στην αμυντική τους γραμμή και οι δύο, χωρίς Κολοτσίνι και Ντεμπουσι η Νιουκάστλ, χωρίς τους τρεις από τους τέσσερις που λογίζονται βασικοί στην τετράδα πίσω η Γούεστ Χαμ. Η Νιούκαστλ έχει να σκοράρει εδώ και τρία ματς, στην άμυνα της Γουέστ Χαμ που έχει φάει 11 γκολ σε πέντε ματς νομίζω θα το κάνει. Ο Κάρολ επέστρεψε και θα ήθελε να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα. Γενικά πιστεύω πως το ματς θα έχει γκολ.


τριάδα απόδοση 6,44 ποντάρισμα 30,35 μονάδες
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ

μονό αποδεκτό απόδοση 10,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΡΟΝΤΑ ΟΒΕΡ 6,5

το Έλαντ Ρόουντ

ΛΙΝΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Παίζω άσσο από καθαρό ένστικτο. Η Λίντς είναι τελείως ντεφορμέ, χωρίς νίκη εδώ και πέντε ματς και μια επική σφαλιάρα στο ντέρμπι με την Σέφιλντ, όπου έχασε με 6-0. Από την άλλη η Λέστερ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ. Εδώ έρχεται όμως η παράμετρος της ''φανέλας'', η Λίντς είναι τεράστια ομάδα και το Έλαντ Ρόουντ είναι ένα ιστορικό γήπεδο. Περιμένω να μιλήσει το dna της μεγάλης ομάδας και να αντιδράσει η Λίντς. Ο άσσος προσφέρεται στο 3,75.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΤΟΟΥΚ 1: Ο Τόνι Πιούλις θα πάρει την εκδίκηση του... Η Στόουκ το καλοκαίρι τον έδιωξε μετά από εφτά χρόνια στον πάγκο της,ουσιαστικά η ομάδα είναι δικιά του, παιδί του. Θα βρει τον τρόπο να κερδίσει.

δυάδα απόδοση 8,43  ποντάρισμα 29 μονάδες
ΛΙΝΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ 1
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΤΟΟΥΚ 1

πεντάδα anytime scorer απόδοση 122,18 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)
ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ(ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)
ΖΙΝΙΑΚ(ΜΑΡΣΕΙΓ)
ΚΑΡΟΛ(ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ)
ΜΑΚΟΡΜΑΚ(ΛΙΝΤΣ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 650
ΚΕΡΔΗ 18/01  154,35
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 804,35
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ  74,35
ΚΑΒΑ 730 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου